Close

Rezultati i Sondazhit: Ju kė do tė zgjidhnit?

Votues
44. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Njė diplomė shkolle?

33 75.00%
  • Njė zanat tė trashėguar dhe mėsuar mėsė miri?

11 25.00%
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 43
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga JaCk_DaniELs Lexo Postimin
    Keto nuk ti ka mesuar shkolla, shkolla ishte sebepi per te qendruar larg familjes. Te jesh e sigurte qe nese do te kishe ndonje arsye tjeter perseri e njejta gje do te ndodhte.
    Cfare arsye tjeter mund te kisha une te rrija larg familjes ne Shqiperi dhe ne ato kushte.Eshte ndryshe te ndash shtepine me qera me disa persona dhe tjeter gje te jetosh me studente ne konvikt, me beso.Ndryshojne shume te dyja rrethanat.Te pakten ashtu thone ato qe i kane provuar te dyja rastet.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ore nuk diskutohet qe shkolla duhet, madje sa me shum shkolle te keshe aq me mire eshte, sepse shkolla eshte dituri. Por sic e kam thene ne nje postim, jo te gjithe i kemi kushtet njelloj. Nese do te kisha mundesi, se sben shkollen do zgjidhja sinqerisht.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Apollyon : 09-06-2008 mė 19:58
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    mua me ka ren zanati se nuk kam qen shume mire ne shkolle por po e pata mundsin te ja fiolloja shkolles nga fillimi do mesoja me shume qe te beja ndonji shkolle te larte..(kam bere vetem 14 vjet shkolle)
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Nqs behet fjale per nje diplome te Oxfordit apo ndonje univerziteti tjeter europian, pa dyshim do zgjidhja diplome, por te ne si jane kushtet cdo kush merr diplome, dhe ne fund perfundojne rrugeve, pra per tek ne me mire do te kishte qene nje zanat.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Secili zgjedh ne baze te mundesive dhe aftesive. Por se te pelqen zanati nuk do te thote te nenvleresosh shkollen(kush nuk ja di vlerat nuk mund te flas), shkolla te meson si ti thuash tjetrit "Mirmengjesi"dhe "Mirembrema" ne menyren me te kulturuar pa u futur ne interesat ekonomike dhe jetesore qe i vjel universitetit. Gjithsesi nuk jam dhe kundra zanatit por nuk jane ne te njejten barazpeshe.

Te dyja...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    NUk varet ca zgjedh po per ke ta pret rradakja.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Si me diplome apo me zanat ne Shqiperi po nuk levizi "miku" apo "leku" eshte e pamundur te zesh nje vend pune.

Studimet " po i vazhdojne" lloj e lloj individesh ,shumica krejt te papergjegjshem dhe nuk e kane idene e pergjegjesise qe do marrin me vone, psh nje mjek i ardhshem ... shkolla e marre me para etj .Neser do kete ne duar jeten e nje njeriu dhe nuk do dije nga tja nise (normale kjo e vlefshme per nje pjese).

Kurse zanati kerkon vullnetin per te ecur vet perpara ,por nqs dikush nuk te zgjat doren deri sa te krijosht bazat e tua ,prapese eshte e kot.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Shkolla mor , se ne shkoll i ke te dyja.
    per tu ber kepuctar ka shkoll speciale , e aty pervec qe meson per kepuctarin meson edhe gjera ekstra.
    Ka te tjer qe kan ndonje shkoll te pergjithshme dhe perkunder kesaj kan marr edhe ndonje zanat.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Shkollen do te zgjidhja dhe ate kam zgjedhur.Aty mer dhe zanatin po ti futesh kok e kembe.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Emigranti hap shkollėn e parė shqiptare nė Athinė
    Nga klor nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 21-10-2010, 18:50
  2. Shkolla e parė shqipe nė Labovė, jo nė Korēė
    Nga Albo nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 02:40
  3. Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-03-2006, 05:23
  4. Gjergj Fishta, per gjuhen dhe shkollen shqipe
    Nga Albo nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-12-2002, 00:18
  5. nE sHKOLLEN e dASHURISE
    Nga Acid_Burn nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 07-06-2002, 08:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •