Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e eno84
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Postime
    190

Mos blini motherboard me këtë chip!

Mesa duket po i vjen fundi epokes kur te gjithe ne luajme lojera te krakuara apo te shkarkuara nga interneti. Kompania e lojerave ATARI ka bere me dije se shume shpejt do hidhen ne treg motherboard me chip te inkorporuar i cili do ti thote STOP lojerave te krakuara apo te vjedhura Per me teper lexoni KETU

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    S'ma ha mendja te kete sukses. Te gjithe do kerkojne te blejne motherboard pa chip. Megjithate s'i dihet. E keqja me e madhe eshte se do paguash per lojrat qe luan, keshtu qe mos u be edhe merak shum.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Pirateria vetem demton industrine e lojrave. Ne ndoshta jemi mesuar qe ti kemi gjerat qyl dhe lire, dhe un bashk me ju ashtu jam mesuar, por mendoheni nga kjo ane, ju do punonit po ta dinit se puna juaj do vidhej dhe ju nuk do i merrnit fitimet?

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar më parë nga eno84 Lexo Postimin
    Mesa duket po i vjen fundi epokes kur te gjithe ne luajme lojera te krakuara apo te shkarkuara nga interneti. Kompania e lojerave ATARI ka bere me dije se shume shpejt do hidhen ne treg motherboard me chip te inkorporuar i cili do ti thote STOP lojerave te krakuara apo te vjedhura Per me teper lexoni KETU
    Vërtet mendon se nuk do të arihet që dhe këtij CHIPI të inkorporuar ti gjehet pislliku ?!

Është si puna macia me miun, siç ecën përpara teknollogjia ecën dhe pirateria me hapa paralele. Nuk ke pse bëhesh merak, u fol për PS2 që nuk do të ketë chip për të pranuar disc fallco etj, ju gjet. U fol për Xbox 360 ju gjet, u fol për PS3 me Blue-Ray po dhe këtij ju gjet.

Unë nuk i trëmbem këtij fakti, sa të ekzistojë Alienware për asamblim PC-s do ta kem mëndjen e fjetur pasi ç'do gjëje ja gjejnë ilaçin,

Kalofshi mirë,
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    gerrard pirateria ecen nje hap perpara

Anëtarësuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Citim Postuar më parë nga Gerrard Lexo Postimin

Unë nuk i trëmbem këtij fakti, sa të ekzistojë Alienware për asamblim PC-s do ta kem mëndjen e fjetur pasi ç'do gjëje ja gjejnë ilaçin,
    Paske shume pare per te prishur, ne qofte se blen Alienware.

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar më parë nga lojaxhiu Lexo Postimin
    Paske shume pare per te prishur, ne qofte se blen Alienware.
    Më fal si të bie më mirë, ta marësh gati, apo të rish të stresohesh për të ndërtuar një kompjuter. Vlera shkonë njësojë si ta marësh ke Alienware apo si ta ndërtosh vet siç e do.

Prandaj unë kam gjetur mënyrën më të thjesht e mar tek Alienware, kam që në 2001-shin që jam i abonuar. Dhe është kompjuteri i tretë që e ndërojë, pasi blen kompjuterin të jepet një kontrat ku ke mundësi ta përdorësh 2 vjet pc-ën dhe ta kthesh, do shtosh dhe 20% të vlerës për të marr produktin e ri.

Hapi i parë është shpenzim i madh po në vazhdim as nuk ndjehet, pasi ka kushte kontrata fantastike dhe të ndihmon në ç'do aspekt.

Kalofshi mirë,
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

Anëtarësuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Hehe, sa po beja shaka. Mos e merr per dicka tjeter.

S'do mend secili zgjedh menyren me te mire per vete, se nuk jane te gjithe njelloj. Me shume se stresi, eshte problemi se te ha kohe. Jo vetem i montimit por edhe i kerkimit per cdo gje, per te mos permendur problemet qe mund te dalin.

i/e regjistruar Maska e evalt
    Anëtarësuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar më parë nga eno84 Lexo Postimin
    hmm
    set per sot i eshte ber mod chips-it te xbox360 dhe po i behet dhe PS3 , jo me chips-ave te motherbotdit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •