Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 45 prej 45
    i/e regjistruar Maska e suzii
    Anëtarësuar
    11-06-2008
    Vendndodhja
    In The Sky
    Postime
    5
    Citim Postuar më parë nga luka Boroti Lexo Postimin
    Pershendetje. Shpresoj t'ja kalosh mire. Sa per ato gjuhet e shumta qe flet duhet te besh ndonje xhiro ketej nga Shqiperia qe te perfeksionosh edhe gjuhen e nenes. Kalofsh mire.
    luka Boroti pershendetje edhe ty e faleminderit ..... e kam parasysh ket ...gjuhen e prinderve duhet ta mesoi me se pari e me se miri flmmmm

Anëtarësuar
    11-06-2008
    Vendndodhja
    In The Sky
    Postime
    5
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Mirese erdhe mes nesh honey

Uroj vertete tja kalosh sa me mire. Te tjerat i di vete ti nuk po t'i kujtoj.

Te perqafoj !

[Perla] Flm shum nga ti .. vertet je nje Engjull... me vjen mir qe te kam njoftu nje person si ti ... Je e Respektuar gjithmon nga un ... Te Pershendes nga zemra :kiss:

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Mire se erdhe suzii
    Uroj qe te kalosh sa me mire. Puci Puci

Ps : Jam hirushja
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Anëtarësuar
    11-06-2008
    Vendndodhja
    In The Sky
    Postime
    5
    CIBOX [Perla] DI_ANA MorDor suada dr ClaY_MorE RaPSouL alda09 Dorentina KOKASHTA
    bledikorcari angel_guy sam1r Flori JaCk_DaniELs lenci_80 iliro angelina o2 [Mario] Marijuana85 Olimp ElbasanBoy Flora82 ixnpeL _Kingu^Tirones_ AuGuSt baby_bù ChAoS_DrAgOn elsa dibrani2006 LaCosTa s138942 sandokani AnGeL_DeViL ThE_DaRk_NiGhT biligoa AlbaneZ
    Ju Falenderoi shum per mirpritjen dhe respektin tuaj... Jeni te mrekullushemm ... Jeni te gjith te respektuar edhe nga unn . Ju Pershendes nga zemra Te gjithve ... (K)

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga suzii Lexo Postimin
    Pershendetje per te gjith...Jam shume krenare dhe e emocinuar qe gjindem nemesin e juaj ,ne mesin e vellezerve dhe motrave shqipetar .. Un quhem Menda kam lind dhe jetoi ne (CH ) swiss. Me origjine jam nga Kosova Komuna e (Deq anit). Ditelindja ime ... (14.01.1984) e kam kry shkollen, per momentin sjam ne punn .dot gjej se shpejti, Ne jeten time e kam nje njeri qe me don dhe e dua me shum se qdo gje ne bot.gjuhen shqipe e kam mesu em prinderit e mi. Frangjishten e foli ,anglisht ,gjermanisht,italisht nga pak..... Prej disa kohesh jam AOP ne stafin Albasoul,dhe ju falenderoi te gjitheve per respektin dhe mirpritjen ... Shpresoi shum tja kalojm mir sebashku. Profitoi nga rasti te pershendes personat qe me kan mbajtur me pran e me kan ndihmuar Perla CIBOX Albaguard MoRfEuS ... Me respekte suzii...
    Shqipja mo e bukur e forumit, shyqyr qe doli edhe nje qe flet sikur une

Suzi mire se na erdhe kalofhs bukur, edhe tani qe na erdhe ti, kam frike qe po na len pa shku ne pushime verore, se ste lejme ty dot tashi

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •