Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218

Question Wonderful World....

L. Amstrong ne kengen e tij "wonderful world" na pershkruan nje bote fantastike te mbushur me alegri ,dashuri paqe etj. Nje qytet i gjelbert nga lulet ,njerez te buzeqeshur qe ecin ne rruge ,njerez qe perqafohen dhe qe shtrengojne duart ,"se ne te vertete ata thone te dua".
    Kjo pak a shume eshte atmosfera qe krijohet nga kjo kenge e famshme .
    Pyetja ime per ju anetar te dashur eshte : A i pershtatet "botes suaj" ( keshtu si ju e shifni ne jeten e perditshme) kenga e Amstrongut apo ndodh dicka krejt e kundert . dmth> Jetoni ne nje bote ku dashuria per "bashknjeriun " eshte dicka e larget ,ajo qe mbizoteron eshte urejtja dhe zilia. Njerezit zihen ,apo vriten ,per hic gje . Komshiu nuk i flet komshiut ,vellai nuk do vellain. Disa vuajne nga varferia e disave te tjereve nuk i behet vone .

Midis kesaj teme besoje se do ishte mire anetaret te shtrojne problemet ose ankesat e tyre ,ku i dihet mbase i gjehet zgjidhja gjithashtu kur e parashtron brengen te te tjeret te lehtesohet.
    Mirepres pergjigjet tuaja!Faleminderit

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    perSHENDETje
    Me qe nuk po e mer mundimin njeri te shkruaje vendosa te pergjigjem vet i pari.
    Une mendoje se gjendja ka vajtur aq keq sa nuk mund ta konceptojme dot ,njeriu eshte "c'njerezuar" eshte bere nje mekanizem qe nuk mendon asgje . E vetmja gje qe ben eshte te mendoje vetem per veten e vet dhe vetem per leke ,nuk e di qe cdo gje qe kemi aritur deri me sot eshte ne saje te ndihmes midis njeri tjetrit , bashkimit dhe dashurise. Prandaj une mendoje se sot nuk ka me njerez te "pafajshem" , as une nuk jam i pafajshem kur shohe tjetrin te flej jashte te ri pa buk ,shof se si vdesin femijte ne bote( psh. ne Afrike nga Sida) dhe nuk bej asgje.
    Por te mos harojme se neser mund te jete radha jone!falemiNDERit

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Postime
    1,349

~ReLoAd~

...........

...........

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Bota ime s'eshte aq e madhe sa te dua te ndihmoj te gjithe njerezit qe jetojne mbi te. Ne boten time rrethohem me njerezit e familjes, shoket e shkolles, se punes dhe ndonje qe ben bisede te shkurter e harrohen. Si boten time ka shumica e popullit njerezor pra ne kohe te keqia te gjinden ato njerez qe te rrethojne. Keshtu kur je i rrethuar me njerez qe i do te miren dhe ta duan te miren, bota eshte e bukur, it's a wonderful world.
    Eshte individi vete qe duhet te krijoje boten e tij te bukur me marrdhenie te mira me njerez te mire.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Une jetoj ne nje bote ku egziston interneti dhe ka dhe nje forum shqiptar, ku lunatike te shenjes se krimbit si puna jote o Kryeplak, nuk ia kane idene se ca thone!
    Kur paska qene bota ndryshe moj njolle? A qe paske merdhif fare me te gjitha...(vetem per te thene kaq t'u pergjigja, se si teme eshte krejtesisht kuptimplote... -ti psh e kupton !? -kaq ka rendesi)
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Tema tė Ngjashme

1. Diskutime mbi Ēmimin Nobel nė letėrsi (qė prej 2002)
    Nga erzeni nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 11-10-2011, 08:45
  2. Annemarie Schimmel
    Nga PrInCiPiEl nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 03-12-2005, 13:12
  3. Gjigandėt e muzikės botėrore
    Nga MI CORAZON nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 26-08-2005, 12:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •