Lioness u konsultove me babin tend ti qe vjen shkruan ketu![]()
Une sot ne mengjes i mora nga pastrimi prandaj jam ne rregull. Me duket Kolombos s'po i pelqente japraku qe po hante kur lexoi postimin tim dhe ma nxori mua inatin, prandaj tani jam fut te Food Network te marr ndonje recipe se vallahi s'e kam idene ca eshte
P.S. Sorry po Gjermania s'merr kup LOL
Po ti Luanesh nuk e sheh qe deada eshte kunder gjermanise? Ne vend ta perjashtosh shkon edhe i jep muhabet pale![]()
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Lukather t'ju jap nje 5 per mundim, e keni problem, se me shume se aq s'meritoni. Edhe ate po ta jap nga Lioness![]()
Nqs doni flisni si tifoz tamam dhe te flisni realitetin. Kjo nuk eshte ajo Gjermani qe jemi mesuar ne dhe nuk mund te krahasohet kurre me Gjermanine kur ka qene ne gjendjen me te mire. Nqs ju do merrni kampionat eshte sepse skuadrat e tjera te nje niveli shume me te mire e mbivleresuan shume veten dhe e pesuan.
P.S. Hyj, ti shtttttttttttttttt lol
Hej bela,na duket vetja si delegat ne Kongres te Grave............
Nejse.
I thuaj babit qe Brazili dhe loja e tij magjike kane vdekur ketu e 14-vjet pra ne 1994.
Ne kete Europian po luhet futbolli me i bukur i 20 viteve te fundit,pra qe nga vitet llahtare te 1988,kur Evropa u perkul para fantazise tulipaneske te Hollandes te Van BastenmGullit,Rajkard,te Gjermanise se disiplinuar te Mattheus,Klinsman,te Bashkimit Sovjetik te Protasov,Zavarov se Spanjes se Butraguenos dhe Mitchell.
Pasuan vite te varfera me nje Brazil qe u be me italian se italianet ne 1994 .Hollanda duke vecuar ndeshje te vecanta harroi futbollin qe e beri te sukseshem te pakten ne sy te tifozerise,Italia harruarr tek vitet e Rosit,dhe golat qe e ribene kampione,Gjermania pas 90-tes nje burim i thare talentesh,Spanja gjithmone enderruese,Argjentina hengri mijera talente ne kerkimin iluzionar te rilindjes se nje Maradone te re,Rusia iku dhe erdhi si perestroika e Gorbacovit,Frances ju deshen nje dekade e gjysem te shkelnin ne monopatet fituese te Platinise,Tigana.Belgjika e Schifo dhe Colemans e zdhukur kete 20-vjecar.
Kur te medhenjte rane u ngrite,u rriten te vegjlit,Turqia e treta ne bote,po ashtu Kroacia,Danimarka fiton nje Europian ,po ashtu edhe Greqia.
Dhe fatmiresisht erdhi ky europian te shikonin nje futboll te bukur,Hollanda-Rusi do ngelet nje ndeshje mozaik,ne futbollin boteror,shtesa e kesaj ndeshje do ngelet ne perjetesine futbollistike si ajo midis Italise-Gjermanise Perendimore 4-3 me 1970,dhe ajo midis Frances dhe Gjermanise perendimore me 1982 3-3.Turqia,Kroacia,Gjermania,Spanja,Portugalia demostruan futboll terheqes.Rusia e Hidding eshte ekip seminaresh.
Evropianet e medha nga ato te dobeta vecohen nga ndeshje te paharruarra,dhe supriza.Dhe ne kete kampionat kishim supriza por edhe disa ndeshje qe me kohen munt te zene vend ne top 10 te historise futbollistike.
Kolombi i veshur Lenka Cuko.
PS I thuaj Babit qe Brazili eshte katandisur me keq se Apollonia ,u rraf nga Paraguaj 2-0 ,duke luajtur si ekip plazhi nga ato te Copa Cabana.Vetem nese Babi yt ka ngelur ne kohet e arta te Zikos,Falkao,Eder,Sokrates,Junior.
Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 24-06-2008 më 18:24
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Sigurisht qe nje tifoz Gjerman do te replikonte per ate qe the, ca prisje ti ta mbronte skuadren Gjermane ndonje tifoz Italian ose Hollandez lol
Mesa duket s'ke lexuar ndonje postim te tifozave Gjerman ne temat perkatese. Ate realitetin e kemi thene mbas cdo ndeshje qe ka bere Gjermania ne kete kampionat. E kemi kritikuar jo vetem skuadren mbas cdo ndeshje po edhe lojtaret nje nga nje.
ps. Si ta nxe goja te thuash qe Gjermani eshte 0 kur te dyja skuadrat e tua iken per lesh. :P
Welt Meister 2014
Krijoni Kontakt