Nah, se kam provuar asnjehere.
Skam provuar asnjė lloj droge.
Vetėm njė herė, thjesht pėr provė.
E pėrdorur ndonjė herė rralė nė shoqėri, festa, etj.
E pėrdor shpesh herė por jo rregullisht.
Jam pėrdorues i rregullt.
Nah, se kam provuar asnjehere.
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Kam pire hashish edhe kokaine, kjo e dyta me pelqeu me shume. por 4 naj 4 vjet qe se kam perdorur se eshte rritur cmimi vajti £ 50 grami
Nuk jam perdorues dhe jo se skam mundesine por mendoj se eshte e vetmja gje qe shkatron totalisht njeriun.
Per te provuar kam provuar vetem 2 her kokainen kur kam qen ne party me shoqerine. Dhe pse me beri shume mire pasi me nxori gjithe ate pije qe kisha pire prap sme kenaqi sepse me ka len gjith naten pa gjume pasi me ishin mpire dhembet dhe me kishte ngelur icik ne hunde dhe sme linte te flija.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Deri diten qe m'u desh te ndiqja disa leksione per edukimin e femijes ne prag te adolishences isha i paster.
Psikologu (pedopsikologu) e quajti pergjigjen "jo" ne pyetjen e trete te folmularit(a ke provuar narkotike) si mungese serioziteti ne ardhjen time per ndjekjen e kursit, deri atje sa m'u drejtua me nje:
"- ketu cdo gje eshte anonime."
... me preku ne seder dhe u detyrova te provoj qe te kem mundesi t'ua shpjegoj me mire kalamojve se c'jane narkotiket dhe si duhet te mbrohemi.
Pra une e provova se kam kalamoj.
Vetem sa per prove.
Bese dhe hakmarrje.
1 herė nė vit. Flakon. Dhuratė nga Tim O'Leary..ngaqė nuk e hap televizorin si duket.
Ka dhe mė keq. Tė tjerė marrin kristinė apo islaminė.. gati pėrditė.
Prektora
Larg qoft pupuupuppupup se ska ves me te keq se niset si loje dhe se le dote :s
Enjoy Life,This Is Not A Rehersal..
eksperience koti !!! mua te pakten me lane gjunjet dhe u bera me djerse !!! derisa u detyrova u futa ne nje lokal qe mora uje te ftohte dhe limon !!! pastaj per te shkuar ne shpi mora taksi edhe tere diten isha si i mpire !!! efekti sere besoj !!!gjithsesi nuk ia vlen per mua te jesh perdorues droge ne menyre absolute !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Sas, me nigjo mu, nuk ka gjo me te mire se droga, sidomos crystal dream. Hyji ihere kesaj te funit.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Krijoni Kontakt