Nuk eshte ne shitje as ke shkau as ke shqiptaret
Eshte
Ne sherbim te gjithe atyre qe kerkojne nje alternative te re
Ne sherbim te mbarevajtjes se puneve
Ne sherbim te drejtesise
Ne sherbim te respektimit te te drejtes se gjithkujt per te zgjedhur udheheqesit e vet
Ne sherbim te shqiptareve qe e perkrahin dhe qe per momentin nuk e perkrahin
Ne sherbim te zhvillimit me te mire ekonomik per cdo familje shqiptare
Nje institut slloven qe quhet IFIMES, e qe Menduhin e nxirrte vazhdimisht fitimtar, erdhi me pare ke ne. Na e solli nje gazetar (qe s'po ia ze ne goje emrin). Na ofroi rejting te larte, per do dhjetera mijera euro. I thame nuk blejme rejting, dhe ia dhame adresen e Menduhit dhe te Aliut. S'di ku perfundoi i shkreti Institut por e di qe Menduhit i rritej rejtingu cdo dite. Shih bleni dhe ndonje institut tjeter. Ju rekomandoj IRI-n, sepse per momentin e ka nxjerre fitimtar vetem BDI-ne. Them qe Menduhi ka para per ta blere IRI-n, apo jo?! Nese s'ka - lirisht le te marre nga buxheti i shtetit (sic ka marre deri tani), i cili mbushet me tatimet qe paguajne qytetaret e Maqedonise (shkije e shqiptare).
Ka ndonje pyetje tjeter?!![]()
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Ate te IFIMES e kam permendur dhe diku tjeter. Biles kam thene qe kam do informata per kete IFIMES por s'dua t'i jap sepse po i prish dikujt enderren e rrejshme te fitores. RaPSouL-it ia kam thene gjate nje bisede ne MSN. Me siguri e mba mend.
Ne mund te kishim dhe 5 -6 deputete ne parlament, ndoshta edhe me shume po te kishim rene dakord me aktivistet e Menduhit qe mbushnin kutite ne diten e zgjedhjeve, te cilet u kane ofruar edhe vezhguesve tane te mbushin kutite per BDSH-ne. Por ne dolem ne ZGJEDHJE - jo ne VJEDHJE.
Qendrimi i BDSH-se eshte i njohur per te gjithe: Zgjedhjet Deshtuan. Nuk marrim parasysh asnje rezultat ne kohen kur zgjedhjet organizohen nen kercenimin e armeve te militanteve partiake, ne bashkepunim me policine e shtetit e cila poashtu i ka sherbyer Partise se Menduhit.
Por atdheu i Shqiptarėve
Perkundrazi Policia ka bashkpunuar me BDI ( nje grusht i forte kjo per PDSHne). Policia ka arestuar Agim Krasniqin , njesiti special ka qendruar ne Poroj, jane burgosur dhjetra aktivist te PDSHse kurse neper Kercove dhe Gostivar Fatmir Dehari dhe Fadili i Golden Gey-t kane bere dasem duke mbushur dhe duke rahe aktivist te PDSH.
Ja ku e kam shkruar ate qe e thashe me siper:
Shih origjinalin ketuPostuar mė parė nga Alienated
Por atdheu i Shqiptarėve
Nuk e di kujt i ka sherbyer ne Kercove dhe Gostivar, por e di qe ne Tetove ka qene ashtu sic e kam thene me siper.
Dhe po te jete e vertete qe ne Kercove e Gostivar i ka sherbyer BDI-se, kjo nuk e ben me te mire policine. Perderisa ju sherben partive politike, e jo qytetareve, s'ke c'te duhet ajo polici. Ajo eshte grup paramilitaresh, jo polici.
Arrestimi i Agim Krasniqit eshte pjesa me e lezetshme e gjithe ngjarjes. Kjo normalisht ka sherbyer per te shfajesuar Menduhin e per te hedhur poshte pretendimet eventuale se Menduhit i sherben policia. Ja - do thone njerezit - nuk e pyet policia Menduhin. Ia burgosen Agimin![]()
Por atdheu i Shqiptarėve
Rezultatet e fundit te KSHZ pas numerimit te 99.06% te votave:
PDSH 105.098 -13 deputet
BDI 111.096 - 13 deputet
PPD 11.156 - 1 deputet
Krijoni Kontakt