Borxhe informale midis miqsh, po i dhe harroji se nuk do i kesh me mbrapsh.
Borxhet e marra ne banka ne pergjithsi i urrej, nuk mbarojne kurre ato ratat qe paguan cdo muaj, te kthehen ne ankth.
Borxhe informale midis miqsh, po i dhe harroji se nuk do i kesh me mbrapsh.
Borxhet e marra ne banka ne pergjithsi i urrej, nuk mbarojne kurre ato ratat qe paguan cdo muaj, te kthehen ne ankth.
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Normale qe borxhet duhen paguar![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
BORXHI DUHET PAGUAR.
po psh une qe kam mbi 50 000 euro borxh si tja bej?? I bije qe te mos flej gjith jetes.
jane para qe mi kane dhene per ilace, spitale....dhe asnjeri nuk mi kerkon, por shume shpesh ndjehem keq edhe pse e dij qe smund t'jua kthej kurre, me duhen nja 3 jete per ti bere ata leke.
Loneliness comes in only one size - Extra Large
SHko ne nje maki korsikane - atje nuk te gjen as perendia.po psh une qe kam mbi 50 000 euro borxh si tja bej?? I bije qe te mos flej gjith jetes.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
hahhahah varet nga shoqeria.Gjithsesi ato me bejn dhurate kur vijn ktu,un i bej dhurate kur ikin andej.Kshuqe deri tani jemi =.
Thnx
une nuk e coj deri aty..une jam nji njeri qe nuk flej dot naten kur i kam njeriut lek borxh..fal zotit deri sonte nuk kam borxhe dhe keshtu do vazhdoj...njof dhe njerz qe nuk e kan problem qe i kan borxh tjerve nuk i kuptok keto rob...kam pasur nji shoqe me kishe 300€ borxh dhe derman nuk i shkonte ne mend te mi jepje..dhe e kam shume inat ti shkoj lejut tim nga mbrapa...por cfare nuk ka ne ket bote
une per vete kur i bej nder njeriut nuk i them ma ke borxh, e bej nga ana ime nuk dua gje nga ai person vetem se i bera nji nder.....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Te nderuar Moderatore. Te pakten ne titullin e temes mos lejoni gabime : Duhet paguar* borxhi ?
Gjithesesi :
Borxh merret kur ato leke nuk i ke dhe te duhen me urgjence per nje x pune/problem ose je ne veshtiresi ekonomike dhe nuk ke rrugezgjidhje tjeter.
Borxh personalisht nuk mund t'i merrja gjithekujt,nuk do ndihesha rehat, vetem njeresve te mi te afert ku nuk do e kisha problem dhe para se t'i par do i them dhe se kur do ja kthej. Nuk i ka njeri leket e teperta sot dhe secili ka hallet e veta. Nqs tjetri te jep doren e te ndihmon , kjo s'do te thote , perfito nga miresia e tij.
Miku te respekton e s'te le ne balte , atehere ktheja me korrektesi atehere kur ia ke premtuar.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt