Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 43 prej 43
    Keta jane problemi i madh i Kombit .
    Nje konceptim i ri e i rrezikshem po fuqizohet. Shqiptari eshte i tille edhe kur ruan vetem gjuhen,pavaresisht races,zakoneve dhe atdheut. Ky gjymtim i te qenit shqiptar, kthimi i shqiptarit ne shqipfoles eshte Ideja e rrezikshme qe po fuqizohet ne ditet e sotme,ide qe buron nga kultura perendimore.
    Raca shqiptare = White, Caucasian. Ca ndryshimi na paska me shumicen e rracave perendimore?!!

Zakonet. (?!!!!!). Cilat zakone?! Ato te Leke Dukagjinit?! Zakoni qe nderi mbrohet me arme dhe vriten rrobt per asgje?! Apo zakoni i gatimit te trahanas e hashures?!

Atdheu. C'lidhje ka ketu me marrjen e nje pashaporte te huaj dhe braktisjen e asaj vendase?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga brooklyn2007 : 10-06-2008 më 21:32
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Lere cinizmin , shkruaj si duhet.
    Shqiptaret e Kosoves jan me dekada neper Europ , gjersa Shqiperia ishte e izoluar , shqiptaret e Kosoves vec me ishin te shperndar ne gjith Europen dhe ne gjith Jugoslavin , mirpo ata sa me shum qe ishin jasht Kosoves aq me shum e donin Kosoven dhe kontribuan qe Kosova te arrinte clirimin.
    Shqiptaret e Kosoves me dhjetra vite jan jasht Kosoves , mirpo ata nuk ndryshuan emrat femijve te tyre ne : Majkell , Xhon , Bakojanis, Papulas , Italianos , Zhabaros , Maxhupos ... mirpo prej Bin Laden i beren ne Agron , Teuta , Vlora , Flutura , Bardha , Fjolla ....
    Ndersa ktu disa nga Shqiperia me te madhe shajn Shqiperin ( si tok, qe spo u jipka buk atyre) , mirpo nuk shajn vetveten qe skan arrit te bejn asgje per ate Shqiperi.
    Jahudit kur pushtuan Palestinen ata aty gjeten shkretir , mirpo duke punuar prej shktretires beren tok pjellore.

Me villet kur e kujtoj at vajzen ne Top Fest , me emrin DORA , kishte rreth 20 vite , ne 1997 kishte ik ne Greqi ( pra i ka pas rreth 10 vite) , sdinte breeh shqip te flase , po po Dora (Bakojanis) shqip sdinte , per 10 vite familja e saj ja ka mundesu vajzes qe ta harroje shqipen , pra ne shtepi te ajo nuk folet shqip.
    E pas 30 viteve , femija i saj dot mbroje kufirin grek , nga agresoret shqiptar qe dot kerkojn Camerin e tyre.
    Të lutem mos më trego shumë gjëra se njof kosovarë plot këtu ku jam. Ka me emra Abdullah ka dhe me emra John sa të duash dhe që nuk e kanë idenë ku bie Kosova e nuk kanë qënë ndonjëherë atje. Pra të gjithë kosovarët janë tradhtarë meqë unë njof disa të tillë.

Njësoj siç janë shqiptarët tradhtarë meqë "disa nga Shqiperia me te madhe shajn Shqiperin" apo se DORA nuk di shqip.

Sa për ndihmë për Shqipërinë, të lutem shiko kush është gjëja kryesore që mban ekonominë shqiptare.

Gjithashtu bën mirë të shikosh se çfarë bënë këta tradhtarët shqiptarë për gjys milionë patriotë kosovarë që erdhën në Shqipëri.

P.S. Sharja e Shqipërisë dhe diskutimi mbi realitetin në Shqipëri nuk janë e njëjta gjë.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Të lutem mos më trego shumë gjëra se njof kosovarë plot këtu ku jam. Ka me emra Abdullah ka dhe me emra John sa të duash dhe që nuk e kanë idenë ku bie Kosova e nuk kanë qënë ndonjëherë atje. Pra të gjithë kosovarët janë tradhtarë meqë unë njof disa të tillë.

Njësoj siç janë shqiptarët tradhtarë meqë "disa nga Shqiperia me te madhe shajn Shqiperin" apo se DORA nuk di shqip.

Sa për ndihmë për Shqipërinë, të lutem shiko kush është gjëja kryesore që mban ekonominë shqiptare.

Gjithashtu bën mirë të shikosh se çfarë bënë këta tradhtarët shqiptarë për gjys milionë patriotë kosovarë që erdhën në Shqipëri.

P.S. Sharja e Shqipërisë dhe diskutimi mbi realitetin në Shqipëri nuk janë e njëjta gjë.
    Smund te me akuzojsh mua se shaj Shqiperin , asnje moment skam shajt Shqiperin , mund te shaj udheheqsit , ose persona te caktuar , grupe te caktuara , por jo shtetin , sepse kam then shteti ska faj , gjitha te mirat i ka , por vetem ska kush e drejton .
    Ne fakt puna e emrave esht pun e leht , kjo mund te permirsohet me nje propagand televizive , sikur qe bejn shum qeveri ne bot , te cilet permes disa spoteve propaganduese , vetdijsojn qytetaret per rendesin e mbajtjes se ambientit te paster , rendesin e shkollimit , lindjes se femijve ... edhe ceshtja e emrave mund te rregullohet ne ket menyr , e nese ska efekt , un i kisha ndalu gjitha emrat qe nuk jan te tradites shqiptare , lexova ne nje gazet se ne Suedi nuk esht leju qe nje femije femer ti vendohet emri ELVIS , sepse paska qen emer qe nuk i ngjan nje femre. Suedia shteti i demokracis e ben ket gje , e te neve ke gjitha llojet e emrave , ndoshta edhe Superman e ka ndokush emrin , sepse prindi kur ka qen femij e ka pelqy ket emer.

Edhe marrja e nenshtetsis se huaj nuk esht aq tragjike ndoshta , sa qe esht tragjike shkrirja e identitetit , ka te till qe jan me nenshtetsi shqiptare por qe jan ber tjeter far , dikush ka nenshtetsi serbe , kjo normal qe sdmth se sesht shqiptar.
    Mua me frikson ajo qe njerzve sju intereson per Shqiperin dhe menzi presin te marrin ndonje dokument te shtetit tjeter dhe me syt nuk ja shef ne Shqiperi.
    Me friksojn ata 700.000 shqiptaret ne Greqi , shumica e te cileve sdojn te kthehen ne Shqiperi , ne rregull nese qendrojn shqiptar , ata nese arrijn te mbahen andej shqiptar kjo esht sukses i madh , dhe pas nje kohe me afatgjate ata dot behen 1 milion , pra 10% te popullates greke , por gjithnje si shqiptar e jo si grek.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •