Nuk me pelqen asnje nga keto situata keshtu qe zgjedh "te duhemi te dy"
Nuk me pelqen asnje nga keto situata keshtu qe zgjedh "te duhemi te dy"
une i kam provuar te dyja dhe asnji se du loool dmth si kam qef as njeren as tjetren me mir eshte te dashurohen te dy dmth te dueni te dy se sa kshu hahahahahahahahaha :P dashuria bon cudira ppupupupupupu
Merrja TeMirėn Tė ArdhmesHidhja Te KeqenTė kaluarės. ★☆٠·˙
Nuk ka mundesi te ngjase te dashurohesh me personine gabuar dhe nuk e di se cfare ke ne mend te thuash me "personi gabuar" e dyta te dashurohesh me personin qe do cdo qe mer Kuptim dhe natyrisht te gjithe njerezit kete do te zgjidhnin por ka dhe njerez qe per disa aresye banale do te zgjidnin dhe mundesine e pare
Dhe aresyeja perse do zgjidhja te dyten eshte sepse njeriu si qenie njerezore ka nevoje per njerez dhe me pas dhe per dashuri dhe kjo vjen me kohe kur njeriu kupton qe "vetem" nuk mund te bej asnje hap ne jete dhe ne kete Univers !!
U Sqaruam ?
skerdigodo@hotmail.com
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Mbase keto "gabime" mund ti kem bere me pare kurse tani nuk me le mosha te bej gabime te tjera dhe shume njerez faktin qe po them nuk me le mosha do e komentojne duke thene qe dashuria nuk njehe moshe dhe une do u pergjigjesha qe ka detyrime ne moshen time qe me privojne ne disa gjera por mundohem qe te jem same pak i privuar ne shijet dhe deshirat e mia
skerdigodo@hotmail.com
Krijoni Kontakt