Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga NoName Lexo Postimin
    eldonel, nuk diskutohet qe tashme ne tokat shqiptare ka hy fundamentalizmi, biles jo vetem ka hy, por edhe ka dergu ushtare mbrapsht ne dar el islam per te luftu! Iliri nje shqiptar Shqipnie u kap ne Siri duke ndihmu grupet terroriste atje!

Studentet qe studiojne ne Saudi,te gjithe jane nje potencial i propagandes radikale islamike(wahabizmit)!

Perleshja do te vije,por mbetet te shohim sa do jete mbeshtetja ne masen e popullit shqiptar ne luften kundre vellazenve te tyre kristiane!

Islami predikon lufte,sepse e tille eshte toka atje,islami eshte ideologji pushtuese, pushtim pa lufte nuk ka!

Muslimanet shqiptare nuk u vehet faj qe kujtojne se islami eshte paqesor, ky eshte islami shqiptar!

E jo ai arab,ai ndryshin me islamin tradicional shqiptar!

Ne momentin kur radikalet islamike do ndjehen te sigurte per prezencen e tyre ne Shqiperi,atehere Shqiperia do behet vatra kryesore e terrorizmit islamik!
    Une kam deshire te bisedojm pa ofendime sepse me te tilla ofendime s ka diskutim .
    1) Askush deri me tani nuk ju ka nguc ne trojet shqipetare flas per shqipetaret musliman dhe duku u nisur nga fakti se njeriu duke kujtuar te kaluaren jeton te tashmen dhe planifikon te ardhmen kjo teze e jotja eshte imagjinare per mua .
    2)Nje shqipetar thua ne Siri dhe ti qan hallin e Siris apo tendin dhe bashkombasve te tu dhe tjetra duhet analizuar mire kush eshte terrorist sepse me fol realitetin edhe ushtrit qe mbrojn vendin e tyre quhen terrorist .
    Studentet qe studiojn ne Arabi thua , ka edhe te atille qe jane ne Vatikan kurse per Wahabi qe po thua mos hy aty ku nuk din se qka eshte ajo.
    Po i nderuar predikon luft kur eshte qeshtja per luft ne ate moment qe cenohet pasuria ime dhe gjaku im te duket e padrejte kjo edhe ti qohesh e lufton ne momentin qe te cenohen keto dyja apo rrin duar kryq edhe nese dikush luan me pronen tende dhe familjen tende ? Pushtim dhe kush eshte duke pushtuar ?
    Ndoshta do te vije me te tilla deklarata qfare jane duke bere disa nga ana juaj zor qe behet me ta , edhe nje gje po ta them nese je besimtar i asaj qe beson ti me te vertete me ta sha kryqin qfare do me beje ?
    Ska Islam arab e shqipetar Islami eshte nje Islam dhe s eshte Islami si ma ka qefi mua apo tjetrit .
    Pershendetje
    Edhe njeher e potencoj pa ofendime .
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga NoName Lexo Postimin
    Qysh kur paskan filluar fjaloret e Imozt Frang Bardhit t'i perdorin idhujtarit e isalmit ??
    Kumuniteti Shqiptaro Musliman me siguri se e perdorin ato qka ju ka kushtuar Shqiptaris. Po ku deshrion te dalesh ti te gjith keta mbi 90% te nje besimi musliman nuk e kan te dreiten te perdorin gjuhen e te pareve ??? hee joo mii as une nuk po u dufka ta perdor ahh sikur te ishte frank bardhi nje Agnostik dhe un do kisha pasur te dreitat e barabarta me katolikt ose ose tani katolikt skishin pas kurfar dreitash vetem agnostiket hahahahah aaa mor cuniii sa naiv je ne extremitetin tend
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e alproud
    Anëtarësuar
    03-05-2008
    Postime
    292
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Kumuniteti Shqiptaro Musliman me siguri se e perdorin ato qka ju ka kushtuar Shqiptaris. Po ku deshrion te dalesh ti te gjith keta mbi 90% te nje besimi musliman nuk e kan te dreiten te perdorin gjuhen e te pareve ??? hee joo mii as une nuk po u dufka ta perdor ahh sikur te ishte frank bardhi nje Agnostik dhe un do kisha pasur te dreitat e barabarta me katolikt ose ose tani katolikt skishin pas kurfar dreitash vetem agnostiket hahahahah aaa mor cuniii sa naiv je ne extremitetin tend
    mar ti po ku i gjete kto statistika se na hangert shpirtin tu i ba profeci idjotesinave dhe ideologjive antishqiptare?
    Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.

Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga alproud Lexo Postimin
    mar ti po ku i gjete kto statistika se na hangert shpirtin tu i ba profeci idjotesinave dhe ideologjive antishqiptare?

une nuk kom bo kurfar statistikash e as nuk po flas per kurfar ideologjije fetare , nuk jam musliman po ajo % e di sigurt qe eshte shumm shummm afer realitetit
    We are all Aliens

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Deri ne qfare niveli shkon injoranca , shqipja eshte edhe me heret se feja e krishtere ne trojet shqiptare andaj kush ju 'a dhe juve te drejten e pervetesimit te kesaj gjuhe ne gjuhe te katolikeve shqipetar , shqip kane folur dhe Iliret te nderuar dhe qfare kane qene ata pagan andaj nese nuk e di ulu dhe meso se s te ben dem .
    Citim Postuar më parë nga alproud Lexo Postimin
    Keto statistika i japin te gjithe nese s te vje mire apo se ke ne qef eshte realitet i nderuar dhe realitetin nuk mund ta nderrosh ndoshta e hidhur per ju por e veretet aq jane .
    KOSOVA E MADHE

Zoti eshte me ne Maska e xemanuel
    Anëtarësuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137
    senadin malazezet e paskan bere sllav sepse vetem sllavet i kan lejuar shqipetaret te ndjekin fene islame , kunder katolikeve me se shumti kan fole sllavet malazezet e serbet se sa muslimanet ,

ata sllavet u mesojne shqipetareve te perkrahin pushtimin me shpat ne qafe te otomaneve te urrejne skenderbeun , te urrjene c'do gje krishtere shqipetare

SENAD E KE GABIM KUSH PO TE MESON KESHTU CILI AGJEND SEKRET MALAZEZ APO SERB

Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga xemanuel Lexo Postimin
    senadin malazezet e paskan bere sllav sepse vetem sllavet i kan lejuar shqipetaret te ndjekin fene islame , kunder katolikeve me se shumti kan fole sllavet malazezet e serbet se sa muslimanet ,

ata sllavet u mesojne shqipetareve te perkrahin pushtimin me shpat ne qafe te otomaneve te urrejne skenderbeun , te urrjene c'do gje krishtere shqipetare

SENAD E KE GABIM KUSH PO TE MESON KESHTU CILI AGJEND SEKRET MALAZEZ APO SERB

ncncncn po pse bre po ja fut KOT kush e urren skenderbeun ?? po ta urrenin skenderbeun te gjith shqiptaret musliman ai me siguri se nuk do ta kishte nje vend si hero i te gjith shqiptarve por vetem ju katoliket do ta kishit konsideruar si kalores te krishtit , por poo po e di sigurt qe serbia i shtin disa njerz wahabista me e urrejt skenderbeun , mir po jo duke ua mesuar fen , por sic po shihet me ndihmen e grekofilav qe e bejn skenderbeun kalores te krishtit , me thuaj vetemm nje gjeee ku ke lexuar ku ke mesuar ti ndonje vend se skenderbeu luftoi ne emer te krishtit e nuk luftoj ne emer te shqiptaris ?? e kjo se skenderbeu ishte kalores i krishtit ka nje kunder pergjigje fetare nga ana e disa wahabistav dhe marin guximin ta shajn heroin me te madh kombetar ne emer te fes e quajn qafir etc etc . A nuk te duket kjo ty nje lloj mbjellje te urrejtjes ndermes popullit me at se e quani Kalores te Krishtit , ku ne fakt ishte bir Shqiperie dhe luftoi per të .
    We are all Aliens

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Senadi_ul Lexo Postimin
    Baza e çdo feje - përsosshmëria morale …Imam Vehbi Ismaili
    Per ju Senad te kryesh marredhenie seksuale me femije nga qenka 'persosmeri morale'. Faktet dhe argumentet nuk i keni ne anen tuaj, por per propagande kunder krishterimit dhe te krishtereve shqiptare jeni te paret eh si gjithmone me mite e larg realitetit. Doni te na shndrroni ne nje Liban te dyte e te na ktheni kunder aleateve tane perendimore e duke nxitur urrejtje mes popullit, turp ju qofte cka jeni duke vepruar bashke me ata saudat e juaj, por nuk do ju shkoje gjate se shqiptaret jane duke i kuptuar genjeshtrat e juaja. Te martohemi me 9 vjecare e te persosemi moralisht...
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 02-07-2008 më 16:05

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Per ju Senad te kryesh marredhenie seksuale me femije nga qenka 'persosmeri morale'. Faktet dhe argumentet nuk i keni ne anen tuaj, por per propagande kunder krishterimit dhe te krishtereve shqiptare jeni te paret eh si gjithmone me mite e larg realitetit. Doni te na shndrroni ne nje Liban te dyte e te na ktheni kunder aleateve tane perendimore e duke nxitur urrejtje mes popullit, turp ju qofte cka jeni duke vepruar bashke me ata saudat e juaj, por nuk do ju shkoje gjate se shqiptaret jane duke i kuptuar genjeshtrat e juaja. Te martohemi me 9 vjecare e te persosemi moralisht...
    Kqyri priftat e tu qka po mirresh me ta .
    O ti ai qe nxit urrejtje a s ' p[e sheh veten a . A ki naj tem ti pa akuz apo edhe ne gjum te del aty muslimani tu ta hek kryte
    KOSOVA E MADHE

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    Kqyri priftat e tu qka po mirresh me ta .
    O ti ai qe nxit urrejtje a s ' p[e sheh veten a . A ki naj tem ti pa akuz apo edhe ne gjum te del aty muslimani tu ta hek kryte
    Le te tallemi Eldonel se veq edhe tallja na ka met mangut... te lus qe ta vizualizosh nje 63 vjecar duke kryer marrdhenie seksuale me 9 vjecare...
    Ne Maqedoni shiten keto propagandat e juaja qe i keni indoktrinuar njerzit, se tek ne ne Kosove shume pak.

29:64. Kjo jetë e kësaj bote nuk është tjetër vetëm se dëfrim e lojë, e jetë e vërtetë, padyshim është ajo e botës së ardhme (Ahireti), sikur ta dinin.

eh bota tjeter 'xheneti' atje eshte jeta 'e vertete', veq 'muzika' mungon.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 02-07-2008 më 16:29

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shën Gjergji, Martiri i Madh Çudibërës - 23 prill
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 24-04-2025, 01:03
  2. Analiza dhe komente për zgjedhjet lokale, 18 shkurt 2007
    Nga Dr Rieux në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 230
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 16:14
  3. Katalog shenjtorësh
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:31
  4. "Nano Ik", protesta sërrisht në Bruksel
    Nga Asteroid në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 02-05-2004, 12:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •