Close
Faqja 24 prej 69 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 690
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Merret lehte ajo pashaporta e Fierit apo e kane 5 vjet si Amerika?!. Do duhet me gjet ndonje nuse fierake pastaj per ta marre me shpejt?!

Tani brook te them te drejten sa te kalosh intervistat nga kushurinjte nga ana e babit dhe ata nga ana e mamit, pastaj te shkosh te familja, pastaj shikohet familja jote deri te brezi shtate se mos jeni me njolla ne biografi, e pastaj do rrihet njehere cupa mire nga vellezerit qe s'pati turp e u fsheh me ty neper cepa dmth i bie qe ti te marresh 3 pashaporta amerikane para asaj fierake
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 09-10-2008 mė 02:37

Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin

Tani brook te them te drejten sa te kalosh intervistat nga kushurinjte nga ana e babit dhe ata nga ana e mamit, pastaj te shkosh te familja, pastaj shikohet familja jote deri te brezi shtate se mos jeni me njolla ne biografi, e pastaj do rrihet njehere cupa mire nga vellezerit qe s'pati turp e u fsheh me ty neper cepa dmth i bie qe ti te marresh 3 pashaporta amerikane para asaj fierake
    Qe te mos rrihet cupa, po mbaj pashaporten time qe s'pyt per none e babe, lere pastaj kusheri e kusherira.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Qe te mos rrihet cupa, po mbaj pashaporten time qe s'pyt per none e babe, lere pastaj kusheri e kusherira.
    hahahahahhahahahhah....brook sikur ta dija qe do gjeje nje easy way out Ndoshta prandaj shumica e vajzave fierake martohen me cuna fierak ose me ata qe jane po aq kokekrisur sa te durojne dhe e dine qe ato jane worth it
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 09-10-2008 mė 03:08

hahahahahhahahahhah....brook sikur ta dija qe do gjeje nje easy way out Ndoshta prandaj shumica e vajzave fierake martohen me cuna fierak se ata jane aq kokekrisur sa te durojne dhe e dine qe ato jane worth it
    Deada, jam i sigurte qe je worthy, sikurse jam i sigurte qe "S'humbi Stambolli per gjilpera"

Deada, jam i sigurte qe je worthy, sikurse jam i sigurte qe "S'humbi Stambolli per gjilpera"
    hmmmmmmmmmm....brook s'po flisja per vete se gocat fierake sa per djeni kane shume me teper class se sa te reklamojne dhe te mburrin veten e tyre megjithate good people are hard to find, qofte vajze apo djale, prandaj kur e gjen nje nuk pyet sa pengesa duhet te kalosh per ta patur ne krahet e tu.

On that note, se I'm sounding like Dr. Phil tani, ika se erdhi mengjesi ketej.

Gjume te embel

hmmmmmmmmmm....brook s'po flisja per vete se gocat fierake sa per djeni kane shume me teper class se sa te reklamojne dhe te mburrin veten e tyre megjithate good people are hard to find, qofte vajze apo djale, prandaj kur e gjen nje nuk pyet sa pengesa duhet te kalosh per ta patur ne krahet e tu.

On that note, se I'm sounding like Dr. Phil tani, ika se erdhi mengjesi ketej.

Gjume te embel
    Ideja ishte se sot njerezit nuk para pelqejne marredhenie te komplikuara pasi dhe opsionet jane me te shumta per marredhenie te thjeshtezuara. Megjithate dhe une se thashe per ty, por ishte ne vijueshmeri te dialogut, sikurse vazhdoj ti mbetem idese se Shqiperia, perfshire dhe Fierin, ka good people
    Sweet dream as well.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    gjesi ,gjesi ju ketej ,si jeni ,shendetin si ma keni?
    Perla cu bere ti moj apo akoma ne gjum,,,,hajde diten e mire ju fieraket.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Te gjith cunat fierak jan rrugecer,ta keni nga mua ju gocat e sotme,mos u ngatarroni,beni kujdes!

Citim Postuar mė parė nga nadule Lexo Postimin
    Ik ti me laluce. S'kam harruar une, po e kam lene alkoolin keto kohet e fundit
    Vdeksh siper meje inchala ti...Ksaj i thon "Pi maci uthull" hehe,vetem mos me renc dhe njiher ne dor,se per kete red bull lope qe po pi,do te kap do te ...shtri

PershendeTje sofra!E nisa pak me drita ndezur duke marr shkak nga keto cupelinat e sotme,shapa shapa keto

Tjeta!
    Feel the pump √

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    gjesi ,gjesi ju ketej ,si jeni ,shendetin si ma keni?
    Perla cu bere ti moj apo akoma ne gjum,,,,hajde diten e mire ju fieraket.
    Miremengjesi/Miredita xemla.Isha duke lare tapetet si mi ka bere Dj pis me kepuce :Pp ku me lene rehat mua keta :P Ti si ke qene , gjithēka mire?

Citim Postuar mė parė nga Dj-GabrieL Lexo Postimin
    Te gjith cunat fierak jan rrugecer,ta keni nga mua ju gocat e sotme,mos u ngatarroni,beni kujdes!

Vdeksh siper meje inchala ti...Ksaj i thon "Pi maci uthull" hehe,vetem mos me renc dhe njiher ne dor,se per kete red bull lope qe po pi,do te kap do te ...shtri

PershendeTje sofra!E nisa pak me drita ndezur duke marr shkak nga keto cupelinat e sotme,shapa shapa keto

Tjeta!

Opo kur perhap dhe ti panik, kur u be dhe i biri tetes mos mbete djale me kembe ishallaaaaaaaa :Pp Si kshu re ciu, qenkeni rrugeēer ju, dmth perfshin dhe vetem. Po nga statistikat dhe listat e treguara nga ty (qe jane relativisht te gjata) nuk do cuditesha, po jo aq sa per tju quajtur rrugecer.Ik mer aman se na i late cunat ne dere te mamase :Pp

Me nadulen bej kujdes se te vret ligji dhe maliqi, ja kshu :d

Mua verdall me keni, nje ze dhe vij me vrap :P
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Opo kur perhap dhe ti panik, kur u be dhe i biri tetes mos mbete djale me kembe ishallaaaaaaaa :Pp Si kshu re ciu, qenkeni rrugeēer ju, dmth perfshin dhe vetem. Po nga statistikat dhe listat e treguara nga ty (qe jane relativisht te gjata) nuk do cuditesha, po jo aq sa per tju quajtur rrugecer.Ik mer aman se na i late cunat ne dere te mamase :Pp

Me nadulen bej kujdes se te vret ligji dhe maliqi, ja kshu :d

Mua verdall me keni, nje ze dhe vij me vrap :P
    Po sigurisht qe dhe veten perfshi,pse ca kujton ti,se kam frik nga e verteta une kshu?!

Eh,skam cbej une i shkreti,vetem me fatin nuk hahet inat

Une te kam treguar qe me kan mallkuar dhe nuk me ecin keto gjera,ahh ngela si bleta punetore qe shetit lule me lule & une,nuk po me bledh dot njeri jooooooo,prandaj them ta mbaj frymen te kjo Dulja,se "We belong together" )
    Feel the pump √

Faqja 24 prej 69 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sofra Fierake #6
    Nga [Perla] nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 211
    Postimi i Fundit: 05-08-2009, 22:12
  2. "Zoti" shpikja më e madhe e njerëzimit
    Nga Antipatrea nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 07-02-2007, 10:55
  3. Deri ku do arrinit per te fituar dashurin e nje vajze?!
    Nga FierAkja143 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 14:21
  4. Ja dhe nje Fierake tjeter ne forum
    Nga FierAkja143 nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 25-06-2003, 11:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •