Disa here kam provuar Cannabis. Por para 7 vitesh... Qysh atehere s'e kam konsumuar aspak.
Skam provuar asnjė lloj droge.
Vetėm njė herė, thjesht pėr provė.
E pėrdorur ndonjė herė rralė nė shoqėri, festa, etj.
E pėrdor shpesh herė por jo rregullisht.
Jam pėrdorues i rregullt.
Disa here kam provuar Cannabis. Por para 7 vitesh... Qysh atehere s'e kam konsumuar aspak.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
lol kur po thojnė ēikat " larg koftė pupupupu", e knej 5 killa shminkė n'ftyrė pa e kap fillin e jetės tuj i bo 5 bebe qysh n't'20at uugh.. **** it, ēika s'ekzistojnė "stigmat shoqnore", hajt pa komplekse! (=
Varet se sa ke patur kontakt me perdorues te droges dhe ne vecanti me ishperdorues - Ata vet thone se nuk duhet te jete legale per vet faktin se per to nuk eshte ajo ndere por vetem nje ndihme per tu hedh ne humnere, vecanerisht per jo[erdoruesit!!!
Varet se cka kupton ti me fjalen sharje! Derisa ti qenke i pakenaqur me edukten shqiptare ....???
Mbase ka njerez qe jo vetem e kan pare apo e kan ndjere zjarin por edhe jan djegur! Dhe dukshem ka njerez qe ende jan nen hipnoze dhe ka te tille qe sja kan haberen per temen, te tjere vetem shkruajn sa per te thene dicka nga pervoja e filmave apo te ndonje dileri cka e kan pare rrugeve ashtu nen turbullimen e vapes...
C'beni ju perdorusat keshtu ,ju bene trute dhalle apo shisni dengla..?
Experienca marrim ne qe se kena pa me sy kurre.....largqofte..lol
Wild and crazy can't be lazy
mendoj se droga si po ashtu cigarja dhe alokoli jan prbleme shume te medha ne shoqerin ton. Keto jan si nji imagjinat fallso qe shoqeria duhet te permbaj qe te jet ne ate shoqeri. Perdoruset e droges. aloklit dhe cigares mendojn se duken cool dhe te ritur por un mendoj se eshte opozita e atyre. Eshte cool kur demton healthing tend dhe helthing e familjes? Uroj qe te gjith perdorusit te vin ne termat e tyre dhe te kuptojn qe nuk eshte helthi. Piece dhe u kam xhan
i love u elbasanboy u are my life
Seks, droge dhe rock & roll....
Kam provuar shum lloje drogash por kam 6 vjet qe nuk i perdor me. Perveē seksit nuk ka gje me te mire ne bote. Por nuk ja keshilloj askujt.
I madhi Jim Morrison thoshte: "Te blesh droge eshte si te blesh nje bilete per nje bote fantastike, por ēmimi i kesaj bilete eshte jeta"
Maksimumi mund te pini ndonje cigare hashash nganjehere por mos u merrni me te rendat
Sa teme kot edhe sikur te isha sdo e tregoja :P
Trimi Mire Me Shoqe Shume
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt