qfare ndryshimi ka sala me ty - luani me fatet e vendit me topa lecke tani ne shekllin pas dy xixave ...po thojka brarisha,
me brarin flet a me salen..
kujton se jam sala une..?
te isha sala une nuk do guxonte kush ti afrohej gerdecit jo me ta digjte.. o rryp ..
dujsiv.. do kesh qen rrogtar i saliut ti me duket e te ka prishur sala ndonje hesap..
akoma sguxon te paraqesesh disa figura qe ti i mendon si me te miret..
te kam kapur mat me kte..
ti je qehaja i sales, dhe duket te paguan mire, e kritikon veten me "pambuk" dhe genjen e mashtron diten per diell, e fut thika pas shpine naten, o i pacipe i atij vendi ...
asnjehere nuk kam qene rrogtar i sales, sepse sala rroge u jep kamorristave e ndraghetisteve kapo-gjoniste, punisteve sigurimso-lakeiste si puna jote qe bete kontrabande ne emer te shtetit ne favor te Serbise, favorizuat piramidat si te pastra, sollet gjemen e '97, tentuat perseri '98, e tani po "e mbani" timonin pa duar, sollet Gerdecin, midis atyre te "mirave" qe premtuar dhe rifilloni te premtoni nga e para, atoma, parka, fadroma, sindroma, epitoma, tampona ...
e megjithate kjo nuk do te thote se duhet ti ha apo te mos i ha mashtrimet qe behen ne shpine te atij populli, kafshimet qe sala e tipa te tjere si ti i beni Shqiperise dhe Shqiptareve ...
jep pergjigje se ku i gjen saliu ato para, ato tapi, ato fonde e kushedi ēfare maskaralleqesh ...
e kam thene, e perseris, saliu eshte dore e zgjatuar punisto-sigurimse ...
edhe jevgu i fundit i brrakes psikiatrike eshte me i mire se sala - ja ekipi qe mund te kryesoje me mire ... lugeter histerike e laneter me e pa breke ...
kerkon ti perjetesosh kapo-gjonistet ne pushtet ... nuk ia del dot ... je kunder rjedhes se historise ... je i zene mat vete ...
Krijoni Kontakt