iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii larg,qenie te ulta dhe te felliquara!Mua me vjen ndot nga meshkuj te tille,qe vetem njerez s'jane.....................(sidomos ata qe i shfrytezojne femrat seksualisht).
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii larg,qenie te ulta dhe te felliquara!Mua me vjen ndot nga meshkuj te tille,qe vetem njerez s'jane.....................(sidomos ata qe i shfrytezojne femrat seksualisht).
Elegance is an attitude.
Kur femrat e lejojne kete gje hallall na e befte zoti ne djemve![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
une per vehte se lejoja kurr mashkullin te me shfrytezoje ai mua ne asnje aspektet ,o ai o une ska ketu ,jan te drejtat e barabarta ja jap rrugen qe ne fillim por edhe raste te tilla ka pse nuk ka se femra eshte me tolerante por e mir nuk eshte ta bej mashkulli kte gje edhe sikur te gjej nje femer te urt shum flm.
Sherrxhije, kur ju femrat shfrytezoni meshkujt, ne nuk dalim duke hap tema lart e poshte vetem e vetem se ju paguajtem nje darke apo dreke. Njeher paguani ju, edhe del tjetra hap teme abuzimi. lol
Pse per cfar tjeter duhesh ti?.(sidomos ata qe i shfrytezojne femrat seksualisht).
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
vetem fjala shfrytezim dmth perfitim i njeanshem prandaj qe ketu fillon krimi.
Pastaj sa per meshkujt qe shfrytezojne femrat, kjo jep akoma bindjen qe femra eshte qenie me e dobet fizikisht se sa mashkulli e mendoj se nuk ka dal akoma nje ligj tamam i pershtatshem per te denuar si duhet meshkuj te tille.
Pse te detyrohet femra apo nje familjar i kesaj femre te behet vrases/e, kur eshte kastile ligji qe duhet te merret me keta te pashpirte?!
La vita č bella...
Kur mashkulli ju kerkon borxh , se ju lan per ca dit, bile edhe ju ofron kamat.. ...ikni shpejt nga ai...
kur mashkullit i intereson qka ke pare kerr ...ik prej tij shpejyt shpejt .....
ai qenka dhelper e jo mashull.
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
ato meshkuj qe i perdorin grat jan plera!!!!por dhe ato femrat qe e lejojn ket gje qe ti perdorin jan budallaqe qe nuk e kuptojn...(por dashuria ndonjihere te ben qorr)
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt