Close

Rezultati i Sondazhit: Ju kė do tė zgjidhnit?

Votues
44. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Njė diplomė shkolle?

33 75.00%
  • Njė zanat tė trashėguar dhe mėsuar mėsė miri?

11 25.00%
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 43
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Pse?Paska zanat te mirefillte qe u mesoka pa shkolle?(pervec bariut) Diploma nuk eshte vetem ceshtje profesioni, eshte ceshtje horizontesh ne jete, zgjeron pikepamjet e tua, je ne gjendje te kesh biseda te mirefillta me nivele te ndryshme njerezish, nuk ndihesh inferior.
    Ka qe mesohen edhe pa shkolle o Blue. Un psh; sjam bari.. shkolle skam ber aq shume, kshu kisha kushtet atehere, si kemi te gjith mundesite e njejta. Ske pse kalon ne terma Bariu edhe Bareshe! Ka zanate qe mesohen edhe pa shum "universitete"
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Njė diplomė shkolle, natyrisht.

Gjyshi im thoshte; "Ska buk or bir prej zanateve, shif bej shkollen dhe fitoe buken, me shiko mua si jam dhe bindu"
    Sui generis

Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Njė diplomė shkolle, natyrisht.

Gjyshi im thoshte; "Ska buk or bir prej zanateve, shif bej shkollen dhe fitoe buken, me shiko mua si jam dhe bindu"

Si s'ka buke prej zanateve, sepse mesa di une nqs ke nje zanat nuk ngel kurre pa buke. Kurse me ate diplomen cfare do bash nqs nuk ke nje "mik ne pushtet"!
    Edhe ti po flet per kohen qe ka jetuar gjyshi jot, kur atehere dihet se ca vlerash kane patur zanatet.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga Blue Sky
    Pse?Paska zanat te mirefillte qe u mesoka pa shkolle?
    Posi jo? Ta pret mendja... po mos harro qė edhe zanati juaj pa shkollė ėshtė mėsuar.

Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin

Interesante, tė gjithė thonė tė kundėrtėn... gjithsesi!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 08-06-2008 mė 19:51
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga ShocK Lexo Postimin
    Si s'ka buke prej zanateve, sepse mesa di une nqs ke nje zanat nuk ngel kurre pa buke. Kurse me ate diplomen cfare do bash nqs nuk ke nje "mik ne pushtet"!
    Edhe ti po flet per kohen qe ka jetuar gjyshi jot, kur atehere dihet se ca vlerash kane patur zanatet.
    Shock, ai e tha ate se nuk ka buk, ne ate kuptim , se buka vjen ne menyre teper te veshtire, pra me lodhje fizike e jo mendore. Ai me sugjeroi te vazhdoj shkollen, se vetem nga ajo vjen buka me leht dhe me e kendshme. Vlen edhe per ty Leo kjo pergjigje.
    Sui generis

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Kushtrim nqs. un kam nje rroge 2000euro nje dentist fiton tre fishin.
    diploma i ka paret mrena.ka pas te drejte gjyshi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga ShocK Lexo Postimin
    Ate qe te meson jeta nuk ta meson dot shkolla.
    E vertete kjo.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Pse?Paska zanat te mirefillte qe u mesoka pa shkolle?(pervec bariut) Diploma nuk eshte vetem ceshtje profesioni, eshte ceshtje horizontesh ne jete, zgjeron pikepamjet e tua, je ne gjendje te kesh biseda te mirefillta me nivele te ndryshme njerezish, nuk ndihesh inferior.
    Jam shume dakord me mendimin tend.Njerezit qe nuk kane shkolle e shikojne ndryshimin vetem te ceshtja e parase ,por nuk eshte vetem ajo.Keta thone qe me shume te meson jeta se shkolla.E kane provuar vete?Pse ata qe vene ne shkolle nuk jetojne ,nuk ka ci meson jeta?
    Une kam jetuar ne konvikt dhe pervec dijeve per profesionin tim mesova shume gjera qe kane te bejne me jeten.Mesova si te jetoje e pavarur nga familja dhe ti perballem veshtiresive vetem pa ndihmen e familjareve.Mesova si te ekonomise lekun .Nuk e kam patur problem te udhetoj e vetme rreth e perqark Shqiperise gje qe me pare as e mendoja.Mesova si te jetoje ne nje dhome te vetme ne kushte te veshtira me 4 apo me shume studente te tjera.Dhe mos ju duket kollaj se ndonjehere nuk gjen gjuhen e perbashket me familjaret e tu e jo me persona komplet te huaj qe s'te bashkon asgje ,pervec rastesise.Mesova si te duroj dhe te hesht dhe atehere kur duhej te flisja dhe te pershtatem.A do i kisha mesuar te gjitha keto po mos kisha qene ne shkolle?Mbase ,por do me duheshin me shume vite.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 08-06-2008 mė 20:52

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Shkollen pastaj zanatin
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Une kam jetuar ne konvikt dhe pervec dijeve per profesionin tim mesova shume gjera qe kane te bejne me jeten.Mesova si te jetoje e pavarur nga familja dhe ti perballem veshtiresive vetem pa ndihmen e familjareve.Mesova si te ekonomise lekun .Nuk e kam patur problem te udhetoj e vetme rreth e perqark Shqiperise gje qe me pare as e mendoja.Mesova si te jetoje ne nje dhome te vetme ne kushte te veshtira me 4 apo me shume studente te tjera.Dhe mos ju duket kollaj se ndonjehere nuk gjen gjuhen e perbashket me familjaret e tu e jo me persona komplet te huaj qe s'te bashkon asgje ,pervec rastesise.Mesova si te duroj dhe te hesht dhe atehere kur duhej te flisja dhe te pershtatem.A do i kisha mesuar te gjitha keto po mos kisha qene ne shkolle?Mbase ,por do me duheshin me shume vite.

Keto nuk ti ka mesuar shkolla, shkolla ishte sebepi per te qendruar larg familjes. Te jesh e sigurte qe nese do te kishe ndonje arsye tjeter perseri e njejta gje do te ndodhte.
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Emigranti hap shkollėn e parė shqiptare nė Athinė
    Nga klor nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 21-10-2010, 18:50
  2. Shkolla e parė shqipe nė Labovė, jo nė Korēė
    Nga Albo nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 02:40
  3. Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-03-2006, 05:23
  4. Gjergj Fishta, per gjuhen dhe shkollen shqipe
    Nga Albo nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-12-2002, 00:18
  5. nE sHKOLLEN e dASHURISE
    Nga Acid_Burn nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 07-06-2002, 08:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •