Xhuliana pse neve jemi Majmuna edhe ju nuk mund te jeni ashtu?????
Cina Ciaooooooooooooo.![]()
Xhuliana pse neve jemi Majmuna edhe ju nuk mund te jeni ashtu?????
Cina Ciaooooooooooooo.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
o pulce spo gjej nje foto per ty se te rrugulloj dhe tyve unnotte goce,mos me enderro shum
xhuliana,mjaft prap non essere timida raccontati!dai ke 6 come una di loro..ju me zor ju ban ajo ape jo tju majn burrat me qen aq!!
mos luj se sta quj
Pupupu Daniel....do vdisja prej urise dhe stressit po te isha aq....
Santo...sa shpejt ofendoheni more
nierezia una ika....naten te gjithve.
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
daniel ma siamo bellissime une xhuli dhe alda tek ajo fotoja. po ama si ju cunat (scimia) ska me bukur![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Sa per ate foton qe vure ti daniel, e kam llafin per ate te cunave,
sipas rradhes me te cilen i vure emrat i bie qe mua dhe santos na e bere me hile, na vure ne mes, ti dhe apollyon te privilegjuar, maskara.
Pulcina ciauuuuuuuu,
i bej une te fala fillit.
Naten Xhuliana se po iki edhe une.
Kalofshi mire te gjithe mileto!!!
P.s x ca ndershmerie pret nga Daniel re.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
o po sa politik bone mor vellezer dhe motra..si boj qefin asnjonit se ja prish tjetrit!
ca scimie mi mary se jemi ala ne faz evolucioni aty jo si ju qe jeni ne fund te jetes se me aq me ju ndodh gje as ambulanca ska si tju maj!!
mos luj se sta quj
Gjesi te gjitheve.po ju kur iki une kurdiseni?? mua s'me le burri pas ores 9;30 ne comp se je minorene thote. Degjo ketu ti Daniel mafishtja ē'a ishin ato tre dosa qe kishin hypur te xhipsi kryetarit?te kasapi po i ē'oje?? une 50kg me cizme te ngarkuara me lluc jam, maryp dhe xhuliana 2me pak 2 me shume mendoj po jo balena shtatzan si na ke bere ti.
(megjithate s'ishin aq keq se me mini e kanotjere sexi s'te kishin faj)
Po ti s'ti pastron gruaja pulcet po ti pastron Santo me xfiles? po te fal ate minisaurrelin per ti hedhur pulcet te mondiciet e po te takova ndonjehere ruhu se![]()
Krijoni Kontakt