Demtohen se luhet fort.
Po te luash si kec nuk demtohesh.
Demtohen se luhet fort.
Po te luash si kec nuk demtohesh.
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Eshte normale te demtohen se luajn futboll dhe luajn me gjitha forcat qe i kane se po te luanin balet normale qe nuk do kishe demtime![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Mesfushori suedez Christian Wilhelmsson mbrëmë në ndeshjet me Greqinë, ka marrë një lëndim serioz në muskulin e këmbës së majtë dhe nuk do të jetë i gatshëm për lojë deri në fund të EURO 2008.
http://www.tfutbol.com/oyuncu/Christian_Wilhelmsson.jpg
My silence doesn't mean I am gone!
Po ashtu ne ndeshjen hapese te ketij kampionati Zvicer - Qeki eshte lenduar rënd Alexander Frei i cili do te jetë jashte fushes rreth 6 muaj..![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
EH sa gjynah me ka ardhur per kete Frei ishte shume i mire...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Futbollisti i Rumanisë, Mirel Radoju, në përplasjen që pati me kolegun e tij Razvan Ratin, përgjatë ndeshjes me Italine, ka thyer hundën dhe ka dëmtuar rëndë syrin. EURO-2008 ka përfunduar para kohe për këtë futbollist.
My silence doesn't mean I am gone!
Shikon me apo jo Davius...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
OOOOOOOOOOOOOOOO Sh-Nj jo aq shume sa e bere ti shume me pakj se aq jam i interesuar...Po aq terkuz sa e beri Davius thash une i iku syri per lesh./..
Krijoni Kontakt