o malo666 kot e ke qe shfryn nga inati, italia sonte ishte cope cope, i mungonin lojtare si Totti, edhe Del Piero, italia ska me lojtare cilsore, u ndje mungesa e Pirlos edhe e Gatuzos.. Ske ca ben, kshu eshte kur trajneri te meson te rrish ne mbrojtje 120 minuta, edhe te presesh qe te behen penalltite. Trajner gjimnazesh.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Asnjera nuk beri loje te bukur po te pakten Spanja e meritoj me shume te kalonte ne gjysemfinale.
Toni e vertetoj qe eshte lojtar 0.Me keq qe as prifti nuk i paska heq dot mallkiminLol.
Ndryshuar për herë të fundit nga -Alda- : 22-06-2008 më 19:24
м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.
lol
të them kët tjetrën un ik e mso pak kush osh zhytja më e thellë e ekpit rus në historinë e futbollit. - që i duhet muzhikut për të majt komët në realitet, se mos i hypin ide të çuditshme më kokë.
me atë rast ik e gjej nai nonë tjetër se as kjo stë boni pun
provo non turqinë psh
Ndryshuar për herë të fundit nga pryll : 22-06-2008 më 19:23
Po kete pse ma drejton mua ti? Une pak a shue te njejten gje thashe, Italia s'merritonte te fitonte, lojtaret i ka gerdalle dhe trajnerin akoma me keq.
Po mua me vjen per te habitur kur hidhen perpjet si qiqrat ne hell ca ketu, te thuash ti sikur ca u bo, me penallti humben, se te qe per spanjollet me barazim do vazhdonte ndeshja edhe per nja tre dite.
Bayern,
ki kujdes se si i pervetson gjerat. une ne afrike s'kam lene as lesh as ****, se kisha nja 4 dekada pa lindur akoma.
Spanja
AIRON^BOY, cunimartum, EpoX, ervislive, fisniku-student, gatusso, Gerrard, lenci_80, Mariachi, milanistja_el, MmEeTtIi, SempreBarca, sherrxhija, zoomen15 14 35.00%
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Italia
Agon_xh, Altin1, ANI8, Apollyon, bavarezi5, bayern, Charlie, ClaY_MorE, DeAdA, Der_Kaiser5, Dj-GabrieL, Dr Rieux, drague, Flori, gesti_7, Hyj-Njeriu, jack_sparow, Juventus, KOKASHTA, Kreksi, KUSi, Renea, ShocK, strong_07, tolky, ylber1998
Si shume taliona ka ky forumi :P
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
darwin, me ty kam idene qe i bie te hahemi me llafe deri ne mengjes per pune gjermanesh apo shumakeri, po ketu qekemi me nji mendje. Fabregas eshte lojtar klasi, dhe ajo medalja duhet ti jepet me motivimin "per merita te shquara ne pastrimin dhe ruajtjen e ambientit kunder ndotjeve te te gjithave llojeve".
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Sdo te thote se votova italine, jam tifoz italian. Un e kam deklaruar me pare, qe sjam tifoz me asnje, deri diten kur shqiperia te marre pjese ne Europian. Sme pelqen asnje skuader, sbej tifozllik per asnje. Me pelqen futbolli i bukur, sic beri Gjermania kundra Portugalise, edhe Rusia kundra Hollandes.Si shume taliona ka ky forumi
ps; se harrova, ne stadium ishte edhe i madhi Zidane, tmerri i breshka ngrenesve!!!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt