Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 1
    i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719

A keni bë ma mirë?

Me rastin e 130-vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, e kam një pyetje:

A keni bë ma mirë?

Shkaku:

http://www.forumishqiptar.com/showpo...85&postcount=8 :

"
    Sapo u perjashtove nga forumi "Janullumpirian".

Nuk e kemi kohen te tepert te mbushim mendjen e kokebosheve si puna tende qe te respektojne pavaresine e komuniteteve fetare ne vend dhe kreret e ketyre komuniteteve. Ne kemi perjashtuar anetare nga forumi qe kane ofenduar kreun e orthodhokseve, kreun e myslimaneve, kreun e katolikeve dhe nuk kemi bere ndonje dallim. Kreret e institucioneve fetare ne Shqiperi respektohen nga te gjithe shqiptaret pasi ata perfaqesojne vullnetin e komuniteteve perkatese.

Dhe kushdo qe guxon te ofendoje kreret e institucioneve fetare shqiptare do te perjashtohet nga forumi pasi eshte me mire te perjashtojme nje Skipetar te pagdhendur qe nuk di te respektoje kreun e nje komuniteti fetar se sa te ofendojme e largojme nga forumi te gjithe besimtaret e atij komuniteti qe e mbeshtesin dhe respektojne ate njeri qe kane zgjedhur ne krye.

Kush ofendon kreun e nje komuniteti ka ofenduar gjithe ate komunitet besimtaresh dhe kjo nuk ndihmon aspak ne harmonine fetare mes shqiptareve apo pavaresine e institucioneve fetare ne vend. Ne faqet e shtypit shqiptar, ne ekranet e televizioneve shqiptare, apo ne faqet e tjera te internetit mund te ofendoni kreret e institucioneve fetare ne Shqiperi mbare e prape po te doni, por kjo nuk ka per te ndodhur ne forumin shqiptar se ne respektojme te drejten e shqiptareve per te besuar ashtu sic respektojme te zgjedhurit e ketyre besimtareve ne krye te komunitetit te tyre.

Albo

Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 11-01-2008 më 18:18.
    "
    Ndryshuar për herë të fundit nga skipetar : 08-06-2008 më 20:46
    "Që t’i çqitësh këta . . . duhet t’u preç jo vetëm duart e kokën, po edhe këmbët e trupin." Fan Noli

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •