Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.
Para dy vitesh MZ i arrestoj dhe masakroj 18 shqiptar nga Tuzi (Malsia e Madhe). Shteti shterp i Shqiperise as qe e hapi gojen ne mbrojtje te tyre. Bile, jo vec kjo por duket se edhe bashkpunoj me sherbimet sekrete te MZ. Problemi nuk rrin se u arrestuan 18 vete, por me shume menyra se si u arrestuan, nencmuam ata dhe familjet e tyre. Edhe flamujt kombetar qe kishin neper shtepija ju hodhen ne toke. Prap, ministri Basha thote "ceshtje e brendshme e MZ" pa pike tyrpi. Keshtu eshte kur shteti ame eshte impotent qe edhe nje MZ me 600,000 banore luam me ta. Ose me mire te thom, Malazezet i mirpresin politikanet shqiptar ne Budva, me femra dhe dyzene ...dhe keta njerez pa kurriz se japin nje lek per interesin kometar.................pis milet o pis milet
traboin,cituar prej Traboinit,
Para dy vitesh MZ i arrestoj dhe masakroj 18 shqiptar nga Tuzi (Malsia e Madhe). Shteti shterp i Shqiperise as qe e hapi gojen ne mbrojtje te tyre. Bile, jo vec kjo por duket se edhe bashkpunoj me sherbimet sekrete te MZ. Problemi nuk rrin se u arrestuan 18 vete, por me shume menyra se si u arrestuan, nencmuam ata dhe familjet e tyre. Edhe flamujt kombetar qe kishin neper shtepija ju hodhen ne toke. Prap, ministri Basha thote "ceshtje e brendshme e MZ" pa pike tyrpi. Keshtu eshte kur shteti ame eshte impotent qe edhe nje MZ me 600,000 banore luam me ta. Ose me mire te thom, Malazezet i mirpresin politikanet shqiptar ne Budva, me femra dhe dyzene ...dhe keta njerez pa kurriz se japin nje lek per interesin kometar.................pis milet o pis milet
kush eshte pis milet?
ata qe u arrestuan dhe u masakruan? apo shtetaret shterp te Shqiperise?
shtetaret si puna e saliut dijne te bejne trafiklleqe e poshtersi te tjera ne interes te sllavofilise, dhe kukulla basha veç belbezon sipas hyqmit sali sllavo-grekut ...
i takon malaziasve ta bejne sali berishne qytetar nderi te Cetinjes ... ky eshte krye-pisi ...
Tu ka bo sala edhe ne ender te del.
Nuk ke postim te mos e permendesh.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
mos u dhjasni ...Tu ka bo sala edhe ne ender te del.
Nuk ke postim te mos e permendesh.
Shqiperia eshte e dalluar prej shume raporteve nderkombetare, ashtu dhe ankesave te fqinjeve te drejtperdrejte, per trafiqet e paligjshme.
saliu eshte krye-trafikanti - shkoni e pyeteni vete ...
Krijoni Kontakt