Ketu e kam fjalen per pika te forta ne karakter natyre tip apo nese do fusim ketu dhe bukurine e nje mashkulli apo te nje femre qe eshte natyrisht nje pike e forte ne kontaktin e pare me nje person tjeter.
Do Doja te dija cilat jane keto pika kaq thelbesore qe bejne te mbajme diferencen e duhur nganjehere me persona te ndryshem dhe menyres se si reagojme ne situata te ndryshme dhe sillemi apo dhe arsyetojme.
AuGuSt
Ndryshuar për herë të fundit nga Pratolini : 04-06-2008 më 16:48
skerdigodo@hotmail.com
Pika ime e forte eshte ajo qe ne jete jam gjithmone pozitive,ne mendime dhe ne ate qe bej..e shoh jeten me shume optimizem dhe kjo me ben te jem e forte dhe te ngrihem prape ne kembe dhe kur jam ne situata te veshtira.
nje pike tjeter e forte eshte dhe ajo qe jam kembngulese, nese dua dicka mundohem te arrij deri ne fund, por gjithmone ne menyren e duhur, dhe nese gjate ketyre perpjekjeve qe bej per te arritur te kem ate qe dua shoh se nuk ja vlen me, di dhe te terhiqem mbrapsht.
dhe dicka tjeter e rendesishme, DI TE PRANOJ GABIMET E MIA
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Maryp mesa lexova ke dhe dicka tjeter qe dhe une e ve re tek vetja jam shume i rrepte me veten kjo po eshte nje pike shume e forte se te ben te kerkosh shum shume nga vetja.
Me respekt AuGuSt
skerdigodo@hotmail.com
Pika ime e forte? Vendosmeria dhe serioziteti me kane bere te korr suksese ne jete.
Deshtimi dhe shpirti dobet??? po,bejne pjese tek une por i kap frenat shpejt e nuk lejoj te me mundin.
[QUOTE=AuGuSt_;1931075]Maryp mesa lexova ke dhe dicka tjeter qe dhe une e ve re tek vetja jam shume i rrepte me veten kjo po eshte nje pike shume e forte se te ben te kerkosh shum shume nga vetja.
Me respekt AuGuSt[/QUOTE
po jam e rrepte me veten time por jo dhe aq sa duhet , mbase pak me shume do ishte me mire..por njeriu ben ate qe eshte e mundur per veten e tij dhe per ata qe i rrine prane.te pamunduren nuk arrij ta bej dot![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
-them gjithmone ate qe mendoj edhe se do hum ndonjeri sepse jo te gjith e pranojn te verteten,behem shum antipatik (kurse un them ku ti gjej ata qe me thojn cdo gje perpara)
-ate qe them ajo eshte dhe ajo do behet pa diskutim
-zemer te madhe,shum te madhe..edhe se njerzit perfitojn nga kjo gje
-qe kur me lendon ose genjen ndonjeri automatikisht ftohem priher dhe sme ben me pershtypje ose te vuaj te largohem nga aji njeri,dhe e heq nga jeta ime edhe per mos ta tall se ska si te rekuperoj me respektin tim ne asnje menyr
mos luj se sta quj
Argumentimi.........
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Pika ime e dobet eshte BABI IME.
Pika ime e forte eshte MAMI IME.
Mu kujtua filmi multiplikativ ARUSHI QE KERKONTE BABANE
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
Pika ime e forte eshte Mosbesimi .
Pika ime e dobet prap Mosbesimi .
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Krijoni Kontakt