Daniel he re se po meson edhe tija shyqyr zotit te shkruash shqip![]()
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
po puna eshte qe me flasin ata xhuli qe shkruajn vetem shqip se un ja 4 tjera i qaj po nejse..shqipja eshte e veshtir!36 letra sa jan,sjan pak..per mua sidomos..
alda ke gatuj apo jo sonte se te myta?po si ai burr ste rref ty po te len te merresh me ne?mos e ke mesuar te shkretin me nai gjo sekondi aty ne micronde si ne beqaret?
mos luj se sta quj
e kam zgjidhur hallin se e kam cuoco amoren e ha ne resorant,gatuaj ndonje paparunde per femijet per vete do bej ndonje tarator shqiptar se me vajti nepsi si Lena e Nakut.
epo kokrra e mashtrusit ty kam pare,dje po thoje qe une vetem puthem me gruan(per gruan e komshis po flisje?)
ah moj qyqare te kisha grun ktu un srrija ne forum tani!!!gru fjale modhe sa ka mbush 11 vjece jemi duke u rrit..e kam larg mi fare qe raft ne hale dreqi!!!!
aman shikoni foton e fundit qe postova
mos luj se sta quj
dhe kjo me shkes e ka mor burrin pranaj flisni kshu ju..un e du me dashni moj gru!
dhe tani ika se do vesh breket e italis ti bojm zbor francezet!!!do i mysim o ska..
te pershendes ty gruje se ti ma von nuk hy mo se eshte xxx ma von dhe per kalamaj ska ven..
ikaaaaaa forza italiaaaaaaaaa..ciau aldaaaaaaa
mos luj se sta quj
daniel...po cte duhet fitorja e italis aman!!!!!![]()
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Pershendetje Mileto!!!!!
I uroj 1 humbje shume te thele Italis sonte.
Pershendetje per te gjitheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Ciauuuuuuuuu lagja
Santarellinooooo........
C'behet ketej?
a keni ndonje lajm te mire x te na dhen ?
me paskeni len vetem
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xlindax : 17-06-2008 mė 16:08
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Krijoni Kontakt