Dua tju tregoj une dicka ne lidhje me pushimet ....
A e degjuat ate lajmin e atij aeroplani spanjol qe u rrezu?
e une me tim shoq do isha atje siper ,po Zoti na nderroj rrugen e na coj per ne Calabria ,...
Kishim prenotuar per ato ishujt andej per 10 dite ,e nji jave para se te niseshim ndryshuam destinazion sepse cuni i xhaxhait te tim shoq na ftoi ne Calabria ....
kaluam mire ,u knaqem ,por kur degjuam lajmin e aeroplanit u tmerrosem jo per dicka ,po kush e di ga do me kishin hedhur se ate jo ,ai eshte italian ,kurse une me pashaporte shqiptare kujt i plas ,ne ambasada shqiptare nuk na ndhmon te gjalle e kush e di te vdekur ...
eehhhhhhh jetegjati sbehet jete shkuter........
o alma mos kerce gje se te shef ai siper qe ti po gezohesh dhe tjeret kan kthy cumen
po kuptoj ca ju do ket kaluar ne kok kur moret vesh at lajm,ju ka rujt Zoti..
ciao mary..te pat mungu gjo kjo alda se ndegjova qe nga shtatzania,eshte ber si balen..
e la balena si era persa..sa lexoj me henger u kthy,nigjoj eren e brioches dhe u turr!!!
ku shkon ti mi pa leje gru e keqe qe te lexoj neper forume qe shet pordha jam bo mis,kam qen ne sallom bukurie,sot kam henger fiq dhe.. nuk vjen me na bo ne te shkretve kalamoj ktej nai saluto,na ke harru fare!!skam mo asnje punto di riferimento nella mia vita,dhe burri mka lon
c'thot cuni im?rritet mir?po ti mir je?tanti saluti..
mbrema njerez..si po ja kaloni???
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
sera mary..qui fa skifo la il tempo..da te?com'č andata oggi?
ciao klejdaquģ il tempo č cosi cosi..
oggi č andata molto bene.. avevo dei amici a cena.. jane kthuer nga pushimet ,kisha nje muaj pa i pare ( shoqeria i me e ngushte) č sempre bello passare il tempo in loro compania. me kishin munguar
ti si ja ke kaluar?? che hai fatto di bello oggi..hai rimorcchiato qualche bel ragazzo??![]()
lum si ti..un mjes ne pun,masdite cik gjum,pastaj asgjo...sme behet asgjo..doja me dal pak nga lagja ne dark po filloj era dhe e lash sjam ne terezi..
shoqeria ime ca jan kthy ca jo,ca jan ne qytete tjera..lomsh mo gjith andej..
un rimorkiare?al massimo mi mettono sotto in makkina![]()
per te rrejt ju grat,sju a hell dot njeri
ma si un po gił č normale,sai sono alto un metro e nje kanoce..neser tamon do jem e di se do shkoj ke halla per drrek,ben nje pilaf ajo me long pule me te ik menja!!me lon thonjt ne pjat
lascia stare le mie discese,ke io non ho i freni da un pezzo..
Krijoni Kontakt