pershendetje te gjitheve,
kjo eshte nje teme qe ka shume per te diskutuar.
personalisht nuk kam ndonje eksperience tradhetie as ndaj dikujt e as dikush ndaj meje.
tradheti quhet dhe nje mendim jo vetem tradheti fizike ndaj te gjithe ose 90% te njerezve me mendje tradhetojne te pakten nje here ne jete. mendimi im gjithsesi.....
po mendoj se tradheti e mirefillte nuk ndodh te personat e dashuruar........
prape ka dicka per te diskutuar sepse ka raste kur cofti dhe pse duhen kalojne ndonje krize dhe ne kete momenti njeri nga te dy 9ai me i dobeti) bie preh e ndonje tradhetie...
po kjo sdo te thote qe sdshurohen........
pra me pak fjale mund te ndodh praktikisht por teorikisht hidhet poshte si teori "tradheton kur je i dashuruar).
tung te gjitheve dhe sa me shume dashuri e sa me pak tradheti!!!!!!!!!
Them se po, perderisa kam hasur ne disa mendime shoqerie te cilet thone se nuk hahet vetem groshe duhet te provojm dicka tjeter...per kete jam e bindur se shumica po edhe pse dashurojne, ndoshta nga xhelozia, nervoza apo thjesht qejfi....e bejne..
do ju thoja se ajo qe thuhet se nuk hahet vetem groshe eshte vetem fjale, se hahet edhe ate te bie malli me henger...
per vete sdo e kisha tradhtuar..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miska : 19-06-2008 mė 07:03
Where there is love..there is life.!!
Nuk ka gjasa qe njėri ta dashuroj dike e ne anen tjeter te shkoj edhe me tjetren.
Nese tradhton, ateher ne te vertet nuk dashuron sic mendon.
Nese me te vertet dashuron, ateher edhe po t'i kishe 20 bukuroshe lakuriq te zhveshura e te radhitura dhe te gatshme per t'ber dashuri me ty ti s'do e beje nje gje te till.
Ata qe tradhtojn mendojn sikur dashurojn, sepse ata qe dashurojn nuk sakrifikojn at qe kan.
Un e dua femren time, (por s'e di se sa me do ajo mua, sikur ta dija), ndaj s'me shkon as mendja kurr andej; ta tradhtoj ose per dic tjeter.
Edhe, shpesh her me ndodh kjo, sa her qe me afrohet ndonje femer tjeter asnjeher s'me shkon mendja per ta tradhtuar femren time. Madje ktu ne SWE esht shum leht po deshe te shkosh me dy a tri a pese a gjasht,....sic veprojn disa.
Mirepo, c'fitojn ata njerez (tradhtaret) nga nje gje te till??
Per 5 min dashuri me secilen un ta humbas at qe dua dhe do ma ndreq jeten??
Kurr fare logjike s'shoh ktu.
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.
Per mendimin tim vete fjala dashuri ben qe mos te kete tradheti: nqs je me te vertete i/e dashuruar ka teper pasterti raporti per te pasur pjese tradhetia ne kete mes.
Mendoj se nqs nje njeri dashuron e tradheton, eshte thjeshte pre e momentit dhe e dobesise, dmth e casteve kur nuk funksionon me si njeri me shpirt por thjeshte njeri me mish, thjeshte kafsh njerezore qe ne ato momente aq di e aq ben.
Mendimi apo keshilla ime ne keto raste eshte behuni te forte e mos u skllaveroni ne tentime te tilla, sepse ai qe e peson ne kete mes eshte: ju qe tradhetoni, dashuria juaj qe s'kthehet me asnjehere nga fillimi dhe njeriu te cilin "mendoni" qe dashuroni, por qe e tradhetoni.
La vita č bella...
Nese je i uritur vetem groshe do te ngrenesh .
Per mendimin tim nje njeri i dashuruar ne kuptimin e plote te fjales nuk mundet te tradhtoj sepse thjeshte nuk mundet sepse gjith ka ftyren e te dashure/it para vetes dhe nuk mundet tja beje nje gje te till sepse per nje njeri te dashuar me e rendesishme eshte parteneri se vetvetja dhe keshtu thjesht nuk mundet . Por nese flasim per ata njerz qe vetem shiten te dashuar kjo eshte nje gje e leht "tradhtia "
Kalofshi bukur
Nese je i/e dashuruar nuk ka vend per tradheti.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Mbase per femrat jo por mos te me vije nje mashkull e te me thoje jo se bej
Ere mire mire
Krijoni Kontakt