DUHET TI BLEJN edhe ndonje benz atyre grevistave.shkoni mbushuni.
tralala vrava nji gale.![]()
DUHET TI BLEJN edhe ndonje benz atyre grevistave.shkoni mbushuni.
tralala vrava nji gale.![]()
lajmet me te anshme, me te shtrembera, me te tjetersueshme, me te genjeshterta, me propagandistike ... i gjen ne rd, zp ... edhe bijeza te tyre si 55 ...
njoftimet me te (pa)besueshme, me te (pa)drejta, me te (pa)verteta, me te (nje)anshme i gjen po tek te njejtat fletushka ...
kush do te kujtoje propaganden shterpe dhe te jetoje ne leter kohen e monizmit enverist, lexon e perhap ato copa letre te mbushura me m*t propagandistik tip salisti dhe edvinisti, vijues te vepres se urryer te enver-hysniut, ramiz-fatosit ...
ata greviste te cilet bejne sikur jane ne grev urie,asnjeri nga ta nuk ka pesuar ndonje demtim nga tragjedia e gerdecit!!
tragjedin qe ata e kan pesuar e kane nga myku komunist qe kan ne koke,
mendojne se do rrezojne salen duke qendruar ne grve urie!!!
nuk jane aq te marr jo sa me nejt pa ngrene!!
shikoje cfar grve urie mbajne aty!!
lajmet merren ne rrug te ndryshme .. or dus..
mao-ja psh thone se kish nje menyre origjinale per marrjen informacioni..
u thosh ushtareve te gardes.. shkruajini letra familjeve atje ne skrapar apo ne tibet apo ne lapardha a devoll a guanxhou a sinkiang.. e kur vijne pergjigjet mi bini ti lexoj une..
e mesonte mao-ja keshtu se si jetonte fshatari ne viset e largeta..
tani llafe jan keto e se sa e vertete eshte kinezet e dine..
ju tregova nje dit cme tha nje sekser trollo shpijash ne zonen e durrso -tiranes..?
Me vjen keq per ata te gjore qe stermundojne trupin ne keto greva urie pa lidhje
me vjen keq qe behen kerrma per hijenat qe rrine pas portave
Erion Versaces (Veliaj) i kishte ardhur me shume keq nga te gjithe.........
gjynaf te gjoret greviste
mish per top...
Greva e urise asht metode bolshevikomuniste,,,,,,,,,njeriu me karakter i zgjidh problemet me arsy e dinjitet, jo me metoda vetsakrific e poshtruse
Zaten kjo asht psikologjia e shqiptarve te Shqipnis , nuk kon me heq dore pa i dale bari nja tre brezave, komunizmi atje asht i pranishen ne te gjitha anat,,,,,,,, sa futesh ne Tiran te del "ushtari panjohur" me yll ne balle si lugat, apo ekipi i futbollit PARTIZANI e DINAMUA
Kush te tha mer lal qe jane metoda b-keje?! Pa ta provoje ne kohen e mavrive (Stalin, Hoxhe etj) te beje greve urie, dhe beje muhabet te drejteperdrejte me zorr e me stomak.
Udheheqeset e levizjes per te drejten e votes se femres ne US (fillim i shek. 20) perdoren greve urie dhe u doli me sukses.
mir ke fol o begbyja..
u ka dhen berish kaqoli miljona ketyre qe fryjn greven e qe bejn sikur grevojne..
po ska gazetare tu bejne nje radioskopi pronave te tyre..
nga 4 - 5 vila 3-4 katshe kane..
edvin gjinush meto-t i shtyjne me celularet e erion braces e velise e malltezo stefanve te topit chanall..
po i bika, si perhere, ne nji vrime kavallit, brarisha,
ai berish kaqoli, i mashtruari, qe u beson shume njerezve, qe u jep poste, qe u jep pasunina, u jep tapina, miliona ...u ka dhen berish kaqoli miljona ketyre qe fryjn greven e qe bejn sikur grevojne..
brarish, me kto shprehje bajate do mbrosh veten ketu ne forum ...
para mikrofonave flet tjetersoj, genjen pambarim, mashtron katerciperisht ...
ne cellullar flet tjetersoj, kujton se eshte i ...
sajo nanji sherr tjeter me te madh, se ku me presidentin per pune gjykatsish nuk po pi uje, nuk po e mbulon dot kepurdhe e Gerdecit ...
me keq se enveri po e degdis Shqiperine, me zi se ai ke per te perfunduar ...
lol
dujsiv..
me brarin flet a me salen..
kujton se jam sala une..?
te isha sala une nuk do guxonte kush ti afrohej gerdecit jo me ta digjte.. o rryp ..
dujsiv.. do kesh qen rrogtar i saliut ti me duket e te ka prishur sala ndonje hesap..
akoma sguxon te paraqesesh disa figura qe ti i mendon si me te miret..
te kam kapur mat me kte..
Krijoni Kontakt