Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 58
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-02-2008
    Vendndodhja
    akoma me kembe ne toke
    Postime
    103
    Daniel !
    Po ti ende vazhdon ti besh qejfin vetes???
    Jo se nuk kuptoj une shakate e tua, nuk kuptoj justifikimet e tua!
    Me duket se ti nuk kupton shprehjet e mia.........

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Mos t'rritet menja ty kur i met hatri Orit se ti se din ca kena hum(ca ka per t'mba ky mu bobobo). Po per pijen, e kam lan mram se m'ka prish reputacionin e m'ka ul udiencen naper temat qe kam hap, po kam shku te panelli i antarit e ja kam fut do rrena per me fitu ni fije credibilitet se nryshe duhet me u zhduk prej ktu a e kam gabim si thu ti.
    o skender ku rrin mor burr ne amerik qe paske jetlag ti se te vikan pergjigjet dy or mrapa nesh qe jemi ne europ..thuje pra qe eshte ky halli dhe jo pija bohu ma i zgjut un do te mesoj ty?
    sa per reputacionin as mos e rruj se ktu rob koti ka..sdin me bo dy shaka me kalu pak kohen pa ja fut kot fare!shef sa serioz jan..mos ke thon do jap lek re se at here kuptoj cdo gje!jemi ne forum njoni rrin ne maj te malit dhe thot jam ne amerik,tjetri thot jam goc dhe ka ato posht,pset'hum koh me kuptu njerzit?futja re dy te qeshme aty dhe taman jemi..po kape ate serioz qe si kupto thuj me fal dhe mjaft..
    he se te jap un nje dor per reputacionin..shikoje i her panelin tim!!

sa per orieten sme rritet menja fare..tjesht rob Zoti jemi un skam nai gjo me teper se ajo!si duron shakat mjaft sja boj mo leje se si ka ngel hatri sajt se sdon me dit shum per njeri jo,ska ardh ktu me gjet burr!ment i ka shyqyr Zotit..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Daniel Maker : 11-06-2008 mė 18:27 Arsyeja: mungonte pija ke paske
    mos luj se sta quj

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    1. Cuni dhe goca pare shkojne ne anen tjeter.
    2. Cuni kthehet.
    3. Dy goca kalojne lumin.
    4. Nje goce kthehet
    5. Dy cuna kalojne lumin.
    6. Nje cun dhe nje goce kthehen
    7. Dy cuna kalojne lumin.
    8. Nje goce kthehet.
    9. Dy goca kalojne lumin.
    10. Nje cun kthehet.
    11. Cuni dhe goca kalojne lumin
    Pak gjat i ke ra. po e ke gjet. Bravooo.... Na e gjeni edhe ju naj problem se ska lezet kshtu.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Si mund te behet kjo me shkurt?

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    o skender ku rrin mor burr ne amerik qe paske jetlag ti se te vikan pergjigjet dy or mrapa nesh qe jemi ne europ..thuje pra qe eshte ky halli dhe jo pija bohu ma i zgjut un do te mesoj ty?
    sa per reputacionin as mos e rruj se ktu rob koti ka..sdin me bo dy shaka me kalu pak kohen pa ja fut kot fare!shef sa serioz jan..mos ke thon do jap lek re se at here kuptoj cdo gje!jemi ne forum njoni rrin ne maj te malit dhe thot jam ne amerik,tjetri thot jam goc dhe ka ato posht,pset'hum koh me kuptu njerzit?futja re dy te qeshme aty dhe taman jemi..po kape ate serioz qe si kupto thuj me fal dhe mjaft..
    he se te jap un nje dor per reputacionin..shikoje i her panelin tim!!

sa per orieten sme rritet menja fare..tjesht rob Zoti jemi un skam nai gjo me teper se ajo!si duron shakat mjaft sja boj mo leje se si ka ngel hatri sajt se sdon me dit shum per njeri jo,ska ardh ktu me gjet burr!ment i ka shyqyr Zotit..
    Un rri n'Milano buz lumit... n'krevat perdor portatelin qe hyn n'rrjet me UMTS te vodafonit(e kam marr gjoja per t'shpejt dhe me e marr me vete kur spostohem per pun jasht Milanos)...lek s'jap un se s'kam asni kokerr.... Shko kthehu te paneli e ban dy korigjime: KE me CHE, dhe E me I(se kshtu na i ngatarron pak gjonat). Vendodhja merr cmimin e par, e ke shkri krejt...Un kam besim te Orieta qe ka per ti kuptu gjonat.

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Un rri n'Milano buz lumit... n'krevat perdor portatelin qe hyn n'rrjet me UMTS te vodafonit(e kam marr gjoja per t'shpejt dhe me e marr me vete kur spostohem per pun jasht Milanos)...lek s'jap un se s'kam asni kokerr.... Shko kthehu te paneli e ban dy korigjime: KE me CHE, dhe E me I(se kshtu na i ngatarron pak gjonat). Vendodhja merr cmimin e par, e ke shkri krejt...Un kam besim te Orieta qe ka per ti kuptu gjonat.
    shum von re ve fastweb 20 mega 30 euro ne muj..pse ate pe ke paneli im ti?thash se pat ato dy grushtat qe i kam dhon moderatorve!ngelem duke u zi..me kan heq 2 pik!sjam serioz me than..
    ti qe je burr me menundesh me thon per nje tip si un sjam serioz?he pra mushja menjen ktyve..me ato pik do merrja 6 gota per raki dhe do pres tjerat tani
    mos luj se sta quj

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    shum von re ve fastweb 20 mega 30 euro ne muj..pse ate pe ke paneli im ti?thash se pat ato dy grushtat qe i kam dhon moderatorve!ngelem duke u zi..me kan heq 2 pik!sjam serioz me than..
    ti qe je burr me menundesh me thon per nje tip si un sjam serioz?he pra mushja menjen ktyve..me ato pik do merrja 6 gota per raki dhe do pres tjerat tani
    O nuk mrrin fastwebi ktu se e kam provu, biles i monto ni shok i imi(ehu 30 €=45 birra te discaunti)......prap me grushta ti, a t'thash, mos e kruj me moderatort se kan per t'hudh prej dritare e hajde gjeje danielin ma.....gotat e rakis na i len se kena per t'ba figur t'keqe.

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    shshshsht....daanniieeloo, danniieeloo a tmori gjumi. Muloju se ban ftoht naten. Pash andrra t'bukra ...naten

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    ku je mor skender se na myten kto kalamoqat..me zoni gjumi mrom se sa te pergjigjesh ti orieta ka fshi gjith shpin!!
    po dhe ti mer burr edhe shumzimin e bon me pijet?30 euro=45 birra..hiqe re huqin se vdes duke qesh ai qe pin thojn ktej
    mos luj se sta quj

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    ku je mor skender se na myten kto kalamoqat..me zoni gjumi mrom se sa te pergjigjesh ti orieta ka fshi gjith shpin!!
    po dhe ti mer burr edhe shumzimin e bon me pijet?30 euro=45 birra..hiqe re huqin se vdes duke qesh ai qe pin thojn ktej
    Mirmrama danielo. Ktu jam un po ka fillu shiu prap, e car shiu, jam tu shpernda shishet e birrs boshe naper shpi n'venet ku m'pikon catia, a e shef, m'duhet me pi sa ma shum birra per me boshatis shishet se ktu piko gjithkun, jam i detyru mi pi prej hallit a kupton....Caka Ori sonte se se nigjoj hic apo i ke ngacmu prap ti.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ku shkojnė kosovarėt, pse nė Durrės nuk vijnė?
    Nga Davius nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 156
    Postimi i Fundit: 24-09-2009, 09:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •