Pershendetje t'gjithve. Duke pas parasysh se n'forum marrin pjes vetem mosh e rritun kam venos me shtru ni problem qe e kam kriju me nihmen e CHANELL X ( qysh kur kam marr Digitalbin shoh vetem te chanell x, se asht i vetmi kanal televiziv qe mund m'sosh naj gja e t'hyn n'pun me t'vertet. Biles me ket rast bleva edhe ni tv.hd37'' me gjith home teatre bosse, me nigju e me i pa ma mir, kaj her mduket se i kam fut m'rena n'shpi) At'here vazhdojm me problemin: Ne ni prej ktyne filmave nodhi ni gja e papame, u mlodhen shum femna e meshkuj bashk, me kustume shik, un kujtova se kishin naj mledhje, por kur fillun e u zhveshen, e t'fillun me....(kyt jua la me e imagjinu juve) Dosha me numru sa ishin, po levizshin aq shpejt sa nuk mujsha me i numru(se ti merrshin pak ment, a kupton...)por ni gja e vuna re mir se kur kta "shokt" bashin te gjith skemen 2M me 1F na rrite ni femen pa gja, e kur bashin skemen 1M me 1F rrite ni mashkull pa gja. Kush na e gjen: Sa femna e sa meshkuj ishin??? E mos bani si t'turpshem, se nuk jeni jo, ktheni pergjigje po mus u futni thell n'problem se tapo ngatrrohi si puna jeme. Ni gja ju tham, duhet me pas stomak t'fort me e zgjidh. O danielo maje men po nuk hym n'gines per audienz teme,e ishalla mledhim shum femna se na duhen, na met vec me zgjedh ma t'miren, se meshkujt sna duhen asni sen. Ori bahu pak vajz moderne dhe kthe pergjigje edhe ti. ciao....
Krijoni Kontakt