Close
Faqja 19 prej 21 FillimFillim ... 91718192021 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 201
    Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    deus ...

ti je ne paqe me aldo baren e namik doklen.. altin arapin e gramoz rucin.. me edvinin e stervinin.. pra me te keqen..me polpotizmin.. me causherine e 97-tes.. me kriminelet e 21 janarit..
    un jam ne luft me ta.. me te keqen...
    Ti do muhabet or zotni, e une per lloqe interneti nuk kam kohe. Kam 10 vjet qe te them se s'kam lidhje me asnjerin prej ketyre qe ke permendur, nuk i kam njohur ndonjehere ne jeten time dhe s'ma do mendja se do ndodhe ndonjehere ti njoh qofte nga afer, qofte nga shoku i nje shoku. Ti prape vazhdo variantin. Une dua Shqiperine, me cdo shkronje te saj, me cdo pellembe te tokes e te qiellit. Shqiperia eshte ne duart e krimineleve, e agjenteve serbo-greke, e njerezve qe promovojne anti-vlerat dhe mediokreve si ti.

Ty nuk te ben pershtypje kur kryeministri vjedh voten, vjedh pushtetin, vjedh themelet e demokracise, mua me tmerron!
    Ty nuk te ben pershtypje kur kreu i ekzekutivit i thote presidentit te shtetit e kryeprokurores lavire e horr bulevardi, mua me tregon qe ne krye te shtetit kam nje diktator fuqi-plote!
    Ty s'te ben pershtypje kur kryeministri cirret e uleret ne parlament, kur i therret deputetet me lloj lloj epitetesh banale qe nuk i degjon as ne dhomat e bixhozxhijve, une kuptoj se ky njeri eshte i paprekshem, njelloj si Enveri!
    Ty s'te ben pershtypje kur ai thote se do ju shkul dhembe e dhemballe e do jua bej fytyren me te zeze se kepucen (nderkohe qe jau ben prej verteti, seriozisht, jo ne menyre figurative), une vej duart ne koke!
    Ty s'te ben pershtypje kur vidhet paraja e shqiptareve dhe populli varferohet, nderkohe qe kryeministri im blen ishujt Cayman, kur vajza e djali jane lorde, ne nje republike parlamentare, jo monarki!

E di qe te duket e tmerrshme qe nje individ si une, thjeshte shqiptar qe refuzon te pranoje kete baterdi, qe refuzon te heshte perballe ketij pushkatimi qe i behet lirise e demokracise, shtetit ligjor e europianizimit te vendit, nuk ka lidhje me PS dhe mbi te gjitha me ato ujqerit e partise komuniste! Por me kete, me komplimenton ne menyre indirekte..

Une s'kam kohe te humb me sqarime personale.
    Une kam nje detyre, qe lind spontanisht, qe i lind kujtdo qe ka gjak shqiptari, qe ka dinjitetin e integritetin te pacenuar dhe qe aderon ne Shqiperi me te mire. Detyra ime eshte qe te shpreh mendimin tim ne kete internet te lire. Te denoj kriminelet, te mbroj te ardhmen e femijeve dhe te arrij ne cdo cep te mundshem te mendjeve te pergjumura te bashke-atdhetareve te mi. Tu therras, ti zgjoj, ti zgjoj!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    ke nerva sot dhe diskuto per sali berishen.

po kujt po i rruhet

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Ku me njef ti mu mer birbilush.

une saliun e lash doktor kur u largova nga Shqiperia

Birbilush ash njai qi t'ka vesh nadje!!
    Paske krize identiteti edhe ti, flet pa lidhje, nderhyn pa lidhje, pastaj fillon ofendimet.
    Pyetja ishte e thjeshte: Nese une jam komunist, ti me Saliun, c'jeni?
    Mos mu pergjigj se nuk ka nevoje, pak tallazh paske edhe ti ne koke.
    Problemi i madh eshte se tastiera dhe interneti nuk kane kritere, mund t'i perdore kushdo. Taksirati jone!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    deus..
    perpiqu qe ato 5 rreshta qe shkruan te mos kesh brenda asnje genjeshter..
    ska rendesi a eshte genjeshter e prodhuar nga ty a e huazuar nga drejtoria e shpifjes pran seli rozes..
    gjith bresheri i akuzave qe ti ben per berishen eshte bresher genjeshtrash..

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Asnje genjeshter nuk ke aty, as edhe nje! Une vertet mund te tingelloj sikur kam dicka personale me ate njeri (me eshte thene shpesh) por ky s'eshte problemi im, eshte problem perceptimi i te tjereve. Personalisht, familjarisht, farefisnisht, nuk jam cenuar prej tij apo klanit te tij dhe nuk mendoj se do arrij ne ate pike ku te ndodhe nje gje e tille. Por kjo s'do te thote qe duhet te mbyll gojen. Ra zjarri, larg fshatit tim. Ra ne fshat, larg bythes time. Shqiperia eshte toka jone e perbashket!

Une jetoj prej vitesh jashte, ne nje vend demokratik. Jetoj, studioj, punoj e ndertoj jeten time larg vendit tim, ne shpresen se nje dite do arrij te kthehem si guri rende ne vend t'vet. Tmerri eshte se sa me shume jeton ne nje vend ku ligji eshte i njejte per te gjithe, ku ka liri e demokraci, ku meritokracia prelevon mbi sofizmin e rryshfetin, aq me shume tmerrohem kur ndez televizorin dhe degjoj kryeministrin tim te ulerase, te ngerdheshet, te mashtroje cdo dite popullin tim, te vrase, te kerrcenoje, te pasurohet ne kurrizin tone, te punesoje gjithe inkompetencen ne poste drejtuese, te uzurpoje cdo insitucion, etj etj.

Ne jemi nje popull qe diktaturen me te eger e provuam ne kurriz dhe eshte nje mekat por edhe nje fatkeqesi kolektive qe sollem dhe mbajtem ne pushtet nje diktator tjeter, po te njejte me te parin. Imagjino per nje cast sikur Shqiperia te mos kishte kaq influence, kaq presion nga euro-amerikanet dhe kaq mbikqyrje nga ato, se c'kishte bere ky qe eshte ne pushtet sot!!

E lashe Shqiperine ne kohen kur ky Saliu jot u thoshte shqiptareve ti fusin parate te Sudja e Vefa se ishte gjithcka ne rregull, derisa ua mori edhe qindarkat e fundit. Ne kohen kur hapi depot nderkohe qe populli kishte arritur kulmin e kafsherise pas humbjes se pasurise personale ne firmat piramidale. Ne kohen kur ky me Nanon krijuan bandat e njerezit vriteshin si ne Sierra Leone. Ne kohen kur Arben Imami shetiste me tank mes Tiranes e qellohej me bresheri kudo, nderkohe Saliu me shoke godisnin deren e kryeministrise me arkivolin e te ndjerit Azem Hajdari. Ne kohen kur gangsterret e Nanos e Saliut perdhunonin femra rrugeve, vinin gjoba e digjnin cdo qelize e vlere te ketij kombi. Ne kohen kur shqiptaret turreshin te merrnin rrugen ne kurbet e perfundonin te vrare ne gomonet e leberve, me gra femije etj. Kur kanali i Otrantos perpinte dhjetra jete shqiptaresh e Nano nuk begeniste as te merrte pjese se e kishte mendjen te kazinoja qe i kishte marr parate.

Por le te mos flasim per ato kohe, ti hedhim nje sy te tashmes..

Aktualisht, kryeministri eshte ne kulmin e kryevepres se tij, duke uzurpuar cdo institucion te mundshem shteteror. Duke patur absolutizem ne kontrrollin e nje shteti. Tashme ka ne dore parlamentin, i cili eshte shnderruar ne nje bordello, nje turp ne harten e Europes. Ka ne dore ekzekutivin, qeverine, ku blen shet, puneson, heq, jep koncensione, merr borxh, vjedh sic i do qejfi atij, pa guxuar ta kundershtoje askush. Ka ne dore gjithe gjykatat, ku nxjerr te pafajshem Meten, Rulin, Bashen, e te gjithe oborrin e tij kriminal. Tashme ka ne dore edhe presidentin, qe rrjedhimisht edhe prokurorine, shikun, ushtrine, diplomacine, vendosjen e ambasaroreve, etj etj etj.

Fuqi-ploti Sali Berisha eshte nje diktator ne kulmin e tij.

Te gjithe qe vrane ne Gerdec, ku pasurohej famija e ti, dolen te pafajshem! (tmerr)
    Meta, kapet ne video duke vjedhur si mamuth, del i pafajshem! (tmerr)
    Vret 4 shqiptare mes Tiranes duke lene 8 femije jetime, po i nxjerr te pafajshem! (tmerr)
    Gjithe qeveria e tij me dosje te hapur ne prokurori, te akuzuar, dalin te pafajshem!
    Vidhen 300milione euro ne te ashtuquajturen 'Rruga e Kombit', te pafajshem!

Greku cdo dite e me teper avancon ne Himare, duke krijuar nje minoritet, duke grekezuar shqiptaret, ky jo vetem qe nuk flet, por u nxjerr edhe formular per deklarimin e kombesise (thjeshte zbaton keshillat e grekeve). Ato ne Korce shkaterrojne varret shqiptare, ky s'flet. Atje behet parade duke kenduar se do bejne litare me zorret e shqiptareve (ushtria greke), ky rri urte. Nderkohe propozon (nje poshtersi kombetare) t'u jape detin grekut dhe ben te pamunduren qe kjo gje te ndodhe. E kerkon Europa u thote shqiptareve. Rrofte gjykata kushtetuese qe e hodhi poshte. Ku eshte patrioti ketu?!!!

Serbit nga ana tjeter kontrrollon pasurite tona kombetare. I shiten mijera hektare toke. I falen rrafinerite e naftes. Behen kontrata te ndyra pas skenave, e nderkohe i fut nje fjalim si Enver Hoxha, puth nje flamur e flet per Shqiperine e madhe!

Te persekutuarve, atyre qe vuajten direkt nga pushteti mizor i Enver Hoxhes, u premtoi se do i demshperbleje, do i kompesoje. U dha nje *** te madh dhe priti derisa te vdesin. Nje mashtrues me 10 koka!

Pronareve te tokave, u premtoi se do u ktheje tokat kur erdhi ne pushtet ne 2005. Jo vetem qe nuk ua ktheu, por ua mori edhe atyre qe i kishin. Ky eshte Sali Berisha!

Nenshkruan kontrata per sjelljen e gjithe plehrave te Europes ne Shqiperi. Nje mallkim qe i ben vendit te tij. Jemi nje vend qe nuk mund te menaxhojme dot plehrat tona, ku ndotja ekollogjike ka arritur kulmin, ku njerez vdesin cdo dite nga kanceri, ku femijet lindin me autizem e lloj lloj semundjesh si kurre me pare, ku higjena nuk egziston, ku plehrat kane mbuluar vendin, e fabrikat demtojne ajrin cdo dite dhe ky kriminel kerkon te sjelle tere plehrat e Europes ne Shqiperi! Kaq e do ky vendin e tij..

Propozon dhe ben me dhjetra ore demagogji ne tv, per hapjen e centraleve berthamore ne Shqiperi, nderkohe qe gjithe bota po mundohen t'i shmangin e te gjejne menyra te tjera per prodhimin e energjise. Ajo qe ndodhi ne Japoni ju duk pak serbo-grekut qe drejton shtetin shqiptar.

Lista eshte pa fund..
    Nese ky njeri per ty eshte demokrat, i zoti dhe patriot, atehere ti s'je shqiptar!
    Ketu nuk ka genjeshtra, por e di qe do ti quash te tilla, se e verteta vret..

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Se harrova me kryesoren, prej te ciles nis gjithcka:

Vjedhjen e votave ne 2009, ardhjen ne pushtet me dhune. Ashtu sic beri edhe ne 2011.
    Bashke me Arben Ristanin e shoke, vodhi voten e shqiptareve. Dogji shpresen e vetme dhe verdiktin e popullit, njelloj si Putini, e Stalini para tij. Ne 2009 erdhi ne pushtet me dhune, pastaj dogji cdo flete votimi shpejt e shpejt, per te mbuluar gjurmet. Njelloj beri ne 2011 kur Basha mori Tiranen. Baterdi e madhe po behet ne vendin tim! Nuk ka vlere me te votosh, nuk ka vlere me te ngresh zerin, se fillimisht te mbyll gojen, pastaj te vret ne mes te Tiranes!

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    DeuS t'kane vjedh profilin apo t'kane mbaruar thaset e pareve ?!?

Edhe Duaje_Siveten e Juanito_02 i kane zili keto qe ke shkruajt.

Mos i kthe hienat ne qingja ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    DeuS t'kane vjedh profilin apo t'kane mbaruar thaset e pareve ?!?

Edhe Duaje_Siveten e Juanito_02 i kane zili keto qe ke shkruajt.

Mos i kthe hienat ne qingja ...

Sinqerisht qe me ben pershtypje pse dikush duhet te mendoje qe nese demaskon nje qeveri, nje diktator, nje parti, duhet patjeter te jesh militant apo pjesetar i nje partie tjeter. Jemi shnderruar ne nje popull 'dele' dhe njekohesisht teper konfuz. Eshte nje skenar qe ja arriten me sukses. Sikur te ndodhnin ne Gjermani, Angli, SHBA apo ne cdo vend tjeter te civilizuar, keto qe ndodhin ne Shqiperi, s'kishte mbetur i madh apo i vogel pa u cuar ne kembe, te majte e te djathte. Jemi popull i vdekur, pa dinjitet, pa integritet. Mekat, kete vit bejme 100 vjet shtet dhe ende nuk kemi mesuar sesi te kerkojme te drejtat tona, sesi te mbrojme lirine e demokracine, sesi te kemi unitet mes njeri-tjetrit drejte kauzave qe na bejne krenar te jemi shqiptare.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    deus..

ti perdor po ato genjeshtra qe perdor seliroza kunder berishes..
    behu serioz e gjej vet dicka kunder berishes dhe te ka vlere..

ja nje gennjeshter.. qe sapo e the..

---

E lashe Shqiperine ne kohen kur ky Saliu jot u thoshte shqiptareve ti fusin parate te Sudja e Vefa se ishte gjithcka ne rregull,

---

kjo eshte nje rren or ti shoq..

te jap 1000 euro po me gjete ne ndonje gazet a video a dokument qe berisha ka then..fusni pare te sudja apo vefa..

pra kur te fillosh te thuash ndonje cop te vertet ahere behesh.. i vleresuar..

tani je nje cop lejfen qe perserit pallavrat qe shpif drejtoria e mashtrimit pran seli roz edvinit..

---

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Tallesh ti?

Brar, kur them une qe jemi popull pa 'memory card' s'degjon njeri!
    The me lart se genjeva. Une po te rikujtoj se ishte PRESIDENT i Shqiperise (ne kohen kur presidenti ishte fuqi-plote, jo si sot, qe eshte zhveshur nga cdo detyre) dhe shkaterroi nje komb. U vodhi parate shqiptareve, hapi depot (ketu nuk perjashtoj Nano, Rucat, Gjinushat e faren e perbashket anti-shqiptare). Meqe edhe kete ma mohove, shiko pak videot qe te rikujtohesh se c'ka kaluar kombi im (se i yti s'eshte, ti s'ke pike dhimbjeje, pike ndergjegje, pike meshire per token shqiptare, thjeshte llomotit ne forum prej vitesh):

Ky eshte nje kerkim akut i gjetur ne youtube..
    Po t'a ritheksoj, per ato qe nuk e kane perjetuar ate kohe se kane qene te rinj apo te larguar dhe jo ne kontakt me Shqiperine. Ishte presidenti i republikes Shqiptare. Ishte i pari dhe i fundit. Kryeministri ne ate kohe, pergjigjej te Sali Berisha!

Sali Berisha dhe Firmat Piramidale

Shikoi te tera videot, ndoshta do te te kthehet kujtesa!

Sali Berisha, fatkeqesia e kombit!

Tek kjo video mungojne te vraret e 21 Janarit dhe fatkeqesi te tjera..

Faqja 19 prej 21 FillimFillim ... 91718192021 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Pėrgjigje: 168
    Postimi i Fundit: 03-09-2013, 16:18
  3. Historiku i vrasjeve ne Tropoje
    Nga MaDaBeR nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 14-08-2012, 12:42
  4. Hetimet e Kryeprokurorisė pėr tragjedinė e Gėrdecit
    Nga RaPSouL nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 625
    Postimi i Fundit: 07-07-2009, 23:56
  5. Perfundoi gjykimi nė Hagė i Limajt, Balajt dhe Musliut
    Nga Arb nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 470
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 18:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •