dea eshte nje goce tironse ,e kam pas ne shkolle une,rri ne new york.ca thu mi...ik e ik se tallesh,tarasi me 3 kalamoj...po ku i rrit ne angli apo te shallvaret?
dea eshte nje goce tironse ,e kam pas ne shkolle une,rri ne new york.ca thu mi...ik e ik se tallesh,tarasi me 3 kalamoj...po ku i rrit ne angli apo te shallvaret?
Dea eshte ajo me fustan basme mo?![]()
Tarja eshte kthyer ne Tirane, aty te shallvaret e kam komshi. Cdo mengjes ia bejme me dore njeri-tjetrit nga ballkonet, lol.
Altirana, Batoja, Kackavalli, Era...ja ca te tjere qe m'u kujtuan :-)
kerkoj falje moderatoreve perkates qe dolem pak nga tema. Mund t'i fshini me vone keto brockullitjet tona.
Pupupuupupu ne ktu i pash Endin me Sinnerin tu me puf goca???
papapapapa cere bohet ktu mer jahu?
loool
ēamaroke mi dleq se qeke si luē i gogel.. hajt pra mo me kom te mare ne ti ok motra???
ne hudhu iher anej ka muve ok?
ika pra mo ajt shnet ne bofsh qeffff
me rrespekt MiLi qe si gjifmon te do te miren.looool
Mire se na erdhe. Nji pershendetje dhe nga un
Me rrespekt Enika
Life is B E A U tiful :)
Se ku e kam pare kete gocen si fytyre e njofur
![]()
Hi camaroke..........welcome
What da hell?
Zani ckemi , u be kohe e gjate qe s'te kam pare me ne chatme vjen mire qe me mban mend, dhe do flasim perseri. Kemi dhe shume te tjere te vjeter ne chat, po me teper kurioze jam per UNICA-n. Di gje ti nga behet? po ti Kuqalashja? :P
me ktheni pergjigje
do u them MODERATOREVE QE MOS TI HEQIN KETO MESAZHE, SEPSE PAK A SHUME ESHTE TEMA IME, DHE MUND TE FLISNI PER CA TE DONI
BEBA, kjo ishte foto e bere ne 3 am, sapo isha kthyer ne shtepi. Nuk e vura per bukuri e vura thjeshte per qejf
Lorenci te marrte e mira, ku me njeh ti mua?![]()
Shume faleminderit te gjitheve qe shkruan ne kete teme dhe me uruan mireseardhjen ne kete forum. Mbase me kalimin e kohes do njihemi me shume me njeri-tjetrin
Beautiful things, come in small packages
Life would be much happier, if it would have started at the
age of 80, and ended at the age of 1
hi cama...as une sdi gjo per unica-n,altirana o bo i modh ke TOP-i me kan thon,ka nje emision aty ne mengjes.eh po ku te shifena o cama,kush ka kohe me nejt ne chat si me pare
ciao zani
Me Unica-n dhe Era-n mbaj kontakte te shpeshta, gezojne shendet te plote e vazhdojne te jetojne ne usa te dyja. Unica ka ndermend te beje nje udhetim rreth botes se shpejti bashke me Kackavallin, por per momentin jane duke u marre me mbledhjen e fondeve dhe me planifikimin e rrugesPostuar mė parė nga camarrokja serioze
po me teper kurioze jam per UNICA-n. Di gje ti nga behet?
![]()
Ka mundesi Cama te jemi ne Michigan vitin tjeter se na martohet nje nga shoqet e chatit te vjeterdhe besoj se do takohemi dhe me ty :-)
Gjithashtu dhe me te tjeret me lart vazhdoj te komunikoj. Ishim nje grup i mire atehere ne chat....tani kam mbi dy vite qe s'futem me.
Per Altiranen lexoni me poshte:
http://www.forumishqiptar.com/showth...339#post112339
o kuqe ai altirana qe kot fare.e di ti ca i ka bo aveniri atij ne chat i her?nqs do, ta them ne mp se esht e fort.
Krijoni Kontakt