Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Ishte njeri,sa here shkembehesha rruges me pershendeste perhere,edhe une e pershendesja po sme kujtohej ku e kisha takuar a ku e kisha pare.habitesha se dhe ne situata kur mundohesha ta evitoja e gjente menyren me me thene "ciao" ose ndonje gje tjeter.Biles me eshte fiksuar nje dite qe ishte duke folur ne cel,kalova une,uli celularin me pershendeti mua,pastaj vazhdoi telefonaten.Vrisja mendjen ku e kam takuar,ku e kam takuar...pyesja dhe shoket mos e njihnin derisa nje dite me tha njeri:
    -Ah ai e...?!Lere ate,se ai ashtu ma ben dhe mua...Eshte pederast!"

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Se kam idene se kush je...
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anėtarėsuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365
    Sju mbaj mend .
    Jufka ime ...

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Edhe mua me ndodh te me pershendesin vajza ..Dhe une ju pergjigjem me gjysem zeri, sa per te qene korrekt se nuk me kujtohet personi.Pastaj kur e vras mendjen me kujtohet, dhe them me vete, "Sa keq qe s`mu kujtua, te pakten ta kisha puthur ne faqe..Mos valle eshte merzitur qe se pershendeta ??"

Ej shoke , e keni vene re qe vajzat kane memorje me forte se ne cunat ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    Ishte njeri,sa here shkembehesha rruges me pershendeste perhere,edhe une e pershendesja po sme kujtohej ku e kisha takuar a ku e kisha pare.habitesha se dhe ne situata kur mundohesha ta evitoja e gjente menyren me me thene "ciao" ose ndonje gje tjeter.Biles me eshte fiksuar nje dite qe ishte duke folur ne cel,kalova une,uli celularin me pershendeti mua,pastaj vazhdoi telefonaten.Vrisja mendjen ku e kam takuar,ku e kam takuar...pyesja dhe shoket mos e njihnin derisa nje dite me tha njeri:
    -Ah ai e...?!Lere ate,se ai ashtu ma ben dhe mua...Eshte pederast!"

hshhs lol, talking about pederast, nje shoqe e shoqes time me ftoj per te dal out with her, dhe as qe se kam takuar!!!! morra vesh qe eshte bisexual...po me rrengjethet mishi lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Rexhi , ti sikur do mesoje he ?

old habits die hard . lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    can't a woman take a break lool
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    can't a woman take a break lool
    sure you can

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk e kam memorien te dobet.Edhe sikur mos ta kujtoj per momentin do me kujtohet shpejt.Ndonjehere habitem kur me flasin persona qe kam shume vite pa i pare.Habitem si me mbajne mend.Them"Nuk paskam ndryshuar fare valle qe atehere?''

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    pse s'ben nje role reversal edhe shih nese do te tregohej ai i sinqerte me ty apo do te pretendonte. I thuaj se pasi mbarove shkollen iu fute nje hobi, surfing or smth, ose dicka tjeter, edhe se pesove nje shark attack, edhe prej traumes humbe memorien, edhe se tani je duke vuajtur ta risjellesh, edhe its like the biggest puzzle you have ever had to solve, its all bits and pieces coming and going, pastaj i thuaj flm sepse te kujtoi shume gjera, pastaj make up some scenarios e i thuaj, 'mos jemi takuar edhe nje here ne starbucks edhe ai te foli ty edhe ti kur ktheve koken derdhe kafen ne bluze... jo per gje por ti e ke akoma bluzen me njolle ne shpi. Ose smth else, shif ca ka per te thene, go along with it and have fun.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •