Nuk ke humbur ndonje gje me rendesi.
Skam provuar asnjė lloj droge.
Vetėm njė herė, thjesht pėr provė.
E pėrdorur ndonjė herė rralė nė shoqėri, festa, etj.
E pėrdor shpesh herė por jo rregullisht.
Jam pėrdorues i rregullt.
un jam drogaxhiu modh..jam dipendent nga nutella!!me kazona e haj,luj menc kur se kam..
dhe stallem hic
mos luj se sta quj
Kush pi kafe a eshte drogaxhi?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Besoj se ketu behet fjale per droga te mirefillta heroine, kokaine, hashash etj.. Po te jete per kafen apo per ilacet qe mund te kemi pire (qofte dhe nje aspirine) i bie te jemi te gjithe te droguar / t'a kemi provuar drogen![]()
Droga eshte thjesht nje stimulant qe te krijon iluzione te kota, per te te larguar nga realiteti i ashper qe nje njeri i dobet nuk e perballon dot. Ata qe drogohen jane njerez te dobet. Eshte me mire te perballesh me realitetin sesa te largohesh nga ai per disa ēaste e me pas te kthehesh e te kuptosh se per ato momente ke fluturuar si thone disa (me pras nmyth).
Te largohesh nga realiteti? Cili realitet? Nese droga te sjell pak ne qejf, edhe te jep stimul, spo largohesh nga realiteti, vetem se e sheh me sy tjeter! Nejse..Droga eshte thjesht nje stimulant qe te krijon iluzione te kota, per te te larguar nga realiteti i ashper qe nje njeri i dobet nuk e perballon dot. Ata qe drogohen jane njerez te dobet. Eshte me mire te perballesh me realitetin sesa te largohesh nga ai per disa ēaste e me pas te kthehesh e te kuptosh se per ato momente ke fluturuar si thone disa (me pras nmyth).
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ti plako je komplet vk. Tani une ste njoh kshu peronalisht(shyqyr zotit se je komplet vk) po thjesht je nje karuc i vogel frikacak. Kte perpiqesh ta fshehesh me shkrime te tilla vl te tipit ai qe ben droge eshte i dobet. Mos e rruaj shume or ti po kputja nja 2 3 viza te hapen syte e te kuptosh pse Amerika do te bej lufte me Iranit lol. pastaj neser pasneser do ulesh ne tavoline e do fillojne robt te tregojne jo kam provu kte, jo ate jo kshu jo ashtu, ti ca do besh do rrish si b.thqir ne fund tavolines me syte nga tavani?
Krijoni Kontakt