[QUOTE=Antimafia;1940043]
" Ik o polico mos u kruj me mu, se une te zhvesh mrena 24 oreve "
ateher mjer ata qe duan te jetojne aty.[/QUOTE]
asht e vertet kjo ...
[QUOTE=Antimafia;1940043]
" Ik o polico mos u kruj me mu, se une te zhvesh mrena 24 oreve "
ateher mjer ata qe duan te jetojne aty.[/QUOTE]
asht e vertet kjo ...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Kete e ka sistemi demokratik , komunizmi ka sistem tjeter, ne komunizem ske guxuar as qe ta shikosh policin ne sy e le ti kthesh fjal.
Por tani ka raste kur policet mbeten te rrahur nga njerzit e tipave si biznismen etj etj.
Une nuk e perkrah sistemin komunist e as komunist s'jam sepse shqiptaret si mbrenda kufirit edhe jash kufirit kan vuajtur shume nga ai sistem famkeq, por e them realitetin e tanishem.
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
Nje dite e bukur nentori ne rruget e Tiranes ku une po shetisja per qefin tim. Nje makine tip fuoristrade e markes GMC po vinte me shpejtesi dhe nje nga ata policet me motor i kerkoi te hapte krahun. Makina ndalon dhe ulet xhami i erret i shoferit. Cfare ke mor te ****** nonen i thote shoferi policit. Dhe polici i shkrete e nderoi me dore dhe i beri me shenje te ikte.............Ndjeva keqardhje, keqardhje per policin, keqardhje per ato pak veta qe ishin perreth dhe qe e pane skenen, keqardhje per veten, keqardhje per shtetin, keqardhje per ate vend qe e quajne Shqiperi. Vazhdova rrugen me nje ndjenje te rende keqardhje te perziere me faj dhe mllef............................
cilit vit i perket kjo ngjarje o ben..?
dhe a kuptove gje kush ish shoferi?
dhe ku ..ne c'rruge.. po ecte me shpejtesi ky gmc-ja?
Hmmmmmmmmmmmm.....
nuk di c'te them
lexova me vemendje Antimafian
per pak sa nuk e miratova 100% ate qe ai thote per Krenarin. Eshte shume e vertete qe ai ka shkelur nenin 1 te mafias. I kemi pare keta monstrat pushtetaro-biznesmeno-mafioze se si ecin me makine dhe kercenimet e tipit "une te zhvesh mrena 24 oreve" perdoren rendom nga keta. Nga ana tjeter shoh me teper nje kokfortesi te tipit polico-idiotesk sesa nje perpjekje per zbatimin e ligjit nga ky Krenari poliglot.
Mafia e "Pallatit te Drejtesise" ekziston qe cke me te
Por edhe korrupsioni ne policine rrugore eshte i papare
kot nuk eshte vendi me i lakmuar per policet tane te kulturuar
nejse
keto pune duan nja 37 vjet te rregullohen
mos u merzisni
Ore qe Krenarit nuk i punojne te gjitha "Kandelat" kjo nuk do shume mend.
Po ti punon te gjitha „Kandelat“ (Made in Albania) ai do ishte bere vetem me 20% te kapacitetin qe ka, minimumi nje antar VIP i “Pallatit te Drejtesise”.
E pate se si i votuan 40 mafiozet e kuq te “Mazhorances” dekretet e Topit, per kupolen e “Pallatit te Drejtesise”.!?
Medi Bici (viktime e diktatures) 40 vota pro, 90 kunder.
Zamir Poda (xhelat i diktatures) 65 vota pro, 62 kunder.
Nderkohe qe nga krahu i majte (PS, LSI, …) ishin ne parlament vetem 50 vete.
Si mund ti kete Krenar Ahmeti trute ne rregull, kur ju a le jeten e tij dhe te familjes se tij
ketyre krimbave ne dore?!
E kam pare kete Krenarin ne Emisionin e Ariana Canit(lol) dhe mu duk fytyre njohur.I ngjante atij policit romantik qe bie shpejt ne dashuri virtuale duke shkelur rregullat e qarkullimit rrugor.Kishte bere edhe specializim ne Gjermani.Gjuhe te huaja dinte shume.
Ishte djale zotni, lume nusja qe do ta marri.
Ska faj i shkreti, prokuroret dhe gjykatesit sot jane bashke. Njeri kon tjetri ha, keshtu qe Krenar Djali vazhdo si ke emrin se do vije dhe dita jote qe sdo kesh me nga keto hale ne rruge.Ma bej qejfin mi vej nje gjobe Fatos Nanos heres tjeter, po e pati Xhoanen ne Krah ulja pak gjoben se duhet respektuar seksi femer .
Gjykata apelit vendosi rikthimin ne pune te Krenar Ahmetit .
http://www.shekulli.com.al/news/45/A...008-06-26.html
Sinqerisht mu be qejfi sepse nuk e meritonte pezullimin .
Djemte si Krenari ne sherbimin e policise jane te rralle . Eshte nje nga ata njerez qe gjithçka ne kete jete e kane arritur me mund e shume pune e jo allishverishe e korrupsion.
shqiperia vendi me i korruptu ne evrope madje ka veni i dyte apo i trete ne bote me siguri ky polici do jete i nershem dhe shkollat do i kete marre me djerse se ne shqiperi nga 90 e ketej po na dali kasap qe quhen doktorre e barinj qe shesin gomarin si ky krenari dhe drejtojne trafikun
Krijoni Kontakt