Musliman..
Musliman
Orthodhoks
Bektashi
Katolik
Protestant
Nje tjeter besimi
Ateiste/deist/agnostike etj
Musliman..
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
80 magjypman der tashi lol, paska zbarku komuniteti rom nė fsh
paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj
Pasi qe te tri fete rrjedhin nga lindja, apo jashte europes, asnjera fe nuk doli nga vete ne europianet atehere si te krenohem me nje gje send te huajen ?
Une do isha krenar po te isha arab apo ēifut apo indian sepse do e vertetoja me fen time te krijuar nga keto vende, mirepo, ne si shqiptar ku ndihemi edhe si europianė dhe qe vone i kemi qelur syte te kuptojmi se nga rrjedhin keto fete dhe si erdhen deri teke ne, kjo gjenerate e re europiane, perfshire ketu edhe neve shqiptaret, asnjeri me nuke ka besim ne keto fete te ardhura nga lindja...gati se jane duke i sabotuar te rinjet keto fe prandaj edhe mbesin si te hutuar e te pa shpresa; pse neve europianet aqė popull i zgjuar nuke ia arritem te krijojmi edhe ne nje fe europiane ?
Ky deshprim shifet dita me dites ne kete kohen moderne ku te rinjet(s'po flase per gjysh e baba gjysh ketu, une po flas per te ardhmen e shoqerise shqiptare, s'me interesojne 90 vjeēaret) po flase per nje ardhemeri te gjenezes shiptare se cilit grup ti bashkangjtet ne te ardhmen ?
Une theme, qe te shkurtoje kete bisede se perndryshe do arrije ndoshta edhe ne 1000 faqe... pra per gjenezen shqiptare qe uen kam rrespekte dhe e dua, do e kshilloja qe te heci me hapa te te rinjeve europiane, te komunikohen me ta te lidhin miqesi, te mbajne tubime dhe me ne funde ata te vendosin se cila eshte per ta rruga mė e mire per te ardhmen e bashkesise europiane.
Pra rinija jone duhet te heci me kohen si te tjeret, eshte e kote ti thuash nje te riut sot; mos e bene kte se ne kete menyre ai do e beje te kunderten, me se miri pra le ta zgjedhi rinija shqiptare mesin ne mesin e ketyre valve.
shendet,
I juaji kreksi
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Muslimane![]()
Lumturia nuk vjen vetė, atė duhet ta krijojmė ne.
un i pėrkas pėrbindshit tė makaronave fluturuse
ai ka krijuar gjithėsinė dhe nė maj tė 2006-ės ėshtė shfaqur nė gjermani
jam shum i indinjuar qė nuk ėshtė futur nė sondazh, ndėrkoh qė janė futur fetė e rreme arabo-ēifute dhe tė tjera
paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj
natyrlish muslim ,
katolik shkoder loke asht origina
katolik . per mendimin tim esht me mir te kesh nje besim sesa mos te kesh nje besim .
Krijoni Kontakt