Santo po ti neser i mer pushimet apo jo?
po keta tjeret qenkan bere telef e s'paskan fuqi te shkruajn,hane buke e mbledhin kockan te shkretet.
epo na rane kockat e gje ne drite s'po nxjerim.
Santo po ti neser i mer pushimet apo jo?
po keta tjeret qenkan bere telef e s'paskan fuqi te shkruajn,hane buke e mbledhin kockan te shkretet.
epo na rane kockat e gje ne drite s'po nxjerim.
Alda po marr pushimet klandestine se te ishte per pushime normale sdo kisha kohe as te merrja fryme.
P.s AldA keta te tjeret jane stresuar se i kane filluar pushimet edhe nuk presin diten e neserme.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
nje pershendetje per te gjithe shqiptaret ne itali,
kam nje kushuririn tim atje qe e dua shume. Shpresoj te vij ti kaloj ndonjehere pushimet andej nga ju![]()
Eva87 mire se te vish ,jam une qe te mirpres n q s kalon ktej nga milano .....
Santo a e di qe me japin nerva ato sudokut,,,,nuk mbaroj nje deri ne fund nga ata te veshtire..me pelqejne fjale kryqe...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Alma07 : 08-08-2008 mė 05:37
derman kur kalova ne Ravena te kam pa ne ballkon
mbrema njerezia...
drague mire se u ktheve serish
allora si i kalove keto pushime ketej nga italia??
alda, ja kush ishte ai qe bertiste kaq shume.. i erdhi zeri deri ketu ne Rome moj grua...
thashe mos kishin veene nje hoxhe te ri tek xhamia e Romes moj, invece na qenka Santo qe ben fushate![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Pershendetje Milet i palodhur nga Thashethemet.
Drague mire qe kalove ne Ravenna edhe me pe ne ballkon po kohe per 1 kafe nuk kishe derman????'Nejse shpresoj tja kesh kalu mire keteja.
Perla thuaja mire derman se sja kame ngene une te bej 300 € shpenzime per ate.
Alda e mary me behet qejfi qe gjetet me se te merreni keto dite te ngrohta vere.Dmth me Thashetheme.
P.s Alma po te pelqejne fjalekryqet derman te marrim ca gazeta nga atdheu ede te ti nisim ne Milano.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
serioz i madh eshte bere Santo kohet e fundit!mos do martohesh gje?
ky vapiku(vapa)me prishi endrrat verore![]()
Krijoni Kontakt