Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 100
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga josif
    ate pjesen "me te fuqishem italian" po deshe shkruaje pak me font te vogel.MILAN !!!
    shihe. te mos kalojme tash se kush eshte me i mire ne itali e kush me i keq, te gjithe e dime se kush eshte Juventus dhe kush jane klubet tjera, eshte ekipi me me shume trofe dhe ender e cdo futbollisiti eshte te luaj atje ne Juve...
    Nuk replikoj ne lidhje me kete me:

------------

A ka ndonje lajm shtese se a vazhdojne shpekulimet apo jo ne lidhje me VALONIN dhe kalimin e tije eventual ne Juventus...
    My silence doesn't mean I am gone!

Dr.Prof.Doc.Ing Maska e zebrone
    Anėtarėsuar
    12-09-2003
    Vendndodhja
    Ne shpi
    Postime
    164
    Valoni ishalla po i ze vendin edhe Ibrahimovic,ate duam ne qe nji shqiptare te luaj me nje klub te fuqishem,po ja qe duhet force edhe talent per te rrezistuar ne ate klub presigjoz.... I uroj fat valonit ne ate klub se e meriton,shqiperia dhe kosova gjithmon kan pasur futbollista cilesore !
    We are the enemy,but the enemy show respekt..

une jam
    Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Postime
    290
    se kuptoj pse i ndryshoni titujt e temave.......u duket vetja te mencur me duket???

ne qofte se ka mundesi kthejeni titullin sic ishte. faleminderit per mirekuptimin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga rudo : 03-01-2005 mė 01:19

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga rudo
    se kuptoj pse i ndryshoni titujt e temave.......u duket vetja te mencur me duket???

Ndegjo une e kam ndryshuar titullin e temes, jo se jam i mencur por se ashtu duhet, dhe ky forum ka rregullore, dhe keshtu me mire tingellon tema dhe kur te shohe nje anetare te dije se per kend flitet se do kaloj ne JUVENTUS... jo ashtu si ishte ai titull shume i pergjithshem...

Regullorja e forumit thote se cdo ndryshim qe behet ne tema eshte per shkakt te estetikes dhe mirembajtjes se temes sa me mire dhe nuk behet per shkak se dikujt i pelqen ashtu...

PS:
    Kujdes fjalorin se mund te keshe bann.

me respekt:
    davius, staffi i futbollit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 03-01-2005 mė 10:35

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga rudo
    ne qofte se ka mundesi kthejeni titullin sic ishte. faleminderit per mirekuptimin

Jo, s'ka mundesi te kthehet titulli meparshem asesi.
    Ketu ne forum ka rregullore dhe ajo duhet respektuar, kush nuk e respekton rregulloren e ka vendina atje te PDG...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 03-01-2005 mė 10:33

une jam
    Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Postime
    290
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    Ndegjo une e kam ndryshuar titullin e temes, jo se jam i mencur por se ashtu duhet, dhe ky forum ka rregullore, dhe keshtu me mire tingellon tema dhe kur te shohe nje anetare te dije se per kend flitet se do kaloj ne JUVENTUS jo nje si ishte qe ishte nje titull shume i pergjithshem...

Regullorja e forumit thote se cdo ndryshim qe behet ne tema eshte per shkakt te estetikes dhe mirembajtjes se temes sa me mire dhe nuk behet per shkak se dikujt i pelqen ashtu...

PS:
    Kujdes fjalorin se mund te keshe ban...

me respekt:
    davius, staffi i futbollit.
    me vjen me te vertete per te qeshur ose me mire per te qare.

Citim Postuar mė parė nga Davius
    dhe keshtu me mire tingellon tema dhe kur te shohe nje anetare te dije se per kend flitet se do kaloj ne JUVENTUS jo nje si ishte qe ishte nje titull shume i pergjithshem....
    Nje shqiptar nuk kalon tek juventusi cdo dite qe une ta pergjithesokan. ndodh kaq rralle sa une po mundohem te terheq lexues kur e ve titullin Nje SHQIQTAR sepse te gjithe ato qe e shikojne titullin ndjejne nje lidhje personale me temen.
    Ndersa 19 vjecari Valon Behrami tek juventusi ska te njejtin impakt sic ka ai titull. ne qofte se duan te dine me shume kuptohen mund te shikojne temen dhe ai titull do ti bente me te interesuar per ta hapur temen se ai qe ke vene ti. Lexo nje cike me shume gazeta te huaja dhe do kuptosh pse vihen titujt dhe si vihen, jo nga ato shqiptaret se akoma vejne tituj dhe bejne intervista si ajo e blendi fevziu qe i beri atij serbit.

nejse vazhdo respektoi rregulloren ti...........

shume shpejt fillove me me kercenuar huh????????
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga rudo : 03-01-2005 mė 10:47

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Debati ne lidhje me titullin e temes mbyllet.

Nese dikush te me jap me shume informacione ne lidhje me keto shpekulime se ado kalon vertete ai tek Juventus apo eshte trillim i mediave ky lajm.

100% VlOnJaT Maska e Aulonasi
    Anėtarėsuar
    21-11-2004
    Vendndodhja
    Ne parajse tani per tani
    Postime
    11
    Suksese ketij djali dhe te aktivizohet sa me shpejte me kombetaren shqiptare.
    Forza Kombetarja Shqiptare!!!
    C' ke bere do te ta bejne.

une jam
    Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Postime
    290

Behrami joshet nga Premier Liga

Ndizet ankandi pėr tė marrė shėrbimet e Valon Behramit. Menaxheri i lojtarit, Alesandro Beltrami, nuk konfirmon asnjė tansfertė, por lė tė kuptohet se ėshtė hapur njė duel pėr tė mbėrritur te talenti verdheblu. Njė pistė tė ēon nė Angli, te Totenhemi. Kartoni i lojtarit ėshtė nė pronėsi tė Xhenovės, por Verona ka tė drejtėn pėr ta blerė. Nė Itali duhet negociuar me dy shoqėri, ndėrsa nė nivel evropian marrėdhėniet janė midis klubeve. Kėshtu, Totenhemi duhet tė merret vesh me Veronėn, ndaj do t'i duhet Pastorelos tė gjejė njė akord me Xhenovėn. Skuadra angleze kėrkon tė mbyllė gjithēka shpejt, pasi e do lojtarin nė janar. Por nė garė ėshtė si gjithnjė Luēiano Moxhi. Drejtori i pėrgjithshėm i Juventusit ėshtė gati ta bllokojė mesfushorin kosovar. Kapelo ka pasur mundėsi ta shikojė nė aksion Behramin dhe ka rrėfyer se i ka lėnė pėrshtypje mira, por do ta lėrė nė Verona deri nė fund tė sezonit.

marre nga gazeta Panorama

une jam
    Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Postime
    290

Behrami: "So che Juve e Inter sono interessate a me"

"So che la Juve, ed ultimamente l'Inter, sono interessate a me. Perņ non voglio dare peso a queste cose preferisco affidarle al mio procuratore...anche perché prima devo diventare un giocatore vero". Valon Behrami, esterno destro del Verona, a soli 19 anni, resta con i piedi per terra: "Giocare in una grande squadra mi affascina - spiega - Ma forse non sono ancora pronto, alla mia etą serve giocare tanto e con continuitą". Il suo cartellino č di proprietą del Genoa, ma il club veneto puņ ottenere la comproprietą versando a fine stagione 2 milioni di euro: "Verona č un'ottima cittą perņ non credo che ci siano le condizioni per tenermi, la societą non ha un equilibrio economico per garantire le mie richieste".

sports.it
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga rudo : 27-01-2005 mė 01:10

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SS Lazio
    Nga Sherri nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 336
    Postimi i Fundit: 22-08-2019, 11:54
  2. Foto nga fotomodeli dhe fotografi Nexhat Behrami
    Nga vajza_pr nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 07:20
  3. Zvicra - UKRAINA (0:3 Pen)
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 27-06-2006, 01:21
  4. Kombėtarja Shqiptare - (Lajme)
    Nga zeus nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 01-03-2006, 16:22
  5. Talentėt e rinjė, kandidatė pėr Kombėtaren!
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 22-02-2006, 12:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •