Hmmm...FLM per sugjerimet...por...
E verteta eshte ketu, se:
1. Fjalet e juaja nuk i marr aspak ne konsiderate
2. Ajo se si e beje Nickun une, mos te ju hane raki juve
3. Eshte pseudonim qe u perdor gjate kohes se luftes, dhe ende perdoret sot e kesaj dite
4. Kete pseudonim e mbajti njeri nder lideret me te medhenje te UCK (kam nderin qe kam kete pseudonim)
5. dikush prej jush me tha pse nuk regjistrohem me kete nick tek forumet serbe...
Pergjigja eshte kjo:
Pse ketu ku jam???
Aty ku ka PDSH, ka edhe serbe!!!
KLM
Zmijo, nese vazhdon te shashe ne forum normal qe do e demtosh edhe nick-un qe e mban, do thone forumistet a ksy perkrahsish ka Hashim Thaci - Zmija.
Vetem kujdes se mos te sulmojne militantet e PDSH-narodna kur va permend emrin e partis,se jan te ashper keta, por kohen e fundit jane mjaft te heshtur nuk e di pse, a e din kush, ne nje postim Rapsoul akuzon moderatorin se i kan perjashtuar vetem pse jan pro PDSH.
flm per pergjigjen
pershendjetje per te gjithe, sa qesharak duken shum postime ketu, ndoshta eshte gabuar tema,
Nga jeta mos prit me shum se sa je vete i afte te besh ...
Coca cola TAKSISTI a ke pak ndergjegje be si nuk te vjen turp te besh hajgare me nji rast te atill si te kryemistrit te kosoves.
PO nuk keni faj ju te gjith jeni pjell e rankoviqit dhe nuk ju vjen habi kur ndodhin kesoj gjerash se vet i beni.
TURP TE KESH
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga arusha e malit : 09-06-2008 mė 15:44
Deri tani askush nuk eshte perjashtuar.
Me ra ne sy ne nje postim diku, se anetari Rapsoul thote se ka kredenciale te posacme ne kete forum.Po e bej publike se ai eshte vetem anetar i rendomte i Forumit Shqiptar dhe nuk ka kurfare roli te moderatorit apo dicka te tille.
Ti mos u shtris sher budallasi dhe te tregohesh autokrat ketu. Po shife njehere kete postimin siper teje kur anetari ofendon dhe ti jo vetem qe nuk e fshin por as nuk i jep veretje. Vetem si je bere ti moderator kete forum e ka mar tatepjeta. Keshtu qe me mire eshte te japesh dorheqje qe forumi te kthehet ne nivelin qe ka qene.
FORCA PDSH
I nderuar Xhevat Monaliza, ti qė trumbetove se do tė shkatrrohet harvallina Makosllavi, na thuaj pra se a tė vjen lezet kur shpurdh nė foltoret e Parlamentit dhe ato tė qeverisė, e datat si 9 korriku, burgosja me 129 vjet burg e Brodecasve, dhe tė tjera qė kalojnė nė heshtje, ndėrsa Lube PederBoshkon e presin makosllavet. ju do tė dilni ta qafni?
KOSOVA - SHENJA E SHENJTĖ E SHQIPTARISĖ
Krijoni Kontakt