deus.. mir e ke..po.. kur do ta heqesh foton e xhaxhit nga portofoli ti me erion bracen.. e erion veliun e erion rucin..?
deus.. mir e ke..po.. kur do ta heqesh foton e xhaxhit nga portofoli ti me erion bracen.. e erion veliun e erion rucin..?
Nuk te funksionon me mua kjo taktike demode dhe dasha-keqese. E keni perdorur me efikasitet te plote, keni percare nje popull, ngjizet urrejten krahinore dhe shoqerore mes shqiptareve dhe tani vareni prej saj si dega e fundit ne cep te gremines. Kur te flasesh me mua, ti pizeveng mashkull duhet te cohesh ne kembe e te rrish drejte, te lusesh Zotin qe egzistojne njerez si une, qe duan demokracine, qe denojne deri ne sakrifica diktaturen e padrejtesine mbi popullin e tij, qe mohojne cdo rryshfet e favor ne kembim te ndershmerise e ardhmerise se Kombit te tij. Jemi vite drite larg njeri-tjetrit ne te dy, pikerisht polet e kunderta te shoqerise.
Enver Hoxha dhe pjella e tij jane njolla e zeze e historise se Kombit tim. Por para tij ishte Ahmet Zogu, nje agjent serb njelloj si Enveri. Te dy e perdornin karten e patriotizmit para elektoratit, por te dy e shiten, e percane dhe e roberuan Shqiperine time. Ky i treti qe na mbiu ne 1990-ten (nje skenar serb si ato dy te paret), Sali Rame Berishovic, qe gjasme na doli si demokrat, si Prometeu para zotave, ka fiks 22 vjet qe vetem shkaterron cdo qelize te kombit tim, duke krijuar luften civile, duke percare jug e veri, duke vene shqiptarin te vrase shqiptarin, duke u permendur demokracine cdo dite dhe duke u dhene dhune e diktature ne realitet, duke u shitur kompanite, pasurite tokesore e natyrore vetem serbeve e grekeve, duke bere gjithcka qe paraardhesi i tij beri per 45 vjet.
Ka 22 vjet qe askush nuk guxon t'a kundershtoje ne parti.
Eshte i vetmi lider absolut, tipik komunist, qe zgjedh ate qe do ai, heq ate qe do ai, vret kedo qe guxon t'a demaskoje, internon cdo rival brenda partise.
Eshte ai qe pasi vodhi dy votime rradhazi, krijoi pushtet absolut ne Shqiperi, duke kontrrolluar legjislativin, ekzekutivin, gjyqsorin, Median dhe tani se fundmi edhe Presidentin, qe rrjedhimisht te kete ne dore edhe prokurorine, Keshillin e larte te drejtesise, vendosjen e Ambasadoreve etj etj.
Brenda ndergjegjes tende ti e di mire qe edhe pse po perfiton dicka sot, po shkaterron miliona jete shqiptare me kontributin tend te pashtershem ne mbajtjen ne pushtet te ketij diktatori te pameshirshem.
Shiko c'loje e ndyre qe premton asgje pervec se regres e percarje te metejshme po luhet. Cohet Saliu dhe deputetet e PD dhe promovojne arritjet e meritat e Nanos ne keto dite. Dreka e darka se bashku me kete halabak, gangsterr e kriminel ish-kryeminister. Dikur gjoja armiq te betuar te njeri-tjetrin. Brockulla, sot dalin ne pah skenaret e serbeve dhe aktrimi perfekt i protagonisteve tane, Berisha-Nano. Paktet e bera bashke sot po marrin jete me shume se kurre. Futu Nano, kthehu ti miku im, percaje PS, une largohem se gjasme ti u ktheve dhe me munde, ti merr pushtetin, une marr gjithe plazhet, tokat pa fund, aksionet ne cdo kompani shqiptare dhe multi-miliarda dollare. Vazhdojme e mbajme lojen sipas keshillave te serbo-grekeve.
Si perfundim, populli im mbetet ende i percare, ende pa nje te ardhme, ende jashte Europes, ende i paralizuar, i pushtuar ne toke te vet. Shkon i fut nje fjalim ne Kosove, puth flamurin dhe per cudi, mijera shqiptare brohorasin: Rrnofte Diktatori!
Turp qe s'keni as 'memory card' as gjak shqiptari, as zgjuarsi..
deus..shko pi nji caj kamomili..
te ben mire..
I vetmi person, te cilin nuk e genjen dot dhe as nuk mund t'a falesh dot, eshte vetja jote!
Une e pij cajin pa problem, jam ne paqe me veten. Femijet e tu nuk di nese prezantohen krenar per babain qe kane!!
deus ...
ti je ne paqe me aldo baren e namik doklen.. altin arapin e gramoz rucin.. me edvinin e stervinin.. pra me te keqen..me polpotizmin.. me causherine e 97-tes.. me kriminelet e 21 janarit..
un jam ne luft me ta.. me te keqen..
goldush..
dje me ke shokuar..
pranove se.. enveri ti ka pushkatuar te afermit..
e tmerrshme..
ose ke genjyer.. ose je karakater teper i shker...er..
gjith forumi te njeh si enveruc e edvin ruc..
me sqaro dhe nji here..
a mos ke qen i droguar mbram..
Se nga mbive dhe c'lidhje kishte kjo replike, vec ti e di. Edhe persa i perket komunistit, nuk te ve faj. Ti thjeshte konfirmon ato qe une deklarova me lart. Je viktime e nje corbe percarese te gatuar mjaft mire. Meqe une qenkam komunist, te te bej nje pyetje dyshe (jo dy pyetje): Ti dhe Saliu c'jeni?
Krijoni Kontakt