Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 120
    i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Jam dakort qe don zhuanizmi eshte ne dem te lidhjes, por mir eshte qe ai te ket qen don zhuan ne koh te vet, kur eshte me mua eshte me mua.pik mbraoi ky muhabet.
    kam pershtypjen qe cunat qe skan patur shum eksperienca tundohen shum nga nje femer.dmth nese atij i vardiset nje femer(larg qoft kryen ndonje flirt me te)ekziston mundesia qe te dashurohet.dhe me le mua me 3 kalamoj nshpi.
    Kurse nji tjeter qe ka patur plot eksperinca arrin ta kuptoj qe seshte noi gjo e madhe se po i vardiset nje femer se i ka ndodhur shpesh here, nuk bje mren kok e kemb.Atij si kan munguar flirtet por ndoshta dashuria, ngrohtesia te cilat do ti gjej me mua dhe me femijet qe do te krijojme se di nese jam treguar e qarte per cka kam dashur te them.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga suada dr Lexo Postimin
    cun i virgjer..bahhhhhhh
    un per veten burrin tim te ardhshem e dua qe te ket ndrruar 1000 te dashura.
    Jo per noi gjo po i bjen qe ka me me tradhetu nese do jet i virgjer, do kerkoj eksperincat e veta.
    Me mire me eksperienc se i bje ne 1000 te dashura me ka zgjedhur mua.cool
    ahaha si e mendon kjo
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

_NEVRIKJA_ Maska e sherrxhija
    Anėtarėsuar
    14-01-2008
    Vendndodhja
    aty ku sdo doje ti :)
    Postime
    46
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    per mendimin tim nuk esht gje e mire te bej dashuri femra para dasmes me nji cun..po sonte ne 2008 esht veshtir ta gjesh nji te virgjer por ka nuk esht e pa mundur ta gjesh..por nese cunat i duan te virgjer dhe cuni duhet te jet i virgjer per mendimin tim se nuk esht e drejt..dhe nji goc nuk e do nji cun kur ai ka ndruar nja 100 goca
    jam dhe nuk jam dakorte me ty
    Vertet ka femra dhe ne qfs jan te rradha te virgjera...une pulle me kete qe jam fejuar dhe kam 1vit e 1/2 qe jami bashka eshte i pari per mua dhe kurre skam dashe te jet dhe aji virgjer se kam pas problem per mashkullin!!
    doja te thoja me kete qe varet nga femrat jan ca i duan ca jo
    /!\

DANGEREUSE

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Un mendoj qe ata meshkuj qe kerkojn gjera te tilla , jan pak te vonuar nga trute e kokes...

_NEVRIKJA_ Maska e sherrxhija
    Anėtarėsuar
    14-01-2008
    Vendndodhja
    aty ku sdo doje ti :)
    Postime
    46
    pse mendon kshtu WALCHIRIA ?
    Cfare ka e qfs ato e gjejne dhe ajo vajze ka pritur nje person qe aji se ka problem kete gjo?
    /!\

DANGEREUSE

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga suada dr Lexo Postimin
    cun i virgjer..bahhhhhhh
    un per veten burrin tim te ardhshem e dua qe te ket ndrruar 1000 te dashura.
    Jo per noi gjo po i bjen qe ka me me tradhetu nese do jet i virgjer, do kerkoj eksperincat e veta.
    Me mire me eksperienc se i bje ne 1000 te dashura me ka zgjedhur mua.cool
    ok dhe te ket pasur por jo shume ske ce do..mua nuk do me pelqente te ket pasur shume..kur te do cuni nuk ka pse te shkoj me te tjera per "eksperjenc" per mendimin tim!
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Allahu ėshtė mė i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anėtarėsuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gėteburg
    Postime
    323
    Te lumt ata qe munden, pranojn te lidhen me nje vajz jo te virgjer!! Un e pranoj se s'do mundja kurr. Jo pse dua te jem un i par per te, por mendja se dikush tjeter ka ber dashuri me te do te te me cmendte.

Megjithat, jam i vetedijshem se kjo nuk esht e drejt qe nje gje e till t'i kerkohet nje femre e meshkujve jo.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Citim Postuar mė parė nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    Te lumt ata qe munden, pranojn te lidhen me nje vajz jo te virgjer!! Un e pranoj se s'do mundja kurr. Jo pse dua te jem un i par per te, por mendja se dikush tjeter ka ber dashuri me te do te te me cmendte.

Megjithat, jam i vetedijshem se kjo nuk esht e drejt qe nje gje e till t'i kerkohet nje femre e meshkujve jo.
    1. Sic e ke ti nje te dashur e kane te gjithe.......
    2. nese ti do nje here te besh sex gocat duan 3 here.....
    3. Ti pretendon te marresh nje goc te virgjer per grua.......

por sic ke ti te dashur, kane te gjithe, te gjithe bejne sex dhe i bie (sipas teje) qe te dashurat qe ke pas ti une etj etj duhet te behen murgesha....... do ta pranoja kete tenden po te thoje qe nuk jam dakort te martohem me nje qe ka kaluar dy tre e me shume lidhje sexuale me persona te ndryshem.........

Nje femer ndihet e dashuruar kur i jepet nje mashkulli dhe per kete te ngelen pa martuar ..... Jo

Ti mund te pretendosh dicka te tille por jo te jesh kaq fanatik pas ketyre gjerave ....perderisa ne ditet e sotme 80 % e rinise jane te lidhur
    Ere mire mire

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Po mire ato qe keni patur apo keni te dashura kush do i marr ?
    ''Dashurojme sa dashurojme
    pastaj marrim me bleseri
    kujtojme se ato qe marrim si ka dashuruar njeri.''
    Nje vajze mund te jete e virgjer ,por kjo s'do te thote se s'ka ndjere shume per dike ,qe per arsye te ndryshme nuk ka arritur te kete patur marredhenie me te.

Allahu ėshtė mė i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anėtarėsuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gėteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar mė parė nga Olimp Lexo Postimin
    1. Sic e ke ti nje te dashur e kane te gjithe.......
    2. nese ti do nje here te besh sex gocat duan 3 here.....
    3. Ti pretendon te marresh nje goc te virgjer per grua.......

por sic ke ti te dashur, kane te gjithe, te gjithe bejne sex dhe i bie (sipas teje) qe te dashurat qe ke pas ti une etj etj duhet te behen murgesha....... do ta pranoja kete tenden po te thoje qe nuk jam dakort te martohem me nje qe ka kaluar dy tre e me shume lidhje sexuale me persona te ndryshem.........

Nje femer ndihet e dashuruar kur i jepet nje mashkulli dhe per kete te ngelen pa martuar ..... Jo

Ti mund te pretendosh dicka te tille por jo te jesh kaq fanatik pas ketyre gjerave ....perderisa ne ditet e sotme 80 % e rinise jane te lidhur
    I nderuar, mos u frymezo se koti, mbase un shum qart e thash "te lumt ata qe munden", se un s'do mundja kurr. Pra, ky ishte thjesht nje mendim i imi.

Un personalisht jam 23 vjec, mashkull, dhe i virgjer. Kshu qe, mos bej paragjykime.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dashuria ndalohet
    Nga Shėn Albani nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 10-06-2005, 03:09
  2. Bashkėjetesa dhe Martesa
    Nga I-amėshuar nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 13:23
  3. Do martohem pas hekurave tė qelisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-08-2004, 14:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •