Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Une ne fillim ju thash se behet fjale per spekulim por me disa elemente te verteta e ju nxjerrni konkludimet.E postova pikerisht ketu sepse mu duk shume e afert me ate qe shkruan Kimi.Gjerat jane me te vertete dramatike dhe shpresoj se e kam gabim.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Postime
    31
    Cke esht me e keqja drama ende vazhdon.
    I Madhi Mendu Thaci si duket eshte ne transe ne nje afat kohor shume te gjate.
    Gjithe ato shtabe te thyrea, gjith ato te plagosur, gjith ato vota te vjedhura, para syve te popullit ua mer atyre sovranin, sharje, shpifje ........Gjithe keto te japin pershtyje se i Madhi ne fjale eshte nen ndikim te ndonje droge, duke u bazuar ne fjalet dhe qendrimin qe ka ai ndaj fundit te zgjedhjeve. Gjithe keto qe i ceka me larte I Madhi i quan "Fitore e embel" (droga ka ashtu efekti qe te duket cdo gje e embel qofte edhe ithtesia me e madhe e botes).
    Por perderisa i Madhi eshte ende ne transe dhe nuk e kupton se cka ndodh me te dhe me te tjeret qe e rrethojne ato pak mbeshtetes qe ka patur kan filluar qe te shohin se cka ndodh me kete njeri. Partia qe udheheq i Madhi reagon si me qene ndonje parti fmish shife cfar kalkulimesh bejne: Kemi fituar 10 Deputet edhe 7 do te fitojme ne raundin e dyte 1 do te na jep Vejseli (pronar i partise private PPD) dhe keshu I Madhi e shpallen PDSH fitues ne zgjedhjet ku humbi jete nje njeri. Nje adoleshent qe mer droge te njejtat probleme ia shkaton familjes, por i Madhi me problemet narkotike te tija i shkakton probleme nje populli.
    Kur Narkoza aka Transi do ti kalon keti te Madhi i njejti do te ngel i vetem dhe gjithe ato pak perkrahes qe i ka do ta lene te vetem te tretet ne narkozen e tij.

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Une te vras ,Ti me fal! kush eshte me burre ketu? dhe kush ka qellim te pergjithshem kombetare dhe kush ka qellim vetveten?

Shume e thjeshte eshte kjo per te dalluar...me trishton fakti se Thaci ka perkrahes..une e kuptoj realitetin miqesore,personal,familjare...dhe nga ky rreth bile nuk duhet te kete tifoze fanatik por, ndoshta perkrahes rrethanash si me thene te jete vellau im do te them s;kam ci bej mor njerez e kam vella..se per ndryshe absolutikisht nuk duhet perkrahur.

Ja dallimi mes dy liderve:
    Taci ka personalizuar luften dhe i ka dhene permasa gjigante percarjes, ka lundruar ne ujera hasmerie, dhe serviliteti ndaj sllaveve.
    Me nje fjale eshte ne gjendje te vrase gjithe shqiptaret per egon e tij te semure.
    Ai mund te jete ne pushtetin sllavomaqedon pa vrare asnje shqiptare, pa shkatrruar forcat kombetare ...dhe partneri sllav ia ka mundesuar " fitoren e embel", gje qe do te thote edhe i vetmi deputet te jete M.T. nga PDSH mund te jete ne qeveri...pse atehere gjithe kjo percarje?...ka nje mision sic beri me PPDne...dhe vec asaj qe eshte nje egoist megaloman i krisur elektoratin shqiptar e ka lene te dyshoje edhe per tradheti te kulluar-me mision.

Lideri tjeter Ali Ahmeti: pse e ka votuar shumica e popullit gjithmone? se eshte thjeshte nje njeri dhe nje lider i rendomte kombetare qe hallin e popullit te vet ia ka ngarkuar vehtes mbi kurriz si mision fisnik kombetare...nuk eshte i perkryer sic nuk eshte asnje njeri dhe asnje atdhetar por ka qellim kombin dhe kjo s'diskutohet...Bashkesia nderkombtare do te ndegjoje verzionin e tij gjithmone se ai ka ndegjuar boten te ndale luften me nje kusht...bashkesia nderkombtare te rri prane kerkesave shqiptare ne Maqedoni nese do paqe Ballkani...
    Populli e do Ali Ahmetin se eshte njeri nga ai popull, dhe e ka treguar gjithe jeten e tij.
    Llogaritni kete: sikur edhe Ali Ahmeti te ish pergjigjur ne te njejten menyre si Thaci, gjaku do te rridhte gjer me gju...A e din Thaci se e ka be hasem Ali Ahmetin si njeri, si shqiptar?...
    Kush cfar interesi ka nga keto...dhe c'eshte misioni i tyre pra?

Tash mendoni keshtu per dallimin :
    Nderkaq qe M.Thaci eshte ne gjendje te djegi gjithe Tetoven vetem per vehten e tij.
    Ali Ahmeti eshte duke djeg vetveten per shqiptari dhe interesin e pergjithshem.

Frustrimi i popullit liridashes dhe te vuajtur te Ilirides eshte keshtu:
    I shkojne Ali Ahmetit dhe i thone shqiptaret per dite pse nuk i vret ti keta qe duan te te vrasin???
    Bile e akuzojne njerez qe nuk dine definicionin e burrnise,kush eshte i lig ai qe te vret apo ai qe perfaqson popullin dhe te fiton me vota sa here qe del ne zgjedhje...
    Me njerez me zemer te tille une e shoh ardhmerine e bashkuar te shqiptareve jo me njerez egoista qe mendojne se kombi eshte krijuar qe ti sherbeje atyre dhe jo ata kombit.
    Pergjigja qe e keni ndegjuar JU dhe gjithe Bota eshte se "Nuk kam plumba per shqiptaret"...kjo nuk eshte nje parolle ,kjo eshte e vertete.

Kush eshte kush pra i lig: ai qe me doren e zeze tradhtare ne fakt hashiqare M.Thaci coi njeriun e vet ta vrasi .
    Apo Ali Ahmeti qe nuk i pergjigjet kushtrimit vellavrases???

Ai qe ka nje mision me te larte dhe me te vlefshem se vetvetja eshte Ali Ahmeti andaj e do populli , e dua une kete fakt ose jo, e urren kush kete fakt ose jo..

Ceshtja e pergjithshme gjithmone duhet te qendroje mbi personalen , keshtu u gatua personaliteti kombetar Ali Ahmeti...

Shume nga shoket e Ali Ahmetit duke u nisur nga mentaliteti dhe egoja shqiptare , duke mos dashur te jene njerez numer dy, krijuan parti me shume se nje, me shume se njehere, u larguan , u kethyen, dhe prape u larguan...dhe prape sofra e Ali Ahmetit eshte shtruar per miq te rinje dhe te vjeter dhe kjo eshte bujari dhe zemer e madhe shqiptare dhe jo kurre jo dobesi, dhe kurre jo labilitet.
    Pergjigja ishte nga Ali Ahmeti : " ani jane vellezrit tane"
    asnjehere ai nuk e personalizoi se ndryshe nuk duhej tu foli as dje as sot,as mot..keshtu mendon vetem njeri qe ka kuptuar misionin e pergjithshem, e udheheq ideali i larte kombetare dhe nuk ka shpjegim tjeter..
    Ja pse Ali Ahmeti eshte njeri i popullit , dhe populli e do ,ia jep voten, i kendon, e perqafon dhe e puth.
    Ne ne deshprim mund edhe te hidhrohemi por kurre nuk duhet te harrojme se ska te perkryer dhe kurre nuk duhet te harrojme se pesha e kombit ra mbi kurriz te ketij personaliteti dhe ne vend qe ta kontestojme ,ta ndihmojme qe te gjithe te dalim faqebardhe dhe fitues NE,per vehten tone..se ai per vehte ka hy ne histori me bijte me te dedikuar te kombit .
    Vetem dora e zeze tradhtare qe perdite vret popullin tone , do te vrase Ali Ahmetin ,kete bire qe personifikon dinjitetin dhe fisnikrine e Ilirides.

Sa per Grujevskin , po ka fituar nje beteje me vete faktin qe ka gjetur aleate ne mesin tone...por jo nuk ka fituar luften me ne dhe as qe do ta fitoje kurre...ne jemi fitimtare,jo te paqenit.

Mendoni pak me mendje te shendoshe, nxirrni dhe mirrni ate qe ka kuptim per realitetin....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 06-06-2008 mė 16:21
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-05-2008
    Postime
    132
    shkupi
    Ka edhe ca te verteta tjera qe do i themi ma von se u behet shum tash

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skėnderbeu
    Nga Arbushi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •