Italia si cdo her ka zor deri sa te dal nga grupi pastaj ska kush ti ndal , edhe ne boteror keshtu ju ndodhi e njejta me gjitha fuqit qe i paten po prap paten zor te dalen poooooooor pastaj kur dolen e dini dhe vet cka u be![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Ky goli me corape i ka ngel kot italise, se bereqaves frances ja futen me kpuce qe te dy :P.
Ej, pse te mos pretendoj kur cunat e italise jan te etur per fitore. Dine te fitojne...ska rendesi mosha plako ...
Nejse se do i shofim ata cunat e rinj te hollandes kundrra rusise.Komplet futboll hollandez, do e shofim sa do e cajne rusine.
FORZA AZZURI!
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Po te humte hollanda ku do ishit?Me pushime azzuri.Calma ti un po
Ti thu po te kishte halla ko.qe, e ti therrisnim xhaxha?
He se u mundua qe te humbte po spo benin dot gol ata shemtaraqet rumun. Si pe 2-3 raste qe i fusnin kur te donin gol dhe i nxorren jasht?
Nejse me...un ju pershendes per ndihmen, por ky eshte futbolli. Ate qe ndihmon, ai vjen e ta fut!
![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Italia kalon me fat kete pengese te quajtur Spanje..
Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
(Mark Tuain)
spanjen do e rrafim, ka ekip te forte dhe besoj se loja do shkoj ne minute shtes dhe pse mos edhe penallti. por prape se prapi do e rrafim, gjermani-itali finalja, italia kampion bote dhe europe. profecia ime do plotesohet.
keshtu foli malo666
Italia del. Tani duhen pasur frike Pepinot, se kshu ecin kta, me zvarritje.. i ka mesuar Duçja!
Votova Italine.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Per mu mendoj qe Spaña ket vit ka shance dhe ekipin e ka me te kompletuar se vitet e tjera , por po kam frik te bertas spañ se qekan italion te gjith lol mos gjuni me se na vrat :P
E mer Spaña se di pse e kom mor kaq inot italin pastaj po e mori italia do e mori si gjithmon tu dermu skuadren tjeter me thyerje komesh se menyr tjeter ska italia o e marume :P
Ruhet nga noi çok :P
PARTIZONI
Krijoni Kontakt