jam lord thash..ala te ka mbet hatri per bacen pas shpis tate mi gru?he pra hec merr ca domote bojm paqe mos ma lidh ne gisht se me kan ardh ment jam bo cuni mir tani..me foli Santo ne privat dhe me tha "o po do mesosh shqip dhe do i lesh njerzit rehat ti se te thy ne mes"
si mos ta degjosh ate..dhe kurdise aman oren po te pat ngel tre mbi shtat alda se te fik deren ti!pa henger gjith ne gjum sonte s'gatuj ja bon
hahahah sa e mencme ka pas qen nona jote,sja hudhje kollaj..tani kuptoj nga ke marr!bravo te qoft
mos luj se sta quj
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 16-06-2008 mė 15:40
Ka qene robi mire vetem mos i ngjafsha nga sektori ndjenjave se ka qene martuar nja dy-tre here e shkreta,eh ka pasur mashtrusa me dashnore dhe atehere. Po normale qe ka menduar Santo per ty se besoj se amoren e ke nga Tajvani se vallai shqiptarja s'te mer vesh ashtu si e bastardon ti shqipen. Kam nje bace ne katin e pare(une jam i dyti)dhe signora ka mbjell girasole,kur ta kepusi te mari tepsin se farat ja kam vjedhur se arrijne te dritarja ime. S'kam faj vete erdhi se mos i hyra gje ne bac asaj.
po maryp nga iku??
Mire se ju gjej te gjitheve e darke sa me te kendshme sot!
La vita č bella...
Mbrema mileti.Erdha una.
Ca ka ndodhur ketej pa pranine time?????
Pershendetjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt