Kam per te ber nje ese me ndihmoni
Tema eshte : Femrat dhe meshkujt komunikojne ndryshe.A lidhet ky ndryshim me faktor biologjik apo shoqeror .Argumentoni qendrimin tuaj
Flm
Kam per te ber nje ese me ndihmoni
Tema eshte : Femrat dhe meshkujt komunikojne ndryshe.A lidhet ky ndryshim me faktor biologjik apo shoqeror .Argumentoni qendrimin tuaj
Flm
per ke lende eshte kjo essay, nese eshte per sociology mund te argumentosh sesi i trajtone shoqeria djemte dhe vajzat qe kur fillojne te kuptojne.
sepse une kam bere nje essay me kete teme po per lenden e sociology.
Mendimi im eshte se te dyja keto qendrojne. Pra ndikohet si nga faktore biologjike ashtu dhe nga ato shoqerore. Por, duhen disa te dhena per kete:Tema eshte : Femrat dhe meshkujt komunikojne ndryshe.A lidhet ky ndryshim me faktor biologjik apo shoqeror .Argumentoni qendrimin tuaj
-mosha juaj(klasa)
-cfare lende ju duhet
-cilesia(sepse ben vaki je nxenes i 5-ses dhe nje hartim i 10-tes te ul kredibilitetin e besueshmerise
etj etj
....
..
Jam shume dakort me ato qe thekson Anxhi.Pastaj do te te nevojitet nje skelet,d.m.th.boshti i esese si dhe disa stade ,hapa ,stacione.P.sh; 1) komunikimi si aspekt dhe vecori thelbesore e qenieve humane 2)komunikimi si instrument i jetes 3)komunikimi si teresi veprimesh 4)vecorite e komunikimit 5)ketu hyn ne teme
Krijoni Kontakt