Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni apo jo pėrdorues droge?

Votues
153. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Skam provuar asnjė lloj droge.

101 66.01%
  • Vetėm njė herė, thjesht pėr provė.

23 15.03%
  • E pėrdorur ndonjė herė rralė nė shoqėri, festa, etj.

20 13.07%
  • E pėrdor shpesh herė por jo rregullisht.

6 3.92%
  • Jam pėrdorues i rregullt.

3 1.96%
Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 183
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Nuk ke humbur ndonje gje me rendesi.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    un jam drogaxhiu modh..jam dipendent nga nutella!!me kazona e haj,luj menc kur se kam..
    dhe stallem hic
    mos luj se sta quj

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Nuk ke humbur ndonje gje me rendesi.
    E di ..........

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Kush pi kafe a eshte drogaxhi?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Besoj se ketu behet fjale per droga te mirefillta heroine, kokaine, hashash etj.. Po te jete per kafen apo per ilacet qe mund te kemi pire (qofte dhe nje aspirine) i bie te jemi te gjithe te droguar / t'a kemi provuar drogen

Droga eshte thjesht nje stimulant qe te krijon iluzione te kota, per te te larguar nga realiteti i ashper qe nje njeri i dobet nuk e perballon dot. Ata qe drogohen jane njerez te dobet. Eshte me mire te perballesh me realitetin sesa te largohesh nga ai per disa ēaste e me pas te kthehesh e te kuptosh se per ato momente ke fluturuar si thone disa (me pras nmyth).

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar mė parė nga Conquistador Lexo Postimin
    Droga eshte thjesht nje stimulant qe te krijon iluzione te kota, per te te larguar nga realiteti i ashper qe nje njeri i dobet nuk e perballon dot. Ata qe drogohen jane njerez te dobet. Eshte me mire te perballesh me realitetin sesa te largohesh nga ai per disa ēaste e me pas te kthehesh e te kuptosh se per ato momente ke fluturuar si thone disa (me pras nmyth).
    1. Pyetje kam per ty. Ke pire ndonjehere Hashash?...
    Jam JETUS jo TREGUS!.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Te largohesh nga realiteti? Cili realitet? Nese droga te sjell pak ne qejf, edhe te jep stimul, spo largohesh nga realiteti, vetem se e sheh me sy tjeter! Nejse..
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2005
    Postime
    22
    Ti plako je komplet vk. Tani une ste njoh kshu peronalisht(shyqyr zotit se je komplet vk) po thjesht je nje karuc i vogel frikacak. Kte perpiqesh ta fshehesh me shkrime te tilla vl te tipit ai qe ben droge eshte i dobet. Mos e rruaj shume or ti po kputja nja 2 3 viza te hapen syte e te kuptosh pse Amerika do te bej lufte me Iranit lol. pastaj neser pasneser do ulesh ne tavoline e do fillojne robt te tregojne jo kam provu kte, jo ate jo kshu jo ashtu, ti ca do besh do rrish si b.thqir ne fund tavolines me syte nga tavani?

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    shum dakort me ty jam..shumica per at arsye drogohet..per tju larguar gjerave qe skan fuqi te perballojn
    mos luj se sta quj

Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-01-2012, 11:34
  2. 7 sherbime kerkimi qe duhet ti dije cdo perdorues i Google.
    Nga LeArNiNgHaCkInG nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-06-2009, 01:47
  3. 40 mijė pėrdorues drogash nė Shqipėri
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 14:48
  4. Nė Shqipėri ka 2,5 milionė pėrdorues celularėsh
    Nga CEZARND nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 23-12-2008, 17:38
  5. Perdorues Te *nix
    Nga ILovePejaa nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 19-06-2005, 17:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •