ja kaloshi mir te gjith....
ja kaloshi mir te gjith....
dhe nje here ju tjeret se neza pc tani te vertet,he fikeni dhe nje here..ju jap 10 minuta koh..ciao
e di vet ai me cin e kam
mos luj se sta quj
mbrema Daniel![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Ngjesi,po flini apo punoni?????? uuuu harrova qe e keni pushim sot mendova se ecnit e kalendarin tim e shtune e diel pune.
hajde merni buke me djathe e domate e ikni ne plazh,po pate nje kasolle rrethuar me carcaf futuni se eshte Daniel. hani ca te gjeni aty se daniel rri gjithe diten ne uje si anatre ka nje nga ato syzet e ujit me zorre lart e perdor se s'man dot frymen ne uje,ka dy nga ato bracaletat e femijeve se ka frike se fundoset e rri gjithe diten duke kapur peshq minoren
oh rrofsh alda kshu te duos flit fare mir per mu se mu qepen gocat dhe cunat mrapa duke me propozu..ej e di qe me kan skambiu per goc ktu mrena dhe me dun?per Zotin nuk tallem..kam ca fans cuna qe me ndjekin dhe me lexojn postimet mceftas..
uąą ca turpi me qen robt kaq te trash,me kerku gru ne net..
ciao mary se vetem ti qeke ne linea,alda esht ciccina cicciona
mos luj se sta quj
mgjesi alda, daniel
alda te tjeret jane pushim pa une e shkreta jam ketu qe po vuaj ne punesikur do me jape flamurin partia mua
daniel normale qe po dashurohen te gjithe pas teje. je i bukur, i mire dhe grindavecdhe ne te kemi per merak :P
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Po flet per ketu te forumi? Qyqa nga emri mashkull,nga postimet mashkull ku e shohin qe je femer? eeeeeeeeeeee po keshtu eshte kur fotografon komshin nudo nga dritarja dhe e publion ketu. mos prano se ty te duhet nje nuse per shpi,kush te ka propozuar se ja bej ēaēken ēyēk.![]()
tallu tallu ti mary,un po them me gjithmen,bukurin time asnji se ka pa se skam nai foto (aman kuptohet qe jam yll) po qe cunat tme vin mrapa dhe tme propozojn..
turp i modh me gjith kto sfigati ne xhiro qe sdin me bo muhabet po vetem gjujn per femna..
mary po ca pune bon ti qe qenke vetem aty ne pc?po sdeshe mos e thuj..futja rrenes
mos luj se sta quj
o alda nuk tallem,ngela dhe un u habita per Zotin..jo se shum me thojn "gjith ata poezi ti goc je"..per punen (meqe te henen isha ne shpi nga qe u dogja) me than qe do jem alamet parukiere,dhe per shum postime nga dashuria..
spranojn romanticismin mo![]()
mos luj se sta quj
Krijoni Kontakt