Ne fakt une do te doja te dija ku jane gjetur poezite e mia dhe kush i ka publikuar, jam cuditur pa mase kur klikova emrin tim dhe gjeta tere poezite madje disa jane hequr edhe si autoret e librit edhe si autoret e librit dhe i kane vene emrin e tyre. a mmund te ma shpjegoni perla kush jeni?
Sa per komentet i falenderoj por une nuk kam nxjerre liber tjeter, ato poezi jane bere ne je moshe adoleshente dhe jane ndjere per ate moment!!!
Brisida, kush 'disa janė hequr si autorė tė librit'? E vetmja qė ka hedhur krijime tek kjo temė ėshtė [Perla] dhe ajo e ka shpjeguar shume mirė disa herė, qė krijimet nuk janė tė sajat por tė 'Brisida Isufaj'. Pra nuk ka lėnė vėnd pėr keqkuptime.
Ky nėnforum ju kushtohet shkrimtarėve shqiptarė (qė pėr mendimin tim personal ti akoma nuk je njė), ndaj nq se nuk tė pėlqen ti kesh kėtu krijimet mjafton tė thuash, sepse [Perla] mund t'i heqė menjėherė.
Pėrshėndetje
Une jam thjesht nje lexuese e librit tuaj (sinqerisht mendoja se kishin vijuar botime te tjera gjithesesi) i kam botuar ne emrin tuaj si vleresim i sinqerte per nje poete te re. Nuk besoj se ka asgje te gabuar ne kete mes. Persa i perket fshirjes te temes , mund te merren moderatoret e ketij nenforumi .
Gjithe te mirat !
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Brisida Isufaj, eshte nje ze rinor, qe guxon te shprehe ndjenjat e sinqerta ne poszite e saj,ne problematiken e dashurise. Le te shpresojme se ne te ardhmen, ajo do te perfshije ne poezite e saj edhe probleme te tjera shoqerore qe do ta preokupojne ate.
Xhemal Gora.
Krijoni Kontakt