Njė diplomė shkolle?
Njė zanat tė trashėguar dhe mėsuar mėsė miri?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Njė diplomė shkolle, natyrisht.
Gjyshi im thoshte; "Ska buk or bir prej zanateve, shif bej shkollen dhe fitoe buken, me shiko mua si jam dhe bindu"
Sui generis
Kushtrim nqs. un kam nje rroge 2000euro nje dentist fiton tre fishin.
diploma i ka paret mrena.ka pas te drejte gjyshi![]()
Jam shume dakord me mendimin tend.Njerezit qe nuk kane shkolle e shikojne ndryshimin vetem te ceshtja e parase ,por nuk eshte vetem ajo.Keta thone qe me shume te meson jeta se shkolla.E kane provuar vete?Pse ata qe vene ne shkolle nuk jetojne ,nuk ka ci meson jeta?
Une kam jetuar ne konvikt dhe pervec dijeve per profesionin tim mesova shume gjera qe kane te bejne me jeten.Mesova si te jetoje e pavarur nga familja dhe ti perballem veshtiresive vetem pa ndihmen e familjareve.Mesova si te ekonomise lekun .Nuk e kam patur problem te udhetoj e vetme rreth e perqark Shqiperise gje qe me pare as e mendoja.Mesova si te jetoje ne nje dhome te vetme ne kushte te veshtira me 4 apo me shume studente te tjera.Dhe mos ju duket kollaj se ndonjehere nuk gjen gjuhen e perbashket me familjaret e tu e jo me persona komplet te huaj qe s'te bashkon asgje ,pervec rastesise.Mesova si te duroj dhe te hesht dhe atehere kur duhej te flisja dhe te pershtatem.A do i kisha mesuar te gjitha keto po mos kisha qene ne shkolle?Mbase ,por do me duheshin me shume vite.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 08-06-2008 mė 20:52
Shkollen pastaj zanatin![]()
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Krijoni Kontakt