Postuar më parë nga
mesia4ever
Duhet argumentet, se edhe une sot mund ta formoj doktrinen time dhe te bej copy-paste prej krishterimit, islamit, Kulles se Rojes edhe them se veq une kam te drejte dhe ato grupet tjera kane devijuar. Duhet me gjyku me zbulesat e Perendise edhe nuk duhet te nxjerren vargjet jashte kuptimit sepse atehere nuk mbetet asgje. Edhe ju myslimanet rruges se Kulles se Rojes jeni duke shkuar duke nxjerre vargjet jashte kuptimit bazik qe t'i perkrahni mitet e juaja dhe islamit. Edhe ne Islam ka shume sekte e nensekte jo 73, por me qindra, bile ato prej fillimit kane filluar luften civile brenda ne Islam.
Gjyko sipas Zbulesave te Zotit, profecive te permbushura, fakteve e argumenteve e jo sipas miteve dhe genjeshtrave. P.sh. per Kryqzimin e Jezusit eshte besuar 600 vjet kjo ngjarje, Dishepujt e Tij jane vrare sepse kane predikuar Jezusin te kryqzuar dhe te Ringjallur (te gjithe kane qene ne gjendje t'i nenshtrohen torturave por nuk kane hequr dore nga ajo se e kane pare Jezusin te Ringjallur, perfshire anetare te sektit Farise sic ishte Pali, njerez qe e kane studiuar Shkrimin thellesisht), vjen nje njeri pas 600 viteve thote se nuk eshte kryqezuar e premton orgji seksuale ithtareve te tij mos humb kohe me te, sepse Shpirti yt dhe Shpetimi yt vlen me shume se fete e sektet dhe dhe shpetimi nuk duhet lene ne doktrina e rreme. Mos fillo fene tende sic e ka filluar Muhamedi, Jozef Smithi etj. etj. Bibla eshte shume e qarte, Jezusi apo ferri. Kur ta lexon p.sh. Dhiaten e Re, ti aty as nuk e gjen Kullen e Rojes, as xhihadin e hyrijat e ritualet pagane islame, as Papatin e tradita katolike e ajo ortodokse as nuk e gjen Ahmedinjte por eshte tamam Besimi Bazik, Shtylla.
Krijoni Kontakt