Parku Japonez (Finaliste)
Engjujt dhe Kitara
Any
Bukurite e vendeve Shqiptare
Europa
Sinqeriteti ne Dashuri
Gjiri i Zotit (Finaliste)
Burimet e Jetes
Sikur te rrija gjithmon kaq
La mia musa
Rrushi
Perendim (Finaliste)
Dashuri dhe dhimbje
Ujvara e Mirushes
Top Hill - Kosova
Ne pritje te telave
Ne breg te detit
Jashte konkurimit
Hard life
A decade of reinventing the cello...
kazan
Jashte konkurimit
Nen deget e Vishnjes (Finaliste)
Treni niset ne shtate pa pese (Finaliste)
Treni niset ne 7 pa 5
Kazan
La mia musa
Hard life
Sinqeriteti ne Dashuri
Top Hill Kosova
Sikur te rrija gjithmon kaq..
Kjo ishte shija ime
Pershendetje, ju uroj suksese ne konkurs. Nje nga gjerat me interesante qe po ndodh ne forum.
Fotot qe pelqej jane te meposhtmet (rradha nuk shpreh gje):
- Nen deget e vishjes. (veacanerisht me pelqen ngjyra qe ka marre fotoja. Ngjyre qe te mbush me optimizem)
- Ne breg te detit (me pelqen ajo vajza, simaptike.)
- Dashuri dhe dhimbje (mgjth them se eshte shum e perpunuar)
- Ne pritje te telave (pavaresisht se korniza nuk me duket e pershtatshme)
- Sikur te rrija gjithmon kaq (dicitura e bukur)
----
Life's too short to remove USB safely.
Megjithese ju mund ta shikoni aty une perseri do e them dhe ketu per cilet fotografi kam votuar. Ishte nje cik e veshtire te zgjidheshin vetem 5, sepse mua me pelqyen se paku 9. Gjithsesi une u percaktova per:
Gjiri i Zotit
Sikur te rrija gjithmone kaq
La mia musa
Perendim
Nen deget e vishnjes
Mund te dime kur do kete konkurs tjeter dhe kur do mund qe dhe ne te tjeret t'i dergojme fotografite tona?! Cilat jane kushtet?
Flm
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Sigurisht, te gjithe kane te drejte te votojne. Anetaret qe kane konkuruar me fotografi, mund te votojne por jo fotografite personale qe kane zgjedhur vete per konkurim. Pra mund te votojne fotografine e konkuruesve te tjere.Ah, duhet te votojn forumistat?
Po ne qe kemi ven foto, mund te votojm?
Te gjitha informacionet ne lidhje me konkursin i gjen ne temen Diskutime mbi konkursin "Fotografia me e bukur 2008". Dhe cdo pyetje apo sqarim ne lidhje me konkursin duhet te drejtohet tek kjo teme e diskutimeve, apo me MP.Mund te dime kur do kete konkurs tjeter dhe kur do mund qe dhe ne te tjeret t'i dergojme fotografite tona?! Cilat jane kushtet?
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Vertet punime te bukura ... edhe ca shum amatoreske te tipit "my page", po gjithsesi mjafton mundimi
Do vecoja jashte mase:
Treni niset ne shtate pa pese.
Kazan.
Hard life.
La mia musa.
Ne pritje te telave.
Suksese te gjitheve.
Sikur te rrija gjithmon kaq
Fotografi shume e bukur dhe me te vertete ka kapur nje imagjinate fantastike, nje femije i pafajshem duke ecur me kenaqesi pa mbajtur ne supe stresin dhe problemet e jetes se sotshme...a s'eshte kjo deshira e shume njerezve?
Per mua kjo eshte nje forografi e vacante
Urime per konkursin
treni niset ne 7 a 5 me pelqeu me shume nga te gjitha
jeto pa paragjykime dhe ler te tjetret te jetojne
Fotografite Pishat e buta , Golem dhe Perfundimi i nje dite te bukur zhvendosen nga konkurimi pasi jane thyer rregullat. Kur i kushtoni kaq kohe te aktivizoheni ne nje aktivitet si ky, duhet ti kushtoni 2 minuta kohe te lexoni ato rregulla minimale qe jam munduar ti bej te carta ne fillim te temes.
Nese autori/ja e fotografive ka ndonje pacartesi ne lidhje me arsyen, mund te me kontaktoje me MP.
Pefundimisht me vjen keq, por rregullat jane rregulla dhe duhen respektuar.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Krijoni Kontakt