Kujtim Demiri normal qe as un smundohem ta quaj drogen nje gje te modes por thjesh realiteti eshte, sa per ato qe e perdorin jan te shtresave te ndryshme dhe jo vetem te atyre me te rendomta siq thua ti, bilese para disa muajsh ne nje emision italian nje gazetare ndersa bente sikur merrte ne intervist deputete italian nxhirrte nje tip shamije dhe me pretekstin qe po i fshinte nga djersa merrte keto shamija dhe i inalizojne ne laborator pastaj, ato kishin arrit tju benin kete kurthe shumices se deputeteve dhe dhe nuk me kujtohet fiks se sa % por me shum 50% e tyre dolen perdorues droge dhe nese e keni ndjekur kjo gje beri shum buje ne mediat Italiane. Kurse nje kurizitet tjeter eshte qe nje grup studiusish qe po analizoni ajrin e kryqitetit Italian (Romes) gjat studimit te substancave ne ajer ata gjeten qe qarkullonte dhe nje % e vogel kokaine qe vinte normal nga perdorimi i madh i droges ne qytet ose rast trjeter qe ka dhe medja disa here eshte dhe kartmonellat e shumta qe personave ju grimcohen ne dore pasi dikush para jush e ka perdorur per te thithur drogen me hun...
AngryAngel
Mos kap veq nje shprehje por te gjithen qe kam shkruajtur pasi e kam shpjeguar pse duhet te jete e ligjshme ''Per te miren e atyre qe nuk e perdorin''dhe kam arritur ne kete konkluzion qe droga nuk eshte nje krim bilese duhet te jet e ligjshme
Do mbetesha i zhgenjyer dhe jo shaja siq thuat ti, dhe ne pergjithesi nga kjo tem kam mbetur i kenaqur nga disa persona qe diskutojne siq duhet kete tem dhe i zhgenjyer nga disa te tjer qe flasin sikur skan pa bot me sy ndonjeher dhe gjerat per to funksionojne akoma siq ju ka shpjeguar gjyshja apo gjyshi.... por do mbetem i zhgenjyer nga edukata shqiptare ne kete drejtim.
Krijoni Kontakt