E kam then edhe me perpar per ta besuar nje lajme duhet edhe te vij nga nje vend i besur, lexojeni Biblen shikoni kush i zbaton ato qe thuhen ne te beni nje bised te sinqeret pa paragjykime edhe do ta shikoni qe do ta kuptoni te verteten .
E kam then edhe me perpar per ta besuar nje lajme duhet edhe te vij nga nje vend i besur, lexojeni Biblen shikoni kush i zbaton ato qe thuhen ne te beni nje bised te sinqeret pa paragjykime edhe do ta shikoni qe do ta kuptoni te verteten .
Ndryshuar për herë të fundit nga driniluka : 24-06-2008 më 07:47
Une s kam frike te bisedoj me askend , une dua vetem ta di nga ju , a besoni ju qe Jezusi a.s eshte Zot ? A besoni ju qe eshte i biri i Zotit ? Apo vetem krijese e Zotit si te gjithe ne ? Vetem kaq dua ta di per ju deshmitaret e Jehowait eshte qeshtja sepse po perzihen senet tani dhe s po di kush qka beson , tani kete pergjigje le te ma jep veten ndonje qe eshte ne deshmitaret e Jehowait , qe kishte pasur mundesi .
Pershendetje
KOSOVA E MADHE
Nuk ka krishterizëm të vërtet, evropa eshte duke dalur nga nje tmerr i krishter bene nje konkludim te historis evropjane dhe do i kuptoni fjalet e mia.
Krijoni Kontakt