E kam lene ne faktNuk po merrem me.. Une mire, pune, shkolle, shpi, dalje dhe shetitje si gjithmone
Italia eshte nje vend i bukur. Sigurisht do doja ta shihja ndonjehere.
E kam lene ne faktNuk po merrem me.. Une mire, pune, shkolle, shpi, dalje dhe shetitje si gjithmone
Italia eshte nje vend i bukur. Sigurisht do doja ta shihja ndonjehere.
Anxhi mua me pelqen jashte mase per vete pavaresisht nga Njerezit qe jane pak Bastardi.Shume qytete te bukura Firenze,Milano,Roma,Ravenna e Bologna.
Italia cilesohet si Djepi i Kultures Boterore ede eshte vertet shume e bukur.Ta keshilloj ta vizitosh.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Mos hajde se eshte kot...s'rrihet...jane rracista,eshte perhere kohe e keqe,jane depressi si popull,s'dine me bo qejf, gjithe diten vetem shajne te tjeret dhe dine vetem te ankohen.
Non li va mai bene niente....
Nejseee.........
Lenc Bukuroshi mbrema iher.Mesa Kuptova Anxhi do te vizitoj Italine edhe jo te njohi njerezit qe jetojne.
Nejse.............
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Bobo mo LenciSi ben dhe ti sikur te jesh ne Kine
Po jam e bindur se per bukuri natyrore dhe sklupturore eshte shume here me e bukur se cdo vend i USA.
Kush te ka genjyer Il_Santo???
Nese do me ardh me vizitu mos shko te vendet qe te ka thene santo....te pakten pa shkuar njehere ne Venezia...ate po qe e kane kryeveper.Ne bologna me ke mua...ske ēa sheh fare.Ne milano shko vetem me pa ndonje ndeshje ne san Siro...ne rome me taku Papen,thuj jam kusherira e lencit se me njef.Ne ravenna as mos u afro fare,se vend me te shemtut nuk gjen.Dhe me ik ne cerrik eshte me interesant se ravenna...
Faleminderit per informacionet Lenci![]()
Krijoni Kontakt