Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 76 prej 76
    … ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga Fiori Lexo Postimin
    Jam kurioze tė lexoj krijimet e librit tė ri. Keto tė parat shumė fillestare e fėmijnore tingėllojnė...por duhet respektuar frymėzimi!
    Ka qene 15 vjec kur i ka shkruar,ndaj si permbajtja dhe tingullimi jane te thjeshta .

Nqs do mund ta gjej librin e fundit,do i postoj me siguri poezite.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Avokate Maska e Be_Me
    Anėtarėsuar
    24-06-2008
    Vendndodhja
    In Ufficio
    Postime
    30
    Citim Postuar mė parė nga Fiori Lexo Postimin
    Jam kurioze tė lexoj krijimet e librit tė ri. Keto tė parat shumė fillestare e fėmijnore tingėllojnė...por duhet respektuar frymėzimi!
    Nuk jam aspak dakort me mendimin tuaj.

Sado qe shkrimtarja ka qene ne moshe te vogel frymezimi i saj ne keto poezi nuk duhet lene menjeane
    Living la vida Loca

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-05-2010
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1
    Citim Postuar mė parė nga Be_Me Lexo Postimin
    Nuk jam aspak dakort me mendimin tuaj.

Sado qe shkrimtarja ka qene ne moshe te vogel frymezimi i saj ne keto poezi nuk duhet lene menjeane
    Ne fakt une do te doja te dija ku jane gjetur poezite e mia dhe kush i ka publikuar, jam cuditur pa mase kur klikova emrin tim dhe gjeta tere poezite madje disa jane hequr edhe si autoret e librit edhe si autoret e librit dhe i kane vene emrin e tyre. a mmund te ma shpjegoni perla kush jeni?
    Sa per komentet i falenderoj por une nuk kam nxjerre liber tjeter, ato poezi jane bere ne je moshe adoleshente dhe jane ndjere per ate moment!!!

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Brisida, kush 'disa janė hequr si autorė tė librit'? E vetmja qė ka hedhur krijime tek kjo temė ėshtė [Perla] dhe ajo e ka shpjeguar shume mirė disa herė, qė krijimet nuk janė tė sajat por tė 'Brisida Isufaj'. Pra nuk ka lėnė vėnd pėr keqkuptime.

Ky nėnforum ju kushtohet shkrimtarėve shqiptarė (qė pėr mendimin tim personal ti akoma nuk je njė), ndaj nq se nuk tė pėlqen ti kesh kėtu krijimet mjafton tė thuash, sepse [Perla] mund t'i heqė menjėherė.

Pėrshėndetje

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Une jam thjesht nje lexuese e librit tuaj (sinqerisht mendoja se kishin vijuar botime te tjera gjithesesi) i kam botuar ne emrin tuaj si vleresim i sinqerte per nje poete te re. Nuk besoj se ka asgje te gabuar ne kete mes. Persa i perket fshirjes te temes , mund te merren moderatoret e ketij nenforumi .

Gjithe te mirat !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-08-2009
    Postime
    26
    Brisida Isufaj, eshte nje ze rinor, qe guxon te shprehe ndjenjat e sinqerta ne poszite e saj,ne problematiken e dashurise. Le te shpresojme se ne te ardhmen, ajo do te perfshije ne poezite e saj edhe probleme te tjera shoqerore qe do ta preokupojne ate.
    Xhemal Gora.

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema tė Ngjashme

1. Gazeta Shqiptare veteinskenon "bllokim te gazetes" per te krijuar sensacion
    Nga Bledari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 23-05-2009, 13:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •